haklısın geride bırakma zamanı ki bıraktığımı hissediyorum rüyalarımda görmüyorum artık onu
bensizlik ona ceza olsun ben üzülmeyeceğim
bensizliğin ne demek olduğu tokat gibi çarpsın yüzüne istiyorum ayrılığımızda bir suçum yok çünkü ona göre var da
haklısın geride bırakma zamanı ki bıraktığımı hissediyorum rüyalarımda görmüyorum artık onu
bensizlik ona ceza olsun ben üzülmeyeceğim
bensizliğin ne demek olduğu tokat gibi çarpsın yüzüne istiyorum ayrılığımızda bir suçum yok çünkü ona göre var da
Ben de başkasıyla bi başlangıç yapmayı denedim.Yakınlaştık ama yapamadım geri çektim kendimi ve irtibatımı kestim.Hazır değilim sanırım nebileyim..Şu an kar yağıyor istanbula ve benim acaip mesaj atasım var ama o beni düşünmüyodur büyük ihtimal.. oyüzden sallaaaa diyorum :)))
ben de başkasıyla bi başlangıç yapmayı denedim.yakınlaştık ama yapamadım geri çektim kendimi ve irtibatımı kestim.hazır değilim sanırım nebileyim..şu an kar yağıyor istanbula ve benim acaip mesaj atasım var ama o beni düşünmüyodur büyük ihtimal.. Oyüzden sallaaaa diyorum :)))
yok hayır mesaj atmadım sadece düşünceler var :) evet arkadaşlar çok dengesizdi :/ 1 ay olcak ses seda yok bıraktım artık bakalım nolucak zaman zaman zaman ...