Bakın bana "seni sevmiyorum" deseydi bu bir hakaret olmazdı ama "seni bitim kadar bile sevmiyorum" diyerek hareket bulundu bunu yutamam benben bu konuda yorum yapmazdım eğer çok samimiyetim yoksa.
o saçma lafına istinaden de hiç mesaj filan atmazdım. sevmezse sevmesin çok ta fifi. bundan sonra mesaj filan atarsa hiç karşılık vermeyin. telefon ederse açmayın. zorunlu görüşmelerde selam verir geçersiniz. iki kardeşin arasını bozmayın.
Merhaba hanımlar başlığı okudunuz.ozetlemeye çalışıcam abimin eşi benden 8 yas buyuk yenge bozuntusu kadın! Bizi akşam yemeğine çağırdı evlerimiz 5 km aralıkta Nereden bilebilirdim ki beni eşekten düşmüşe cevirecegini Gittik çay içiyoruz. Bu yenge nin bir komşusu var aralarından su sızmaz bu komsuyla defalarca birarada bulunmak durumunda kaldım abimlere gittikçe tam bir mahalle karisi ayarında biri .neyse bu komşu her onunla aynı ortama geldikçe rastladigim konuşması sürekli kendi öz annesi hakkında akla hayale gelmedik laflar edip cekistiriyo çok kötü arkasından konuşuyor işte. NEYSE bnm kendi annemin eskiden bir komşusu varmış anneme bu kadın 1. Derece bi yakını hakkında kötü şeyler konuşmuş yermiş işte annemde komşusunun bu konuşmaları üzerine bu kendi öz akrabası hakkında ilerigeri konuşuyo kimbilir bana neler eder arkamdan diye düşünüp uzak durma kararı almış. Neyse yengemle konuşurken komşusu nun konusu açıldı bende yengeme annemin bu tavrını ve komşu mesafe koyusunu anlattım ve ekledim bana annemin bu anlattığı hep senin komşunu hatırlatıyor dedim.Sen misin bunu diyen aman Allahım! ! Bir azarlamalar bağırmaya eşliğinde başlattı kavga tabi ben sessiz kaldım karşılık vermedim bagirirken de dedi ki SENİ BİTİM KADAR BİLE SEVMİYORUM! ! Neye uğradığımi şaşıran ben yigildim kaldim o odayı terketti.m neyse sonrada yüzüne dahi bakmadan evime döndüm ve ona şu mesajı yazdim: BANA BENİ BİTİN KADAR BİLE BENİ SEVMEDİĞİNİ SÖYLEDİN YA GERÇEKTEN BU GERÇEĞİ İÇİNDE SAKLAMAYIP BENİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BU CÜMLEYİ DUYDUĞUM ZAMAN VE İLERİ Kİ ILISKILERIMIZDE (ZORUNLU İLİŞKİLERİ KSSDEDIYORUM) BU CÜMLEYİ BAZ ALIP ÖYLE İLETİŞİM KURUCAM SENİNLE SELAMETLE.. .. evet hanımlar anlattıklarından başka hiçbir şey konuşmamistim bu hakareti hakedecek zerre kadar saygısızlık veya hakaret içeren konuşma ve davranışlarda bulunmamıştım AMA seviniyorum bu cümlesini soylemeseydi ben saf saf onunla samimi iletişim kurmaya devam edecektim YORUMLARINIZI BEKLİYORUM UZUN YAZDIĞIM İÇİN LÜTFEN KUSURUMA BAKMAYIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?