seni bitim kadar bile sevmiyorum! diyen yenge!

Ama şöyle düşünün komşusuna toz kondurmak istememis olabilir. Sizin onunla yakınlığıniz ne ki? Görümcesisiniz. Bu kadar. Komsusuyla belki de sizden yakin? Ben sahsen cok sevdiğim arkadaşlarıma laf ettirmezdim. Yengeniz de ettirmek istememis olabilir. Tamam tepkisi fazla ana sizin de hataniz var

Terbiyesiz , gercek yüzünü göstermis iste...

Bundan sonra sende görüsme ...

Nasil cirkin bir davranis o oyle.
Umarim hatasini anlayip,yaptigindan pisman olup tekrarini ne size ne baska insanlara devam ettirmez.
Abinizin tutumu ne oldu?
Duydu mu bunlari?

Bu işin anlatılmamış bir öncesi var olmalı. Kadın birdenbire böyle ağır bir laf etmez diye düşünüyorum. Bundan önce muhabbetiniz nasıldı? Bu bir patlama olabilir mi?

İkincisi ise arkadaşının arkasından konuşmuşsunuz. Belli ki sırdaşlar, birbirlerine anlattıkları özelleri var, buradan yola çıkarak arkadaşına dedikoducu muamelesi yapmışsınız. Burada bile kendi ailemizle olan sorunları 40 kat yabancıya anlatıyoruz, dedikodu yapmış mı oluyoruz? Öz annesi olması pek de farketmiyor, her anne anne değil. Belki nefret ediyor ve yengenize içini boşaltıyor? Yaptığınız gereksiz bir müdahale olmuş bana göre.

Annenin tespiti bencede doğru.sende iyi niyetle uyarmak istemisin ama anlamayan anlamıyor ışte böyle.boşver sevmezse sevmesin çokta fifi çokta lülü olsun.

Benim gorumceye de oyle yenge olmak lazimdi ama iste ama neyse

Bosver sen canim gercek yuzunu gormussun mesafeli ol

ayrica bana atkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyym diye bosuna dememisler arkadasindan belli yengenin karakteri

Bitim kadar sevmiyorum mu?? O nasıl cümle ayol ömrümde duymadım ne basit bi kadınmış. Gül geç. Seviye yerlerde

Yengen çok hatalı aile arasında herkes birbirini ldare edecek edemiyorsada evlenmesin, ömür boyu yüz.yüze bakacaksınız bekle gör o kadın komşu kesin ona yamuk yapacak , sadece zaman meselesi bende bazı akrabalarımı sevmem ama kimsenin yüzünede bu söylenmez bence idareci olmak gerek

Ne muhatap olup mesaj attin.İcten ice sevinmistir seni bozdu diye
Tek nokta yazmam kim o be.

Mesajınızın yengenizi pek duygulandırdığını sanmıyorum, aksine poposunu kaldırmıştır "vay be ne laf koymuşum ama içine işlemiş " diye bile düşünmüştür yani.
Ay bu yengelerle hiç birşey konuşulamıyacak mı ya, her şeyi tersten anlıyorlar, anlayışlı yengeleri tenzih ederim tabii ki...
Konu sahibi kardeşim; Uzak dur uzak dur uzak dur... Bi de böyle insanlar yanarlı dönerli olur, samimi olmaya çalışırsa da inanma, sen sadece hep bir mesafe koy yeter, sana bir daha tartışsanız bile öyle saygısızca bağıramasın yani...

siz neden yengenizin komşusuna karışıyorsunuz ki? ben olsam yorum yapmaya çekinirdim. söylediği şey hoş değil ama ''istediğini söyleyen istemediğini işitir'' olmuş sizin durum.

mesajınızda çok gereksiz olmuş.o anda yengenize cevap verseydiniz keşke.

birde aklıma şey geldi acaba siz yengenize komşu olayında olduğu gibi çok mu karışıyorsunuzda kadın artık dolmuş taşmış.

Bence yengede fena birine benziyor aileden birine böyle .çıkış yapılmaz bunun bayramı var, düğünü var ,ölümü var herzaman her zaman yüzyüze bakacağın insana ,ağzına geleni söylenmez yengen epey cahilmiş olgun ve bilinçli insan idare eder ama çirkefler böyle çıkış yapar ,tamamen karekter yansıması , her kim ne yaparsa kendine yapar

aman yahu konuşacağınızı konuşmuşsunuz yoruma gerek yok gerçek yuzunu görmüşsünüz...

ben öyle düşünmüyorum. söylediği hoş değil ama dürüst olmuş yüzüne söylemiş.demekki görüşmek istemiyor. bazı şeyleri zorlamanın anlamı yokki. ayrıca küfür yok şiddet yok. belkide sabır etti çatladı bilmiyoruzki. yengeden de dinlemek lazım. çirkeflikle bir ilgisi yok bence

yakın arkadaşı hakkında öyle söylemeseydiniz keşke. baştan ilk cümleniz üzmüş yengenizi bence o sinirle ağzından çıkmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…