seni bitim kadar bile sevmiyorum! diyen yenge!

birincisi abinin haberi var mı bu muhabbetten ikincisi mesajına yenge ne cevap v erdi..üçüncüsü arkandan iş çevirip abini doldurmadı inşallah.
Abimin haberi oldu evdeydi çünkü ama kimin tarafında kalmayı tercih ettiğini anlayamadım bu konuyu tekrar açmak istemediğim icin

Bakın bana "seni sevmiyorum" deseydi bu bir hakaret olmazdı ama "seni bitim kadar bile sevmiyorum" diyerek hareket bulundu bunu yutamam ben

Yutamam derken? Ne yapacaksinki?

Ben seni anladim..sen iyi niyetinden soylemissin oyle birseyi..boyle kisilerden yarar yerine zarar gelir demek istemissin ama yengen anlamamis bunu. Beyni bu kadar demekki…

Sana kendimden ornek verecek olursam..bende bir keresinde bi uyarida bulunur gibi oldum yenge hanima…valla o hic orali olmadi..hatta ve hatta birde karsimdakini bana savundu gibi geldi bana..bu yuzden..artik hic bir sekilde ne uyari mahiyetinde ne baska birsey icin birseye karismiyorum, uyarmiyorum.

Banane diyorum, ki gercekten oyle..hani diyorlar ya evlenirken..kiz kardesim gibi goruyorum seni diye..gelinler ve gorumceler..kulliyen yalan..cunku kendi kiz kardesi demis olsaydi dikkate alirdi herhalde..ben deyince art niyet gibi algilandi galiba..halbuki agzim var dilim yoktur ayol cidden oyle..iyilikten baska birsey istemem onlar icin..ama kendimide dusunmek zorundayim..bu yuzden hic birseylerini sormuyorum karismiyorum..kendileri anlatirlarsada iyi deyip geciyorum…bu saatten sonra kimsenin nazini kaprisini cekmek istemiyorum.

Kadin yuzune neler söylemiş bi tükürseydin sunun yuzune annene abine herkese soyle onu. Ayrica yengeyle samimi olunmaZ öğrenmiş oldun

aman bosver kendi de biti de lazım değil böyle yengeninn

iş niye bu kadar gerildi o kısmı tam anlayamadım ama komşusu için seni ezip geçiyorsa sorun var
insanlar arada denge kurmak zorundadırlar
heralde yengen de seni sevmediği için böyle ufak bir tepkiyi büyüttü fırsat bu fırsat söyleyeceğimi söyleyeyim dedi
ben araya kesinlikle mesafe kurar abime gidip gelmez abimle buluşacaksak dışarıda buluşurdum
olabildiğince yüz yüze gelmemeli
birde merak ettim annene babana söyledin mi onların tepkisi ne oldu

Onu en zayıf noktasından vur. Belli ki bitiyle arasında bir bağ var. Bit ilacı alıp kargoyla gönder. Üzerine de "bir gün her bit ölümü tadacaktır" yaz.
Gerçekten aklımdan aynen bu geçti.bit ilacı hediye et yazacaktim :)) ay aslında hiç büyütülecek bişey değilde ışte insanlar arasında zaman zaman böyle şeyler yaşanabiliyor.boşverin.tersine denk gelmiştir.mesafe koyarsınız olur biter

İçinde nefret varmış demekki ama çok anlamsiz birsey üzerine patlamış.
Komşu kadınla da kötü olur yakinda o kesin.

Gerçek yüzünü görmüşsün
Muhatap olma görüşme

başkası hakkında başkasına dedikodu yapan kesinlikle en yakını bile olsa o kişi hakkında da dedikodu yapar anneniz çok doğru bi tespit yapmış ve sizde yengenizi düşünerek hareket etmişsiniz kötü bi niyet yoktu sonuçta yaptığı çok yanlış olmuş ama gerçek yüzünü görmüşsünüz....fırınlayın gitsin

seni iki biti bi okka gelen kadin sen bitlerinle mutlu yasa ben araniza girmiyim diyeydin

:) :)
Tövbe tövbe ne manyak yengeler var.
Bırak muhattap olma abin sebebini sorarsa karına sor dersin.

Yengeniz mahalle kocakarisi
Siz de onunla bir oluyorsunuz?sizin yorum yapmaniz bile yanlis,ne gerek vardi onla gorus bunla gorus demeye?gereksiz bir sohbetin istenmeyen sonuclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…