- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.360
- 498
- 37
İyi akşamlar .
Bugün günümü güzelleştiren hatirladikca biraz heyecanlandigim bir durum oldu .
Muhtemelen 2 güne etkisi geçer unuturum ama unutmak istemiyorum çünkü ben aşık olabilen biri değilim .
Bugün okuldaydim , çok nadir uğrarım ben okula .
Saat 10 civari bi cocuk yanımdan geçti çok dikkatimi çekti çok yakışıklı değil ama bazı insanlardan farklı bir elektrik alınır ya aynı öyle oldu .
Sonra fakülteye uğra bilmem ne derken ogleden sonra oldu.
Öğle namazını kılmak için camiiye girdim . çok tenhaydi Kampüs zaten .
Camide de alt katta 3 -4 kişi anca vardı .
Kadınlar kısmında bi ben vardım .
Vakit geçmişti çünkü baya tenhaydi .
Namaz bitti aşağıya indim ayakkabıyi giyerken başka bi adam daha giyiyordu dikkat etmedim sonra gayri ihtiyari yüzünü çevirdi .
Bu sabah gördüğüm çocuktu
Çıkarken kapıyı filan tuttu centilmenlik yapti ^^.
Farklı yönlere doğru gittik . ama o 2 dakikalık ara ( ayakkabı giydigimiz
) biraz daha uzun surseydi ben ilk görüşte aşk varmış cidden derdim heralde . ben bu çocuğu bir daha nasıl görürüm ? pek imkan yok değil mi .
Bu arada Cami, namaz filan dedim ortamı anlayın diye lütfen yanlış anlasilmasin . çocukla bir daha karsilasabilecegim tek yer orası . Cafe filan olsa gidip konuşulur da camide önünü kesemem ki baksana tanisalim mi diye .
2 gün bekleyim de etkisi geçsin değil mi
Bir daha karşılaşmak zor çünkü di mi
Bugün günümü güzelleştiren hatirladikca biraz heyecanlandigim bir durum oldu .
Muhtemelen 2 güne etkisi geçer unuturum ama unutmak istemiyorum çünkü ben aşık olabilen biri değilim .
Bugün okuldaydim , çok nadir uğrarım ben okula .
Saat 10 civari bi cocuk yanımdan geçti çok dikkatimi çekti çok yakışıklı değil ama bazı insanlardan farklı bir elektrik alınır ya aynı öyle oldu .
Sonra fakülteye uğra bilmem ne derken ogleden sonra oldu.
Öğle namazını kılmak için camiiye girdim . çok tenhaydi Kampüs zaten .
Camide de alt katta 3 -4 kişi anca vardı .
Kadınlar kısmında bi ben vardım .
Vakit geçmişti çünkü baya tenhaydi .
Namaz bitti aşağıya indim ayakkabıyi giyerken başka bi adam daha giyiyordu dikkat etmedim sonra gayri ihtiyari yüzünü çevirdi .
Bu sabah gördüğüm çocuktu

Çıkarken kapıyı filan tuttu centilmenlik yapti ^^.
Farklı yönlere doğru gittik . ama o 2 dakikalık ara ( ayakkabı giydigimiz

Bu arada Cami, namaz filan dedim ortamı anlayın diye lütfen yanlış anlasilmasin . çocukla bir daha karsilasabilecegim tek yer orası . Cafe filan olsa gidip konuşulur da camide önünü kesemem ki baksana tanisalim mi diye .
2 gün bekleyim de etkisi geçsin değil mi

Bir daha karşılaşmak zor çünkü di mi