Seni çeken bir şey var, aşk değil duygusal bir şey değil ama ne ?

secretwoman

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
91
56
18
29
Sabahlara kadar konuştuğunuz bir insan. Sizinle Konuşmaktan çok mutlu olduğunu, sizinle konuşurken çok eğlendiğini söylüyor. Ama birbirinizin tam zıttısınız. Düşünceler, hayat görüşü zıt. Ama birbirinize çok iyi geliyorsunuz. Bu adam diyor ki size seni bana çeken bir şey var duygusallık değil, aşk da değil, zıtlık da değil.. Başka bir şey. Ama ne olduğunu bilmiyorum diyor. Sizce nedir bu? ( Arkadaşça yaklaştığını söylüyor.)

Edit: Herkes cinsellik yazıyor. O da değil

Konuşmaları bana pek öyle hissettirmedi
Benim kafamı allak bullak etti biraz.. Çevrimiçi olsam neden çevrimiçisin diye soruyor.. benim hakkımda çok şey öğrenmek istiyor.. hayaller kuruyor ama sonunda arkadaşça yaklaşıyorum diyor. Uzun bir ilişkiden çıktı oluyor bayağı zor zamanlar geçirdi.. Belki de kafası karışık.

Sabahlara kadar konuştuğunuz bir insan. Sizinle Konuşmaktan çok mutlu olduğunu, sizinle konuşurken çok eğlendiğini söylüyor. Ama birbirinizin tam zıttısınız. Düşünceler, hayat görüşü zıt. Ama birbirinize çok iyi geliyorsunuz. Bu adam diyor ki size seni bana çeken bir şey var duygusallık değil, aşk da değil, zıtlık da değil.. Başka bir şey. Ama ne olduğunu bilmiyorum diyor. Sizce nedir bu? ( Arkadaşça yaklaştığını söylüyor.)

Edit: Herkes cinsellik yazıyor. O da değil
bazı insanarın yanında relax olursunuz, dünyayla ilgili hiç bir sıkıntınız aklınıza gelmez..öyle bişimi acaba..

Back
X