- Konu Sahibi EylemHemsire
-
Evet burda herkes istediğini paylaşıyor, kimse neden konu açtın kapat demiyor.
Kaldı ki paylaşılsın zaten, benim vurgulamak istediğim konu sahibinin abarttığı kadar bir durum olmadığı.
Bu da benim yorumum, bir sakıncası yoktur umarım sizin için
Bir de esmerkızın bu şekilde yorum yapmasına şaşırdım
o yoruma şaşırmamak mumkun degıl zaten
neden konu sahıbının yasadıgı durum yadırgandı yada gercekcılıgıne ınanılmadı gercekten anlamadım .
yanı kadın olarak hepımızın basına boyle seyler gelmıstır ,ılk defa boyle bırsey duymus gormus gıbı
yadırganacak bır durum degıl bu .sankı ortalık abazadan yoksun .
adım bası abaza kaynıyor ortalık ,hepımızın basına da gelmıstır benzer durumlar .
konu sahıbını suclamaya hıc gerek yok.sonuc da konu sahıbı duygusal bosluk da
daha masum seyler duymak ısterken ,boyle sevıyesız bır konusma elbette uzmustur .
sonuc da burası herkesın dertlerını paylasmak da ozgur oldugu bır platformdur .
konu sahıbı de ıcını dokmus paylasmıs ,suclayıcı yorumlara gerek yok
İyi de bunda kendini kötü hissedecek ahlanacak vahlanacak bir durum göremiyorum ben.
Yolda yürürken adamın teki peşine takılıveriyor, sen kuyruk sallamasan da dimdik yürüsende.
Erkekler hep böyle çoğunluğu, 23 yaşındasın bunu bilmen lazım artık.
Zaten adamla bir geçmişin yokmuş, böylelikle tanımış oldun, bir daha görüşmezsin olur biter.
Konu bile yapmaya değmeyecek şeyi, canımı sıktı diye burda paylaşman zaten herkese abes gelmiş
Bir de esmerkızın bu şekilde yorum yapmasına şaşırdım
Sen en doğru şeyi yapmışsın canım.
Kafana takma, iğrençlik sende değil karşındaki o erkek müsvettesinde.
Kendilerindeki o şeyi bi kudret olarak görüp bu kadar alelade bir cümle içinde söyleyebiliyorlar.
Ama bir yandan da böylelerine karşılık veren bayanlar da var, zaten onlar yüzünden bayanlarımız böyle tacizlere maruz kalıyor.
Geçenlerde metrobüste bende bi olay yaşadım ilk anda sen gibi kendimi iğrenç hissettim, o bana yaklaştıkça ben başka başka insanların üstüne binildim.Ama en sonunda kendime geldim, niye sessiz kalıyorumki ben dedim.. o yaratığa bakmaya tenezzül bile etmeden "hayvan, sen nereme sürüyosun iğrenç yerlerini" dedim. metrobüste sağolsun helal süt emmiş abilerim vardı da neredeyse linç ediyolardı.Metrobüs şöforu durdurdu metrobüsü indirdi.Bikaç abi de indi onunla ama kaçtı onlardan.
Yani velhasıl kelam bayanlar olarak biz hep böyle sapıklıklara karşı tetikte olmalıyız canım
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?