- Konu Sahibi EylemHemsire
-
hayır insan neden bunu paylaşmak ister ki forumda
akıl almak için desem zaten cevabını verip kapamışsın teli
ne diyelim yani amaç ne
erkeklerin %80inin böyle olduğunu düşünüyorum kimi kendine engel olabiliyo kimi olamıyor.. kesinlikle bu hakarete uğrayan insanın suçu değil bu.. suçu olan kadınlar da var ama onlar bu durumu suç olarak değil de başarı ve gurur olarak gören insanlardır.. sen bunu utanç olarak görmüşsün o yüzden pek suçun olduğunu düşünmüyorum açıkçası.. farklı bir konuya gelelim ki..
ben şöyle düşünüyorum.. ''EĞER HİÇ YANLIŞ İNSANLARLA KARŞILAŞMASAYDIK DOĞRU İNSAN GELDİĞİNDE AYIRAMAZ, TANIYAMAZDIK'' doğru insan seni bir gün bulacaktır..
yazmak ve rahatlamak istedim ne gibi bir amacım olabilirki
kötü bişey mi yazıyorum ben canımızda mı sıkılmasın :/
kötü birşey yazmıyorsunda
yani gereksiz sen kendinden eminsin deme
aradı tersledi kapattın bitti
bütün konuların bunlar üstüne sanırım çok takılıyorsun böyle şeylere
Sende bir suç yok ama yaşını merak ettim adamın dediğini anlamaman şaşırttı tabi yaşanmışlıklarda insana algılama sağlıyor. Adam şansını denemiş ya tutarsa diye senin duruşun vs.önemli şuan psikolojim bozuk demişsin ruh halin ile herkese potansiyel sevgili gözü ile bakma ( böylesin demiyor yanlış anlama ) kendini toparla.
Teşekkür ederim güzel yorumun için.
ben kendimi kötü hissettim acaba benden bir cesaret mi aldıda böyle yaptı diye ama yok güzel güzel konuşuyorduk deemekki amacı baştan belliymiş
inşallah o doğrus kişiyle bende karşılaşabilirim...
23 yaşındayım ben söylediğim kısmı anlamamıştım bir arkadaş açıkladı.
sanırım dediğinde haklısın
tutuncak bi dal aryıroum ama karşımdaki yanlış insanmış
toparlanmam lazım gerçekten
İyi de bunda kendini kötü hissedecek ahlanacak vahlanacak bir durum göremiyorum ben.
Yolda yürürken adamın teki peşine takılıveriyor, sen kuyruk sallamasan da dimdik yürüsende.
Erkekler hep böyle çoğunluğu, 23 yaşındasın bunu bilmen lazım artık.
Zaten adamla bir geçmişin yokmuş, böylelikle tanımış oldun, bir daha görüşmezsin olur biter.
Konu bile yapmaya değmeyecek şeyi, canımı sıktı diye burda paylaşman zaten herkese abes gelmiş
Anlamicak ne var bunda yaPenisi sertlesmis damarlari cikmis iste girecek yer ariyo
Neden konu bile yapmaya değmesin ki?
Burası herkese açık bir paylaşım platformu, isteyen istediğini paylaşıyor, bu arkadaş neden paylaşmasın
Ki bu ülkenin kadınlarının çoğunluğunun yaşadığı bi sorunken??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?