Yazdığım şeyin üstünden 4 yıl geçti. Ben hala gülemiyorum.yorumunuz için teşekkür ederimBunu buraya bırak sonra gulerek okucaksın hepsı gecıcek , her şey cok guzel olucak .
Yazdığım şeyin üstünden 4 yıl geçti. Ben hala gülemiyorum.yorumunuz için teşekkür ederim
ayrıldınız mı
Haklısınız ama bilinçli bişey değil bu.Çok uzun sure , kendıne ezıyet edıyorsun ama .
Umarim dediğiniz gibi olur. O günü bekliyorumNiye olmuyor bilmiyorum ama olmuyorsa zorlama boşver.
Sana kalan bu hatıralar bir gün bir bir yok olacak.
Birlikte olmamız gerçekten çok zor.Uzun zaman olmuş,bitmiyorsa yeniden başlasın.. Çok mu zor? Aşılamayacak şeyler mi girdi araya?
Aynı sınavdan geçenler ne güzel anlıyor yazdıklarımı.teşekkür ederimGecmiyor gecmezde bi bi yurek sizi olarak kalir hayatinda tam unuttum dersin bian bi ses bi koku bi sarki sozu gelir aklina oturup hayallerini kurarsin o varmis gibi sinra 2 damla gozyasi suzulur o yoktur olmayacaktir sanki senide alip gitmisyir yaninda sen sadece bedenen yasarsin ruhun onun yaninda olur zor hemde zor sen kivranirken o belki mutludur bir yanin ondan nefret ederken bir yanin deli gibi asiktir kizarsin beddua edersin hatta ama hemen susarsin basina bisey gelmesin istersin zaman geciyor oyle boyle geciyor hersey anida kaliyor
Ben mükemmel olmadıgi için ayrılmadim kiulaşamadığın için her zaman sana mükemmel gelecek ama gerçekten mükemmel olsaydı onunla evlenirdiniz.
Mesele edebiyat meselesi mi sizce ?acınızı kutsallaştırıyosunuz, bukadar üzerine edebiyat yaparak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?