heee NETiyisin hoşsun ama seni sevmiyorum demek net
Baska birini bulmusSevgilimle kavga etmiştik ara verelim filan demişti dün mesaj atti bitirmek istiyorum yolun açık olsun filan dedi ben de ona beni ne kadar üzdüğünü biliyorsun değil mi dedim biliyorum seni daha çok uzmekten korkuyorum sebebi bu dedi seni uzmekten korkuyorum ne demek?
ayrılık bahanesi .ara verelım de senden ıyısını bulamazsam donerım (senı yedege alma) bır daha sakın yazma heryerden de sılSevgilimle kavga etmiştik ara verelim filan demişti dün mesaj atti bitirmek istiyorum yolun açık olsun filan dedi ben de ona beni ne kadar üzdüğünü biliyorsun değil mi dedim biliyorum seni daha çok uzmekten korkuyorum sebebi bu dedi seni uzmekten korkuyorum ne demek?
aynen ıyısın hoşsun ,her dedıgımı yapıyorsun,ben benı peşinden koşturacak, kole edecek kız ıstıyorum demek.iyisin hoşsun ama seni sevmiyorum demek net
su demek sevmio gelecek de dusunmuo şimdi ayrılmak var 5 sene sonra ayrılmak var 5 sene sonra seni bıraksa beni madem nie oyaladın demiycekmısın o zaman daha cok uzulceksin isteSevgilimle kavga etmiştik ara verelim filan demişti dün mesaj atti bitirmek istiyorum yolun açık olsun filan dedi ben de ona beni ne kadar üzdüğünü biliyorsun değil mi dedim biliyorum seni daha çok uzmekten korkuyorum sebebi bu dedi seni uzmekten korkuyorum ne demek?
Sevgilimle kavga etmiştik ara verelim filan demişti dün mesaj atti bitirmek istiyorum yolun açık olsun filan dedi ben de ona beni ne kadar üzdüğünü biliyorsun değil mi dedim biliyorum seni daha çok uzmekten korkuyorum sebebi bu dedi seni uzmekten korkuyorum ne demek?
klasik ayrılık bahanesi yok sen benden iyilerine layıksın bla bla.. demiyor ki ben öküzüm benle yapamazsın ben başkasını buldum gidiyorum diyeSevgilimle kavga etmiştik ara verelim filan demişti dün mesaj atti bitirmek istiyorum yolun açık olsun filan dedi ben de ona beni ne kadar üzdüğünü biliyorsun değil mi dedim biliyorum seni daha çok uzmekten korkuyorum sebebi bu dedi seni uzmekten korkuyorum ne demek?
Seninde yolun açık olsun basın pınar ayakların göl olsun deSevgilimle kavga etmiştik ara verelim filan demişti dün mesaj atti bitirmek istiyorum yolun açık olsun filan dedi ben de ona beni ne kadar üzdüğünü biliyorsun değil mi dedim biliyorum seni daha çok uzmekten korkuyorum sebebi bu dedi seni uzmekten korkuyorum ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?