seni daha cok uzmekten korktum ne demek?

Belli ki sevememiş. Sende sevmişsin ya da o izlenimi vermişsin. O da sıkılmış herhalde. Güzellikle bitsin demiş. Yada ilişkinin olmayan bir yönü vardır.

Baska birini bulmus

ayrılık bahanesi .ara verelım de senden ıyısını bulamazsam donerım (senı yedege alma) bır daha sakın yazma heryerden de sıl

su demek sevmio gelecek de dusunmuo şimdi ayrılmak var 5 sene sonra ayrılmak var 5 sene sonra seni bıraksa beni madem nie oyaladın demiycekmısın o zaman daha cok uzulceksin iste

"sen daha iyilerine layıksın", "seni üzmekten korkuyorum".. gibi sözler en çok karşılıksız ilişkide aşırı bağımlı olan karşı tarafa "intihar neym etmesin" diye söylenen sözlerdir. Akabinde alemlere akan taraf erkektir.

seninle bi gelecek düşünmüyor seni sevmiyor demek

Sen köşede dur öyle... Ben daha iyisini bulamazsam ya da bu kız dandik çıkarsa tekrar dönerim demek...

klasik ayrılık bahanesi yok sen benden iyilerine layıksın bla bla.. demiyor ki ben öküzüm benle yapamazsın ben başkasını buldum gidiyorum diye

Benden daha iyilerine layimsin ayrilik mesaji ile eş değer.
Yani iyilerine layiksin ne demekse o da o demek.

Şerefsizin önde gideniyim, gözüm başka şeylerde ama kötü izlenim bırakmak istemiyorum böyle bi kurtulma yolu buldum demek.

Hiç üzülme sakın bırak bahanelerin de boğulsun.

Güya devam edersek sen daha çok üzüleceksin kavgalarla o yüzden ayrılalım demek istiyor. klasik bir bitirme lafı. Altında yatan ise "yedekte başka biri var" demek.

Seninde yolun açık olsun basın pınar ayakların göl olsun de

Senden benden daha iyilerine de layıksın klişesini kullansaydı cümle tamamlanmış olurdu Yolunuza bakın derim o kafasında ara verirken de bitirmiş zaten seni üzmekten korkuyorum falan hikaye adam gibi yaşamayacaktı demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…