Seni keserim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sen numaranı değiştirdikten herkesle iletişimini kestikten sonra nasıl zarar verecekler?? vur kapıyı çık git. maaşında varmış yaparsın sen kendine güven. blöf olmadığına eminsen eminiyete şikayette bulun
200 tl ile bir ay geçinebilirmiyim diyorsun bunca zaman bu psikolojiyle geçinmişsin.

Ay ne kadar iyi yapmissin icim ferahladı helal olsun bunu coktan haketmişler pislikler bundan sonra boyle ol ezik olma

asgari ücret 1600 tl. bu para ile bi çok şehirde tek başına yaşabilirsin. gerekirse ev arkadaşı bulursun. ikametgahını da bildirmezsen kimse gelip seni bulamaz. gerekirse darp raporu alır şikayetçi olursun. ama sen napıyosun, inatla onlara gidiyosun. işte ben bu noktada konunun gerçekliğine inanmıyorum.

Teyzemin kızı polis. Bu arada teyzem de anneannemden çok şiddet görmüş. Hayat hikayemiz benzer. Polis eve bırakır. Taciz veya tecavüz yok ise ailesi barıştırir seni hirpalarlar dedi..kadın siginma evlerine gittim görüştüm. Calisiyorsun ayrı eve çik. Biz çocuklu ve kocasından şiddet gören kadınlara yardım ediyoruz. Senin sorunun yok dedi.

Farklı bir şehire git ve işe gir çalış. Bu kadar zaman başının çaresine bakmışsın emin ol yaparsın.

haketmeyen anne olmasın yaaa olmasın. bir evladı nasıl çıldırttıklarını gördüm yazında. senin yerinde olsam işe girer kendi hayatımı kurardım canım. onların yanında kalarak daha da kötüye gideceksin

2100 tl maaşı varmış bende hiç durumu yok sanmıştım
ama çocukluktan beri şiddet görmüş psikolojik fiziksel.. kendisine güveni yoktur sanırım kötüyüm diyor zaten.
inşallah doğruysa kendisinde cesareti bulur
valla konuyu okudum tüm modum değişti şoka girdim ya.
allah yardımcısı olsun

Beni yanlış anlama ama böyle davranmakta geç bile kalmışsın. Sesin çıkmadığı için bu kadar ezildiğini düşünüyorum. Sana deli desinler boşver ama bir daha kendini ezdirme.

Ki yurtta bile kalabilir elektrik su doğalgaz bedava olur. Uygun yurtlar da var.

Böyle biR hayat olabilirmi yaa umarım uydurmadir değilse eğer haklısın yani ki okadar çekmen bile şaşırtıcı

Inanmazsan inanma elim ayağım titriyor sinirden burnum kanıyor çok da tin yani..

2000TL den aşağı ev kirası yok. Klavyeden salla ! Ayrıca ev aramadığı mi sanıyorsun. Bekar kadınlara ev vermiyorlar. Ev arkadaşı uzun süredir arıyorum. 900 ile 1000 TL arası olan evleri de ailelere veriyorlar

yeni bir eve çıkmak yerine öğrencilern bulunduğu semtler uzak değilse orda kalsan yani ev arkadaşı olarak katılsan fiyatlar hem cok daha uygun olur hemde ev eşyası düşünmezsin.

Hangi sehir ki 2100 maas tabi ki yeter.Cok nezih bir yer olmasina gerek yok Allah askina tek odali kokmus bir evi ailene tercih etmen lazim.

Sanki okuduklarım bi romandan alıntı..ya da umarım öyledir yalandır ne bileyim ha gerçek ise son yaptığın iyi olmuş elbette kimseye zarar verme ama ezilen de olma.ya ne diyeceğimi bilmiyorum ama Allah’a sığın ona yönel.fabbim yar ve yardımcınız olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…