Seni keserim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

valla şu mesajdan sonra konu tamamen inandırıcılığını yitirdi benim için.

Diyecek söz bulamiyorum. Okurken nefesimi tutmusum sanki gözümün önünden serit gibi gecti anlattiklarin. Bir anne böyle bisey nasil yapabilir buna ragmen sen yinede anneni babani aramisin.

Allah yardimcin olsun insallah bundan sonra seni rahat birakirlar ve senin degerini bilen insanlarla karsilarsin

Ben de böyle düşünüyorum evet

ozaman konumu sana uygun olan üniversitenin facebookta ilan grubu kesin vardır dönem bitmek üzere zaten bir sürü ev arkadaşı aranıyordur bir an önce bakmaya başlayın hatta bazı ev sahipleri direk kiraya veriyor sonra yanınıza arkadaş bile buluyor takip etmenizde fayda var.

Bebeğimi kaybettigim günü aklımdan cikaramiyorum.

Eski çalıştığım bir firmada sevdiğim bir çalışma arkadaşım vardı. O beni abisiyle tanıştırdı. Bulunduğum şehirde araştırma enstitüsünde çalışıyormuş. Doktorasını yapıyor ayrıca şu anda. O da benim gibi boşanmış ve çocuksuz biri. Ailemden gizli de olsa 1 2 defa görüştük çay içtik.

Benimle ciddi görüşmek istediğini yuva kurmak istediğini söylüyor.

Evlilik meraklısı değilim. Kolaya kaçtığımi da düşünmeyiniz. Ikinci evlilik beni korkutuyor ama öte yandan o kadar yalnız ve sevgisizim ki...Ona sarılıp bağıra bağıra ağlamak istiyorum.

Kafam karmakarışık. Dusuncelerime yön veremiyorum.

Kiyamam sana okurken aglattin beni sen güçlü bir kadınsın aileni Allaha havale ediyorum herkes anne baba olamıyor.
O eski esin pisliginde belasını versin.
Kaç kurtul onlardan iş bul kendi duzenini kur InşAllah hayatina sana değer veren birisi çıkar ve çok mutlu olursun.

hata üstüne hata yapmaya devam etmiş olursunuz.

Ne diyeceğimi bilemiyorum, herkes gibi fake olmanı diliyorum .

Annene az bile yapmışsın, eşyalarını camdan aşağı atacağına kendisini atıp toptan kurtulsaydin ne iyi olurdu ..ama bu da çözüm değil ,o mezara sen cezaevine ..bir zindandan çıkıp diğerine gireceksin ..şuandan itibaren ilk hedefin başka bir şehirde bambaşka bir çevrede yeni bir hayat kurmak olsun .aile mi bunlar habire dönüp dolaşıp yanlarına gidiyorsun ? Tehditlerine de boyun eğme ,bi b.k yapamazlar ,sallıyorlar bol keseden kaçma da paranı yiyebilsinler, diye ..

Kirası 400 lira olan evler var .gir netten araştır , çevre hakkında bilgi edin , çık git özgürlüğüne ,mutluluğa ..

Okurken tüylerim diken diken oldu.
Söyle elimizden ne gelir ?

Elimizden geleni yapalım ama şiddet hiçbir şeyin çözümü asla değil

Tatlım yaa senin için o kadar üzüldüm ki..evet böyle ana-babalar var, keşke olmasalar..ebeveynlik için yeterlilik şartı aransa..sadece çiftleşti diye insanlar , evlat sahibi olamasalar ..artık 29 yaşındasın,evet unutmıcaksın yaşadıklarını ama en azından nötürle travmalarını..dimdik dur hayata..bundan sonra hep mutlu ol,mutluluktan ağla en fazla..Sevgiler.

Bu konu gerçek olmasın lütfen..
Yazacak şey bulamadım. Kanım çekilde..

Öylesine korkuyorum ki.
Buyuk büyükannem, anneanneme çok acı çektirmiş. Anneannem anneme ve teyzeme çok ağır üzüntüler yaşatmış.

Drama kraliçesini oynamak istemiyorum ama ya bu zincir ben bir gün anne olursam kırılma ise ? Bir kızım olduğunda böyle olur muyum ? Istemsizce erkek çocuğuma daha fazla ilgi gösterir miyim ?

Ben erkek çocuğu istemiyorum..erkek cocuklarini ve erkek annelerini sevmiyorum.

Kendi derdimden sıkıntımda dolayı bu siteye kayıt olmuşken senin derdini gördüm ağlayarak okudum Rabbim yardımcınız olsun elbette var bir yaradanımız O yardım edecek buna kalbinizle iman edin. Allahım belasını versin o anne ve babanızın böyle anne baba olur mu hiç? Mahkemede isim değiştirip izinizi kaybettirmeye bakın inşaAllah

İlk bulduğun kişiye sarılma ..önce kendini toparla ,yaralarını sar ,düzen kur ,ondan sonra bakarsın bu mevzulara

valla şu mesajdan sonra konu tamamen inandırıcılığını yitirdi benim için.

millet bir ton şey yazıyor onlara cevap yerine hala dramatik cümleler devam ediyor. çok fazla senaryo gibi geldi bana da. geçtiğimiz günlerde de ailesinden geçmişte çekenleri okuduk burada baya da ağır şeyler yaşamışlardı ama bir şekilde kurtulma yoluna gitti hepsi. konu sahibi çok gerçekçi gelmiyor bana da. yeni üye ilk konu diye değil ama mantık hataları çok ne bileyim. belki de bir yanım çok fazla fake olmasını istiyordur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…