- Konu Sahibi NUR-SEL-PIN
-
kolay gelsin cnm sana üzüldüm durumuna ama bi kızın varmış onu düşün.....onun için iyi olman lazım....gereken neyse yap bence......
merhaba canim
esinin bu kadar kabalasmasi komalik yapmak gibi mesela bugun sozle soyleyen yarin sozunu gerceklestirir..
Kendin icin bilemesemde kizin icin en azindan iliskinizi tekrar degerlendirmelisin
bu arada sen bu kadar calisiyorsun esin ne yapiyor oda sen kadar calisiyormu ...
oraya gelirsem ben senin eşini şimdi bi komalık yaparım..gücüne gösterip karşını şiddetle korkutmaya çalışan erkeklerden nefret ediyorum..hele seni bi komalık etsin bak bakalım başına neler gelir..hak var adalet var..sakın kızınla eşinide yanlız bırakma..evliliğiniz çıkmaza girdiyse yapıcak bi şey yok..allah hakkında hayırlısını versin...
kızını nasıl itti yazık yavrucak çok korkmuştur,
ya bu erkekler kendilerini,
ali kıran baş kesen zannediyorlar herhalde
komalık yaparmış o biraz zorrr iştee
arkadaşım saten kararını vermişsin dışardan biri olarakda,
yorumum ayrıl evet,şimdi bunu söyleyen yarın ne yapar düşünemiyorum,
inşallahh bu devre kolay geçer ve mutluluğa ulaşırsın:teselli:
ya korkmayi birak felaket agladi... bende sandimki kücük kardesi acitti bir yerini... gidip ne oldu diye sordugumda, baba canimi yakti dedi... tabi hesaba cektim ve kendine sahip ol dedim... yavrularima kalkan eli yakarim dedim... o günden beride yüzüne bakmadim zaten
En önemlisi senin guvenin gitmis kizinla esini yanliz birakmamayi dusunuyorsun..
Umarim esin biran once guvenini kazanir ve evliligin devam eder..
bu konuda esinle konusmalisin guvenini kaybettigini falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?