- 27 Ekim 2008
- 5.991
- 2.463
- 723
- Konu Sahibi NUR-SEL-PIN
-
2 çocuğun var sanırım biri bu eşinden değil anlattığın kadarıyla diğeri?eğer çocuk varsaarkadaslar, uzun süre oldu buraya yazmadim...
suan cok doluyum ve fikirlerinize ihtiyacim var... aslinda kararimi verdim ama birde disardan naturel kisilerin bakis acilarini ögrenmek istiyorum, yani sizin ....
Birkac konu acmistim zamaninda buraya... bazi arkadaslar bilir... cok zorlu bir hayatim vardi simdiye kadar, aslinda hala var...
esimle aram son zamanlar iyi degil, ona karsi iyice sogudum, hatta sevgim kalmadi...
bugün ise bana sunu dedi: yumrugunu sikarak seni komalik yaparim simdi:1shok:
ALLAh askina bu ne demek ya? kim oldugunu saniyorki?
zaten 2 gün önce ondan olmayan kizima cok kaba davranip itti... o günden beri hic konusmuyordum...
ben ayrilcam arkadaslar... yakinda komalik hale gelmeden yollari ayirmak en mantiklisi sanirim... sevgimde bitti zaten...
sizin fikirleriniz ne bu konuda...
cok tesekkür ederim okudugunuz icin ve yazacaginiz yorumlar icin
saygi ve sevgilerle
ben ilk 3 sayfadaki yorumları okudum fakat kimsede bu adam seni komalık ederim diye neden dedi diye sormuyor.. acaba sen ona ne yaptında ilk5 yıl iyi giden bu ilişkiyi son anlarda bu hale getirdin diyede sormuyorlar anlamıyorum... sence tek suçlu omu dersin? tek suçlu o diyerek o adamada haksızlık etmiyormuyuz biraz? yahu bu adam delimiki durup dururken bu lafı etsin arkadaşlar mutlaka olmuştur bişeyde demiştir.. hadi diyelim adam yaptı bir eşşeklikayıp etti kadın tamamen bir melek sizce ayrılmayaherşey değermi yuva kolay yıkılırmı arkadaşlar yapmayın! bir evadın huzuru için diğer evladı öz ve öz babasından ayırmak ne kadar doğru sizce? sizce buarkadaş her iki evliliğindedemi gerçek bir melekti? bu kadarmı kusursuzdur bu konuyu açan? hadi biriyle geçinemedi diğeriyledemi? birde (diyelim) geçinemediği adamların her ikisinden 2 ayrı bebek? asıl masum olanlar bana kalırsa o çocuklar hatta tam bir zavallı olanlar onlar.. gerekirse katlanmasını bilmeli insan ki ilişkiler kolay bozulduğu gibi zorda olsa düzeltilebilirde zamanla yeterki yanlızca kendimizi tek taraflı düşünmeyelim... sen bence kurtar evliliğini ilk çocuğun yaşadıklarını diğerine yaşatma ve o adama ne kadar iyi davranırsan karşılığını göreceksin meyvasını diğer çocuğunda zaten yiyeceksin azcık zora geldimi gitme katlanmasınıda bilmeli insan 2 bebeğe..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?