Seni komalık yaparım

noluyo bu erkeklere yaa,biri öküz der biri hayvan der biri komalık yaparım seni der, bir umudum vardı hep doğru erkeğin olduuna dair,galiba yokmuş ya da çok zor karşılaşılıyo,o umudu yok etmek mi gerekiyo acaba,baksanıza şunlara daha biz evlencez de bi ömrü paylaşcaz da, ohooo

canim adina cok uzuldum inan birde yavrun varmis kiyamam bak canim isin varmis parani kazaniyorsun Avrupada sana kadin olarak anne olarak taninan imkanlar daha fazla bence hic durma birde bu adami besliycekmisin once guvenlik onlemini al polise vs bildir ve ayril canini tehlikeye atmadan uzaklas ondan arkadaslara katiliyorum o adamla kizini yanliz birakma

Canım senin adına çok üzüldüm..
Ne hayeller kurarak evleniyoruz...
Kimse evliliğinin bitmesini istemez,
kolay kolay kimseyede boşan denmez.
Ama bazı durumlar vardır bıçak kemiğe dayanır...
Bencede bu evliliğe son vermelisin canım..
Senin ve kızın için en hayırlısı bu..
Allah yardımcın olsun..

canım çok üzüldüm senin adına
sevgim bitti diyorsun ve haklısında bu yapıda bir insan nasıl sevilebilir ki
kararını da vermişsin ve bence çok yerinde bir karar.
saygı zaten yok,sevgide yok kızın ve sende daha fazla zarar görmeden ayrıl ve jkendine yeni bir hayat kur.

benimki evlendiğimizden beri hep seni hastanelik edinceye kadar döverim der bana..hele hamileyken şu çocuğu doğur bak sana neler yapacam buna dua et diyodu ama biraz yapsa da o kadarına cesaret edemedi ağzında yani bunların..ben de ona hele bi yap ondan sonra görürsün başına gelecekleri dedim..yani sürekli tehdit tehdit..ki ortada bişey de yok sudan sebepler ama adamlar psikopat olunca ne konuştuklarını bilmiyorlar.. saçma sapan ileri geri konuşuyor akıl yoksunları allahım bi insan nasıl bu hale gelebilir ya neden böyle yapıyorlar anlamıyorum..hazmedemedikleri bişey var ama..bi hazmetseler kurtulacaklar

arkadaşım kızında çok üzülüyordur bence ....
ayrılıp ayrılmamadan önce bana göre kızını yanında bırakma....
sana böyle davranıyorsa kızına daha kötü olabilir pek güvenme ....

2 çocuğun var sanırım biri bu eşinden değil anlattığın kadarıyla diğeri?eğer çocuk varsa off neden bu hayat böylekibenimde 2. evliliğim canım.benimde ilkten 2 yavrum var.babadaydılar.büyüğü kızddı.kaçtı evlendi.küçük yaşta.diğeri erkek o daha 10 yaşında.ve almak istiyorum artık yuvamda var diye.ama bende güvenemediğime alamıyorum.mesleğim işim olmadığına dul kaldığım dönem çok zorlandım ayakta kalmakta ailem de sahip çıkmadı çünkü.yani anlatmak istediğim kendi dertlerim değil bi nevi örnek vermek..2 çocuk alsan yanında olsalar bi türlü almasan bi hadi tamam mesleğin var ama inan hayat çok zor eminim biliyorsun bunu.biraz daha fırsat tanı bişekil ders ver ama kendini toplaması için eğer sonuç hala aynıysa o zaman çiz yolunu..ama her konu da iyi düşün şimdiyi diil.yarını da düşünerek plan yap...allah yardımcın olsun.a.s.

canım bu durumda en hayırlısı ayrılmak bencede.allah huzur versin bunda sonraki yaşamında inş sana.

canım kızını itmesi ne demek ya kızın psikolojisini düşünmüyor galiba
tamam kız ondan olmayabilir ama genede karısının kızı die düşünmesi gerekir mantıklı bi insanın
komalık yaparım da ne demekmiş
aciz erkekler yapar böyle dayak mevzuusunu
arkadasım allah kolaylık wersın
ama hemen yarn gıt bosanma dılekceni ver..!
sen bı kadınsın kendini ezdirmee

ben ilk 3 sayfadaki yorumları okudum fakat kimsede bu adam seni komalık ederim diye neden dedi diye sormuyor.. acaba sen ona ne yaptında ilk5 yıl iyi giden bu ilişkiyi son anlarda bu hale getirdin diyede sormuyorlar anlamıyorum... sence tek suçlu omu dersin? tek suçlu o diyerek o adamada haksızlık etmiyormuyuz biraz? yahu bu adam delimiki durup dururken bu lafı etsin arkadaşlar mutlaka olmuştur bişeyde demiştir.. hadi diyelim adam yaptı bir eşşeklikayıp etti kadın tamamen bir melek sizce ayrılmayaherşey değermi yuva kolay yıkılırmı arkadaşlar yapmayın! bir evadın huzuru için diğer evladı öz ve öz babasından ayırmak ne kadar doğru sizce? sizce buarkadaş her iki evliliğindedemi gerçek bir melekti? bu kadarmı kusursuzdur bu konuyu açan? hadi biriyle geçinemedi diğeriyledemi? birde (diyelim) geçinemediği adamların her ikisinden 2 ayrı bebek? asıl masum olanlar bana kalırsa o çocuklar hatta tam bir zavallı olanlar onlar.. gerekirse katlanmasını bilmeli insan ki ilişkiler kolay bozulduğu gibi zorda olsa düzeltilebilirde zamanla yeterki yanlızca kendimizi tek taraflı düşünmeyelim... sen bence kurtar evliliğini ilk çocuğun yaşadıklarını diğerine yaşatma ve o adama ne kadar iyi davranırsan karşılığını göreceksin meyvasını diğer çocuğunda zaten yiyeceksin azcık zora geldimi gitme katlanmasınıda bilmeli insan 2 bebeğe..................

sanırım bu ikinci evliliğiniz....
dayak ve şiddette varsa çekmek zorunda değilsin elbette...
allah yardımcın olsun...

senin yerine geçtim bi süreliğine
yaptığı her şeye kafamda bi yer bulmaya çalışırım belki
ama kızımı itecek adam anasından doğmamıştır
hiç bir gerelçesi,mazereti yoktur bunun
kafayı beni komalık edecekmiş lafından önce kızımı itmesine takar
hayatımdan bi kalemde çıkarıp atardım o adamı

Birincisi insan kendi kanından olmayan bir cocugu kendi evladı gibi sevmiyor bu yüzden senin kızını sevmeyebilir ama o sekilde tekpigöstermemeliydi.
Seni komalık ederim sözü seni tehdit edip evin reisi ya da söz sahibi olmak istedigi için söylemiştir
Gercekten sevgisi bittiyse bunu en iyi sen anlarsın.

ne sanıyor o kendisini anasının kızınımı komalık yapıyormuş gitsin kendi kafasını duvara vursun belki aklı başına gelir hiiiiiç taviz verme bugün vururum diyen yarın obür gün demez vurur bence herşeyi çok hızlı düşünme zamanın vakit kaybetme unutma bide çocuğun var onun kimse tarafından ezilmesine izin verme allah yardımcın olsun

canım bencede kararın uygun ayrıl, saygısı kalmamış bi kere, hem nolur ayrılana kadar kızınla yalnız bırakma, yazık kötü anılar olmasın zihninde, çalışıyormuşsun varsa bi tanıdığa bırak işte bilmiyorum, Allah yardımcın olsun

tatlım eğer ondan olmayan kızına kötü davranıyorsa bırak ama sinirle söylenen bir söz varsa sabret cenabı mevlam benim kulum sabrederse mükafatını muhakkak vereceğim der ikidefa düşün birdefa karar ver evladınada yazık tabiki ama sonuçta ortada zor kurulan ama çabuk yıkılan bir yuva var rabbim yardımcın olsun

çalışmıyo evde oturuyo rahatsızlığından demişsin.. bunun verdiği psikolojik sıkıntı ile o çirkin harekette bulunmuş olabilir.. tabi burdaki önemli nokta daha önce de bu tip davranışlar gösterip göstermediği olacaktır.. eğer ilkse çok sertçe uyarırsın, bi daha yapmaya çekineceği kadar.. ama alışkanlık haline geldiyse, uyarıların fayda etmiosa o zaman başka..

valla bence hiç bi kadın ne hata yaparsa yapsın(namussuzluk dısında) SENO KOMALIK EDERİM cümlesini hak etmiyor
bir kadın oolarak olaya nasıl bu yönden baktınız anlayamdım

tatlım çok üzüldüm buna ama öncelikle sana bunu söylemesi sana karşı saygısının bittiğini gösteriyor saygı olmayan bı evlılıgın de bence hıc bır anlamı kalmamıstır:1no2:bu yüzden daha kotu seyler yasamadan bıtırmen en dogrusu.Elbette kı yuva dagıtmak kolay bırsey degıl ama unutmamak gerek kı mutlu bır yanlızlık mutsuz bır evlılıkten daha iyidirÇok üzgünüm çoook güçlü olsüprizzzzz

kadın hem çalışıp eve bakıyo hemde evde şiddetmi görecekek.arkadaşımızın dediği gibi kadın birtek namussuzluk yaparsa böyle bir davranışı hakedebilir.namussuzluk yapan bir insanda çıkıp burda kocam bana elini kaldırdı demez susar oturur aşağı.kadın olarak biraz daha anlayışlı olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…