Seni öldürürüm...

loveyoumom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2018
10
1
1
39
Merhabalar hanimlar
Direk konuya girecegim iki hafta once kayinvalidem baypas oldu oncesinde anjiyo olmustu bir hafta gidip yaninda yarim gun kalmistim oglum 1 sinif olmasina ragmen daha sonra baypas oldu ve ilk hafta eltim bakti ikimci hafta kendi kizi bakti simdi iki haftaliginada ben alip evime getirdim mecburen ama evime getirdim saat sok oldugum cumleyle katsilastim kayinpederim karima iyi bakmazsan "seni öldururum" dedi bende sakasima iyi bakmam icin diyorur diye dusunerek bakariz dedim gulerek ama "ciddiyim öldürürum" dedi.
o an suphen varsa hic kalmasin demek geldi ama kaynanamin hayri gonlu icin bisey demedim ama birdaha gorusmek istemiyorum iki hafta bitiminde
Kesinlikle sizce abartiyor muyum

tabiki esim mutfaktaydi o sirada hemen soyledim, yarim saat sonrada zaten ben mutfaktayken esime biseyler soyluyordu iyi vs vs diye iceri girdim bakmazsam neden getireyim dedim o da x soyluyorum o ise gidiyor dedim ben bakacagim dedim sustu ama aklimdan hic cikmiyor

tabiki esim mutfaktaydi o sirada hemen soyledim, yarim saat sonrada zaten ben mutfaktayken esime biseyler soyluyordu iyi vs vs diye iceri girdim bakmazsam neden getireyim dedim o da x soyluyorum o ise gidiyor dedim ben bakacagim dedim sustu ama aklimdan hic cikmiyor
Ürkütücü bi durum.babamda anneme çok düşkündür.kaza geçirdi ölümden döndü annem.ama babam kimseyi tehdit etmedi.kv iyileşince durumu anlatın ve uzak durun derim

Bazı insanlar kriz durumunda ne söylediklerini bilmezler böyle insanlar zayıf karakterlidir seni öldürürüm demesi güçlü durmak elimden gelmez anlamındadır yani kayınpederin Hiçbir şey yapamaz sadece boş boş konuşmuş. büyüklük sende kalsın Sen Allah rızası için kayınvalidene bak mükafatını göreceksin

Minnet ile degil tehtit ile yaptırma zihniyeti sadece.
K.babanız normalde ki konuşması bundan farklı degildir diye tahmin ediyorum .
Sizde bu basit sözü kalbinize indirip üzülmeye devam etmeyin

Ben olsam bakmam. Yani böyle bir tehditten sonra kadına bir şey olsa amcanın ne yapacağı belli olmaz.
Hadi diyelim bir şey yapmaz ama ciddi bir şekilde yaptığı bu tehdit beni rahatsız eder.
Götürsün evine kendisi baksın. Bence eşinizle konuşun ve durumu çözün.

Kayınpeder çalışıyor mu? Bu kadar kıymet veriyorsa, başkasına emanet edeceğine gözünün önünden ayırmasın, karısına kendi baksın beyefendi. Ne iğrenç bir adam. Kayınvalideyle aranız iyiyse bakın ama o da kocası gibiyse bir bardak su vermem ben olsam. Bir de eşiniz babasına ne demiş bu konuda? Umarım en azından o ağzının payını vermiştir.

O ne biçim bir tavır alsın kiymetlisini size guvenmiyorsa kızına baktirsin bence eşinin bu aranızda geçen konuşmadan haberi olsun :işsiz:

Kayınpeder çalışıyor mu? Bu kadar kıymet veriyorsa, başkasına emanet edeceğine gözünün önünden ayırmasın, karısına kendi baksın beyefendi. Ne iğrenç bir adam. Kayınvalideyle aranız iyiyse bakın ama o da kocası gibiyse bir bardak su vermem ben olsam. Bir de eşiniz babasına ne demiş bu konuda? Umarım en azından o ağzının payını vermiştir.
Evet calisiyor kizida eltimde calisiyor buyuk eltimle zamaninda kavga ettikleri icin ondan beklemiyorlar bakmasini bende kendi agzimla esim demeden dedim ben bakarim diye gecici bir durum dr da ben kosturdum gorumcemle helali hos olsun

Birde ben baba diyorum bu insana bir yil once kaybettim kendi babami artik baba demek agrima gider icimden iyi bakmak geliyordu bakiyorumda ama evine teslim ettikten sinra gorusmicem esime de soyledim birsey demedi ayrica
babana simdi bizim evimizde bisey deme sakin dedim insallah sag salim sozumu yerine getireyim sonra zaten sorar niye arayip sormuyor diye cvp verirsin dedim tamam dedi.

L loveyoumom kardeşim insanlar bilmeden konuşur şeytanın oyununa gelme burada senden çok uzakta olan insanların olumsuzluklarla dolu tavırlarına bakma... adam kendi zayıflığından ne dediğini bilememiş. senin muhatabın kayınvaliden sen elinden geleni yap kalbini ferah tut. başkaları iyilik yapılmayı hak etmese bile sen iyilik yapan olmayı hakediyorsun....

Back
X