Seni öldürürüm...

L loveyoumom kardeşim insanlar bilmeden konuşur şeytanın oyununa gelme burada senden çok uzakta olan insanların olumsuzluklarla dolu tavırlarına bakma... adam kendi zayıflığından ne dediğini bilememiş. senin muhatabın kayınvaliden sen elinden geleni yap kalbini ferah tut. başkaları iyilik yapılmayı hak etmese bile sen iyilik yapan olmayı hakediyorsun....
zaten muhatabim kayinvalidem diye sustum bu insan ameliyat sirasinda dr istenmemesine ragmen cebine para koymasinida biliyor ozel hastanede oldu fakan ayriyetten dr kendisi gerek yok demesine karsi cebine sikistirdigini soyledi ben bana gucu ywttigi icin bu kelimeyi kullandigini dusunuyorum adamina gore muamele yani :(

Bi daha olursa ses kaydı yapın savcılığa şikayet edin.
Eşinizle de durumu hemen paylaşın.
Asla da alttan almayın böyle bi sözü.
Hasta zihniyetli adam.

diğer bakan kişilerle konuştunuz mu. onları da tehdit etmiş mi bu şekilde yoksa size özel mi.
eşinize de söyleyin bence.

Al götür kendin bak o zaman diyesim geldi benimde. Eşine söyle bence. Saçma sapan gereksiz bi konuşma olmuş. Bencede mesafe koy.

Sen de iyice yaslandin ne dedigini bilmez oldun deseydin en azindan içinde kalmazdi hic mi bisey demedin. Gerci insan şok olur sen ne yapiosun adam ne dio. Allahin delisi. Bari evdeyken ahmet amca de baba demeyi birak. Sorarsa babam beni öldüreceğini söylemez o yuzden boyle diyorum diyiverirsin.

Eşine düşkün olmasıyla size yaptığı tehdit arasında bir bağlantı kuramadım ben.Açıkça tehdide uğramışsınız çok geçmiş olsun

Bekar olduğum için belki bu konuda yorum yapmak bana düşmez ama bu sözü sineye çeken insana böyle karakterdeki bir adam daha neler yapmaz ki.
Bence adamın akıl sağlığı gayet yerinde gayet bilinçli bir şekilde korkutarak size iş yaptırmaya çalışıyor.Öldüreceğinden falan değil ama sizi korkutmaya sindirmeye çalışmasına, bir hemcinsim olarak tahammül edemiyorum

Kayınvalidenize bakın Allah rızası için ama sizinle bu şekilde konuşan bir adamı evinize ayak bastırmayın bu saatten sonra
Yoksa bu zihniyetteki adamla daha çook sorun yaşarsınız

Nasıl insanlıktan çıkmış insanlar var yaa okurken korkuyor insan Allah korusun uzak etsin böylelerini ağzım açık kaldı.Allah kolaylık versin size

adam aklı sıra karisina iyi baktırma pesinde ama yol yordam bilmiyor. Muhtemelen ilkokul ortaokul terk bi amca. Bana zararli birinden cok patavatsiz geldi Ama tabi diger bakan kisilere de sorun bakalim onlara da tavir yapmis mi

Birde ben baba diyorum bu insana bir yil once kaybettim kendi babami artik baba demek agrima gider icimden iyi bakmak geliyordu bakiyorumda ama evine teslim ettikten sinra gorusmicem esime de soyledim birsey demedi ayrica
babana simdi bizim evimizde bisey deme sakin dedim insallah sag salim sozumu yerine getireyim sonra zaten sorar niye arayip sormuyor diye cvp verirsin dedim tamam dedi.

En doğrusunu yapmışsınız, daha da kimsenin yorum yapmasına gerek yok.

Kalan kısacık hayatınızda rahat etmeniz için elimden geleni yaparım babacığım deseydin

Back
X