- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Aynen öyle. Ki zaten insanın hareketlerinden az çok anlıyorsun. Bu şekilde söylenmesi ağırıma gitti.Benden size tavsiye, icinde heyecan olan birileriyle birlikte olun. Ask diye bir sey yoktur diyen birinden ne beklenir ki? Odun iste..
Henüz 2 aylık ilişkimiz.İlişkinizin alışkanlığa döndüğüne işaret bence... Aşk ilk günkü heyecanlar zamanla sönüyor bunu herkes biliyor, ancak heyecanlı değilim aşık değilim diye konuşmak çok kırıcı.
Ohooo daha sevgiliyken aski bitirirseniz evlenemezsiniz ki bence yollarini ayir.Bugün sevgilimden bunu duydum neredeyse. Son zamanlarda sık sık tartışıyorduk, ben de sen bu ilişki için heyecanlı istekli değilsin dedim. Söyle hadi dedim. Evet çok da heyecanlı değilim açıkçası dedi kaldım böyle.Ben ilişkimiz için heyecanlanmayan bir adamla sürdüremem dedim.Seni seviyorum gayet de mutluyum bir sorun görmüyorum sen sorguluyorsun sürekli seni seviyorum diyor , aşk ne ki aşkı gözünde çok büyütüyorsun aşk diye bir şey yok dedi bana.
Resmen içime öküz oturdu.Sakin kafayla düşünmem lazım dedim.
Ne yapılır ki şimdi?
Benden size tavsiye, icinde heyecan olan birileriyle birlikte olun. Ask diye bir sey yoktur diyen birinden ne beklenir ki? Odun iste..
Bence de.Bunun eski sevgilisiyle alakalı oldugunu dusunuyorum ilk tanistigimiz zaman da ask yok falan demisti.Son iliskisinden dolayi onyargili idi bu konuda.Beni taniyinca fikri degisti sandim.Degismemis demek ki..2 ayda,20 yıllık evli moduna geçmiş. Salla gitsin. Aşk olacaksa olurdu bukadar da itelemeye gerek yok.
Ayrilmayi dusunuyorum zaten.Aşk diye bir şey yok diyen biriyle gelecek mi kuracaksın?
Ben de ayni dusuncedeyim ask yok diye birsey yok.Eski iliskisinden dolayi boyle dusunuyordu beni taniyinca iliskimiz baslayinca fikri degisti sanmistim ama, kaldim böyle iste:)Ohooo daha sevgiliyken aski bitirirseniz evlenemezsiniz ki bence yollarini ayir.
Ayrica ASK diye birsey vardir .
6 yildir hayatimin askiyla birlikteyim 3 yildir sevgilim 3 yildirda kocam olur kendisi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?