Seni seviyorum ama aşık değilim

Bilmiyorum kafam çok karışık şu an.
Çok heyecanlı değilim açıkçası dedi ya.Ne diyim ki ben daha.Seni seviyorum mutluyum diyip bu laf söylenir mi yani

Bilmiyorum kafam çok karışık şu an.
Çok heyecanlı değilim açıkçası dedi ya.Ne diyim ki ben daha.Seni seviyorum mutluyum diyip bu laf söylenir mi yani
Heyecan olmaması sorun bence. Ben benimkinin elinin ayağının dolaştığını görebiliyorum. Sen hissedersin, öyle değilse olmaz o iş.

Henüz 2 aylık ilişkimiz.
Kabul ediyorum hoşlantıyla başladık deli divane aşık başlamadık.Ama 2 ay geçti sonucta heyecankı degilim demesi üzdü ayrılmayı düşünüyorum açıkçası..
2 ayda neyin hevesi geçmiş söylüyorum söylüyorum dinletemiyorum alacaksın eline sopayı vuracaksın adrenalini ayağına getireceksin bak nasıl heyecanlanıyor ,ayrılın gitsin bu ne yaa

Tutku heyecan aşk di mi kız zaten

En güzel nick yarışmasında bana oy verdin mi:) Vermediysen belki de vermelisin.

Valla arkadaşım, ayrıl derim neden mi? Bir keresinde birisi ile çıkıyordum ama adama aşık değildim sadece bana olan bitmez tükenmez ilgisi, aşkı beni çekiyordu. Ne bileyim bir tatmin duygusu vardı, özel hissediyordum. Sevilmeye değerdim çünkü ben, hem de onu sevmediğim halde anlıyor musun? Şimdi o yanında kaldığı için, yani aşık olmadığı halde, bir lütuf gibi görüyordur belki de. Ne bileyim, benim kıçım kalkmıştı şahsen o zamanlar, ama bu tatmin olma hali de uzun sürmüyor eninde sonunda aşık olmayan taraf sıkılıyor. Sormadan söyleyeyim evet ben terk ettim sonunda.

Ben bir ilişki de sevgi, saygı, sadakati daha önemli elle tutulur görüyorum. Evliliklerin ömürlük olmasının sebebi de bu zaten. Ama tabii ki heyecan olmalı. Çekim olmalı. Diziler de ki gibi o eşsiz aşk masallarına ben inanmıyorum. Huzur benim için en önemlisi. Aşktan ziyade heyecan yoksa orada bir sorun var demektir.. Ya da çok yeni olduğu içindir bilemiyorum

Heyecan olmaması sorun bence. Ben benimkinin elinin ayağının dolaştığını görebiliyorum. Sen hissedersin, öyle değilse olmaz o iş.
Heyecanlanmak derken evet yanındayken ben de hissediyorum heyecanı var beni begeniyor vs ama, onun dısında sanki isteksiz gibi.Ve kendi de dedi cok da heyecanlı degilim diye.Bilmiyorum cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…