• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seni seviyorum ama aşık değilim

daisy8889

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
682
671
103
Uşak
Kızlar Merhaba, Erkek arkadaşım ile daha önce büyük bir kavgamiz olmuştu yazmıştım da buraya. Ben çok sevdiğim ve hatalı olduğum için baya uğraştım ve barıştık. Baristiktan sonra çok çok da iyi gidiyor ilişkimiz. Hatta tam teklif etmese de evlenelim mi diye ciddi ciddi de sordu. Ama bir gün konuşurken bana aşık mısın diye sordum seviyorum ama aşık değilim dedi. Aşk ilişkinin başında olurmuş falan. Ben bana aşık olmayan biriyle bir ömür gecirmek istemiyorum ama dört senelik de ilişkim ne yapayım ben.

bence de haklıymış...ama biraz heyecan yoksa öyle olur.Evlilikten sonra olur.Daha evlenmeden demişse, nasıl değerlendirmeli bilemedim.Ben de eşime aşık değilim ve bunu da rahatça söylerim.aşk kalmıyo ki
aşk heyecanı yerine başka güzel şeyler geliyor

Kızlar Merhaba, Erkek arkadaşım ile daha önce büyük bir kavgamiz olmuştu yazmıştım da buraya. Ben çok sevdiğim ve hatalı olduğum için baya uğraştım ve barıştık. Baristiktan sonra çok çok da iyi gidiyor ilişkimiz. Hatta tam teklif etmese de evlenelim mi diye ciddi ciddi de sordu. Ama bir gün konuşurken bana aşık mısın diye sordum seviyorum ama aşık değilim dedi. Aşk ilişkinin başında olurmuş falan. Ben bana aşık olmayan biriyle bir ömür gecirmek istemiyorum ama dört senelik de ilişkim ne yapayım ben.
Ayrılmadan önce aşk ve sevgiye yüklediğiniz anlamları öğrenin bence. Zira kimine göre aşk, şehvetle sevişmekten ibaret.

Aşk sevgi aynı gözüksede ayrı şeyler bana göre. Aşk heyecan tutku böyle şeyler. Evlenince heyecan falan kalmıyo mesela. Ama çok seviyosun.

Valla hepinizin yazdığı aklımdan hep geçiyor, asla evlenmem deyince kiviriyor huyumu biliyorsum ısrar edince söylemem vs. İki hafta oldu kızlar içimde tuttum tuttum bu gün bom yani, cinlendim o yüzden konu açmak istedim. Yani ben bana aşık olmayan yalnızca seven bir adamla evlenecek kadar aşağı mıyım. Madem ilişkide tek taraflı aşk olacak o zaman ben de bana aşık biriyle evleneyim Kiymetim olur en azından yanlış mıyım yani

Bir taraf aşıksa , diğer taraf sadece seviyorsa ; aşık olan kişi hep üZülür.çünkü beklentisi fazla olur ama karşılığında bişey göremez.evlilikte sevgi bile dengeli olmalı yoksa bi taraf sürekli üzülür.aşık değilse ayrıl ne bu be daha evlenmeden , evliliğin sorumluluğunu almadan aşk bittiyse , evlendikten sora ohooooo

flört + evlilik olmak üzere toplamda 14 senedir birlikteyiz eşimle
hala birbirimize aşık olduğumuzu biliyor ve söylüyoruz
sizin erkek arkadaşınız daha yolun başındayken böyle söylüyorsa üzgünüm ama bu işten bir cacık olmaz, bu adamla kendinize yazık etmeyin. size gerçekten aşık olacak ve aşkı iliklerinize kadar size yaşatacak birini bulun. hayat çok kısa ve bu kısa zaman içinde aşkı mutlaka tadın derim :KK200:

Pat diye soylememeliymis belki ama hemen kötü yorumlamamak lazım. Bence mantıklı. Belki de onun sevgi sandigi sey size ona buna gore aşktır. Açıklamalı olarak anlattirsaydiniz böyle havada kalmış.

Açıklaması aşk sevgi birbirinden farklı değil , sadece aşk ilişkinin başında olurmuş sonrasında sevgi olurmuş. Ben aşığım bu net ama şu var bana aşık olmayan birine de aşkım sevgim kalmaz. Şu an içimde sadece bir alışkanlık hissi ve üzüntü var. Üstelik bu lafı sevgililer günü için yemeğe goturdugunde dedi. Kırıldım üzüldüm, Aşksız olur u hhiç ya

Seviyorsa ama aşık değilse olmaz, ayrılmalısın. Aşık olup sevmeseydi olabilirdi bak aşk önemli. Hatta aşık olup nefret etse bile olur. Aşk olsun yeter :KK53:

Back
X