seni üzmek istemiyorum...

asli_____

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
852
172
133
İzmir
merhabalarrr kızlar,

nasılsınız öncelikle? çok özledim buraları ben ya, biraz yoğunum ama hiç ihmal etmiyorum. Fikrim olan konularda doğruları yazmaya hep çalışıyorum harika bir ortam burası. Allah hepimize derman versin.

Bu konu yine benim derdim değil çok şükür o uzuuun sayfalarca dertten sonra pek bir derdim olmadı :)
Kızlar çok yakın arkadaşım var, bir çocuğu seviyor bu çocukta sevdi zamanında şimdi yiğidi öldürürken hakkını yemeyelim. Çok şeyler yaptı, gördük, duyduk. Neyse size sormak istediğim sadece bir kısım var;

Geçen gün arkadaşım bu çocuğa mesaj attı içerik vermeyim uzun ama özetle sevdiğine unutamadığına ama artık unutmak istediğine çunku karşıdan en ufak bir tepki göremediğine vs vs.. Anladınız siz :)

Çocuk şunu yazmış; ' Bende seni çok seviyorum ama sen beni o kadar çok seviyorsun ki benim sana olan sevgim solda sıfır kalır. Ben böyle bir şey hiç yaşamadım. kimse beni senin kadar sevemez buna öyle de eminim ki.. ama kararına saygı duyuyorum ve seni üzmemek adına laf bile atmıyorum. senin hakkında kötü herhangi bir şey düşünme gibi bir lüksüm de yok olamaz da'
böyle bişey ben tipik 'seni üzmek istemiyorum' ayağı sandım ama çocuk birazcıkta dürüst geldi bana. Arkadaşıma da ' en azından sevdiğini biliyor' dedim. Ama sizde bişeyler deseniz de bende kopya çekip ona söylesem ?? Fikir yardımınıza ihtiyacım var kızlar. Teşekkürler şimdiden öpüyorum çokkk.

merhabalarrr kızlar,

nasılsınız öncelikle? çok özledim buraları ben ya, biraz yoğunum ama hiç ihmal etmiyorum. Fikrim olan konularda doğruları yazmaya hep çalışıyorum harika bir ortam burası. Allah hepimize derman versin.

Bu konu yine benim derdim değil çok şükür o uzuuun sayfalarca dertten sonra pek bir derdim olmadı :)
Kızlar çok yakın arkadaşım var, bir çocuğu seviyor bu çocukta sevdi zamanında şimdi yiğidi öldürürken hakkını yemeyelim. Çok şeyler yaptı, gördük, duyduk. Neyse size sormak istediğim sadece bir kısım var;

Geçen gün arkadaşım bu çocuğa mesaj attı içerik vermeyim uzun ama özetle sevdiğine unutamadığına ama artık unutmak istediğine çunku karşıdan en ufak bir tepki göremediğine vs vs.. Anladınız siz :)

Çocuk şunu yazmış; ' Bende seni çok seviyorum ama sen beni o kadar çok seviyorsun ki benim sana olan sevgim solda sıfır kalır. Ben böyle bir şey hiç yaşamadım. kimse beni senin kadar sevemez buna öyle de eminim ki.. ama kararına saygı duyuyorum ve seni üzmemek adına laf bile atmıyorum. senin hakkında kötü herhangi bir şey düşünme gibi bir lüksüm de yok olamaz da'
böyle bişey ben tipik 'seni üzmek istemiyorum' ayağı sandım ama çocuk birazcıkta dürüst geldi bana. Arkadaşıma da ' en azından sevdiğini biliyor' dedim. Ama sizde bişeyler deseniz de bende kopya çekip ona söylesem ?? Fikir yardımınıza ihtiyacım var kızlar. Teşekkürler şimdiden öpüyorum çokkk.

çocuk bahsettiğin gibi sevmiyormuş ki arkadaşının ona olan sevgisine ilgisine hayranmış sadece,

o yüzden çabuk vazgeçememiş,

gerçek seven insan böyle davranmaz.

çocuk bahsettiğin gibi sevmiyormuş ki arkadaşının ona olan sevgisine ilgisine hayranmış sadece,

o yüzden çabuk vazgeçememiş,

gerçek seven insan böyle davranmaz.

Aslında oda olabilir bir kerede senin beni böyle sevmen başımı döndürüyor gibi bişeyler demiş. Haklısın.
Şimdi bizimkinin düşündüğü biri onu üzerse *** böyle yapmazdı o beni çok seviyordu diye hep aklına gelirim belki. Kopamıyor bağımlı gibi oldu.

Aslında oda olabilir bir kerede senin beni böyle sevmen başımı döndürüyor gibi bişeyler demiş. Haklısın.
Şimdi bizimkinin düşündüğü biri onu üzerse *** böyle yapmazdı o beni çok seviyordu diye hep aklına gelirim belki. Kopamıyor bağımlı gibi oldu.

aynen onu çok sevmesinden etkilenmiş alışmış bağlanmış olan bu.

arkadaşın çok üstelemesin artık bıraksın bu işin peşini adamın totosu fena halde kalkmış.

aynen onu çok sevmesinden etkilenmiş alışmış bağlanmış olan bu.

arkadaşın çok üstelemesin artık bıraksın bu işin peşini adamın totosu fena halde kalkmış.

hemde nasıl ya.. bunda da haklısın. çocuğu tanıyordum aslında arkadaşımdan çnce öyle çok ilişkisi olmamış 31 yaşında kendisi neler yaptı arkadaşım için. bir de güzeldir bizim kız.. sonra sevdi işte bu garibim de çok sevdi aaaa sonra bir baktık biz özgüven geldi bu çocuğa ben seni üzerimler falan demeye başladı. üzülüyorum aslında ama yapacak bişey yok. insanlar neden böyle ya sevmeyelim de taşa mı dönelim? demek geliyor içimden :)

Valla çocuk açık açık ben senin sevgine karşılık veremem demiş..
Ve gerçekten bunu çok kibar bir şekilde ifade etmiş..
Gayet de dürüst biriymiş takdir ettim doğrusu..
Bunda bizim söyleyecek bir sözümüz yok aslında..
Herşey ortada.. Arkadaşın ne istiyor bu konuda tekrar birlikte olmak mı bu çocukla?
Buna cevap veriyim umutlanmasın bence.. ;)

Valla çocuk açık açık ben senin sevgine karşılık veremem demiş..
Ve gerçekten bunu çok kibar bir şekilde ifade etmiş..
Gayet de dürüst biriymiş takdir ettim doğrusu..
Bunda bizim söyleyecek bir sözümüz yok aslında..
Herşey ortada.. Arkadaşın ne istiyor bu konuda tekrar birlikte olmak mı bu çocukla?
Buna cevap veriyim umutlanmasın bence.. :KK66:

ne istiyor bilmiyorum da sanırım istediği şu ' dön dolaş yine bana gellll'
yani anlasın kimse sevemez onu geri dönsün geldin valla salak kabul eder.. tövbe tövbe..
engelledi şimdi tüm sosyal ağlardan falan. ama çocuk anlayacak olsa zaten anlardı ben bunu anlatamıyorum ben anlıyorum da :(

herhalde beyefendinin ciddi bir ilişkiye niyeti yok arkadaşınızı kırmadan başından savma çabası veriyor bir yandanda onun ilgisinden tavan yapan egosuyla ukalaca konuşuyor.

ne istiyor bilmiyorum da sanırım istediği şu ' dön dolaş yine bana gellll'
yani anlasın kimse sevemez onu geri dönsün geldin valla salak kabul eder.. tövbe tövbe..
engelledi şimdi tüm sosyal ağlardan falan. ama çocuk anlayacak olsa zaten anlardı ben bunu anlatamıyorum ben anlıyorum da :KK43:
Sevenin gözü kör oluyor gerçekten.
Ama arkadaşın kendi kendini harab ediyor..
Benim bir arkadaşım buna benzer bir durumdaydı..
Bizim arkadaş grubumuz vardı ozamanlar..
Hiç yanlız bırakmadık arkadaşımızı
allem ettik kallem ettik kurtardık onu bu saplantıdan..
Onu sevmeyen birine gönlünü kaptırmıştı ve kendini harab ediyordu.
Çok şükür onu seven biriyle birlikte oldu bi zman sonra ve anladı..
Aslında onu sevmediğini.. Çünkü sevgi karşılık buldukça gerçektir..
Karşılıksız aşk köreltir sevgiyi..
Ve o arkadaşım şimdi onu seven o çocukla evli :)
Dilerim arkadaşın kendini çok fazla harab etmeden en kısa zamanda kurtarır kendini..

Sevenin gözü kör oluyor gerçekten.
Ama arkadaşın kendi kendini harab ediyor..
Benim bir arkadaşım buna benzer bir durumdaydı..
Bizim arkadaş grubumuz vardı ozamanlar..
Hiç yanlız bırakmadık arkadaşımızı
allem ettik kallem ettik kurtardık onu bu saplantıdan..
Onu sevmeyen birine gönlünü kaptırmıştı ve kendini harab ediyordu.
Çok şükür onu seven biriyle birlikte oldu bi zman sonra ve anladı..
Aslında onu sevmediğini.. Çünkü sevgi karşılık buldukça gerçektir..
Karşılıksız aşk köreltir sevgiyi..
Ve o arkadaşım şimdi onu seven o çocukla evli :)
Dilerim arkadaşın kendini çok fazla harab etmeden en kısa zamanda kurtarır kendini..

bunu okutucam kendisine hiç kırpmadan etmeden direk.
çok teşekkürler umarım tez zamanda olur çünkü hakkaten üzülüyorum bende.

Allah'ım yaaa bir erkek gerçekten sevecek ve böyle de mesaj atıp "Seni üzmek istemiyorum" ayağına yatacak yok böyle bir şey yaa kibarca dile getirmek istemiş sevmiyor işte. Üzgünüm ama arkadaşınız umutlanmasın o da beni seviyor diye.

Ben senın benı sevmenı sevıyorum,ama ne kadar ugrassam da senı sevemem ...Demek bu..

Back
X