Kizlar o kadar bunaldim ki belki akil verirsiniz. Ailelerimiz dugun zamani tartistilar ve artik gorusmuyorlar. Bizde esimle ayri sehirlere atandik. Ailem hic bi konuda ailesini zorlamadi ama esim ailemi dugunden sonra aramadi. gitsek bile ailemin yuzune bakmiyor. annem neler neler hazirliyor yemiyor. babam bise soyluyor cevap vermiyor. Benimde esimin ailesiyle aram iyi degil. cunku annesi benim annemi bana kotuleyip agir laflar konusunca kaldiramadim. Esimle ayri sehirlerde yasamamiza ve tatillerde gorusmemize ragmen beni ailesinin yanina zorla goturdu. ailesinin esimden maddi konularda yararlanmasi, ailemi kotulemeleri, 1 yil bi sehirde yalniz basima kalmama ragmen aramamalari (ailem ara ara yanima geldi) derken onlara cok kizgindim ve ellerinide opmedim. konusmadimda bunu birde su yuzden yaptim madem esim aileme kotu davraniyor bende onun ailesine davranirim dedim. neyse babam esimin davranislarina dayanamayip biz sana ne yaptik diye sordu. sudan sebepler soledi. annem sordu neymis esya alirken annem bsna fikir vermis falan filan. Kizinizda aileme kotu davraniyor dedi. ailem esimden ozur diledi. sucsuz yere bizi esimin ailesine gonderdiler sorunlarinizi halledin diye neyse konustu ettik. ama canim suna yaniyor annem miyom ameliyati olacak annecigm bize uzuluyo. ya en azindan ameliyata grcek diye annemi uzmemeliydi. Hafta ici hastenye gitck annem edimle gtsem gene surat asar 5 ?dk oturup gider. yslniz gtsem annem bi sorun mu var die uzulur. gitmesem anneme kiyamam o bana herseyini fedaetti.ne yapicm ben