senin ailen benim ailem sorunu :( :( :(

adınız zaten "gelin" bir kere. adı üstünde gelin, sonradan gelen, aileye sonradan dahil olan kişi. gerçekten iyi yürekli kişiler hariç kolay kolay benimseyemiyorlar kendi kızları gibi. boşverin, siz eşinizle kendinize yeni bir aile kurdunuz. bayramda seyranda görüşürsünüz iki tarafla da. umarım eşiniz ayıp ettiğinin farkına varır, ailenize iyi davranır. o sizin ailenize soğuk durdukça haklı olarak sizin de içinizden gelmiyor onun ailesini sevmek...
Aynen oyle icimden gelmiyor. zaten kv yi goren dikkatli ol diyor bana.

Kizlar o kadar bunaldim ki belki akil verirsiniz. Ailelerimiz dugun zamani tartistilar ve artik gorusmuyorlar. Bizde esimle ayri sehirlere atandik. Ailem hic bi konuda ailesini zorlamadi ama esim ailemi dugunden sonra aramadi. gitsek bile ailemin yuzune bakmiyor. annem neler neler hazirliyor yemiyor. babam bise soyluyor cevap vermiyor. Benimde esimin ailesiyle aram iyi degil. cunku annesi benim annemi bana kotuleyip agir laflar konusunca kaldiramadim. Esimle ayri sehirlerde yasamamiza ve tatillerde gorusmemize ragmen beni ailesinin yanina zorla goturdu. ailesinin esimden maddi konularda yararlanmasi, ailemi kotulemeleri, 1 yil bi sehirde yalniz basima kalmama ragmen aramamalari (ailem ara ara yanima geldi) derken onlara cok kizgindim ve ellerinide opmedim. konusmadimda bunu birde su yuzden yaptim madem esim aileme kotu davraniyor bende onun ailesine davranirim dedim. neyse babam esimin davranislarina dayanamayip biz sana ne yaptik diye sordu. sudan sebepler soledi. annem sordu neymis esya alirken annem bsna fikir vermis falan filan. Kizinizda aileme kotu davraniyor dedi. ailem esimden ozur diledi. sucsuz yere bizi esimin ailesine gonderdiler sorunlarinizi halledin diye neyse konustu ettik. ama canim suna yaniyor annem miyom ameliyati olacak annecigm bize uzuluyo. ya en azindan ameliyata grcek diye annemi uzmemeliydi. Hafta ici hastenye gitck annem edimle gtsem gene surat asar 5 ?dk oturup gider. yslniz gtsem annem bi sorun mu var die uzulur. gitmesem anneme kiyamam o bana herseyini fedaetti.ne yapicm ben :KK43:
Anlatirken ben sinirlendi canim ne kadardir evlisin bilmiyorum ama boswer takma ne derse desin kulaklarini yika ailenede laf soyletme annenede noye herseyinizi anlatiyorsunuz ya tovbe tovbe gelin derlerse sorun yarat onun ailesine giderkende ayni basim agriyor ishalim filan de canim madem senle esin birbirinozi seviyoesunuz sadece aileler tarafindan mutsuzsaniz esinle bir konus yani ......

Eşini karşına al konuş, birkere ne olursa olsun ailelere saygı göstermek zorundasınız.Aileler tartıştıysa tartışsın, size ne ki?Eşin resmen terbiyesiz, ne demek babanın sorduğu soruya cevap vermemek.Ama bu adamı inatla düzeltemezsin.İkimizde ailelere saygı göstericez diye anlaşın.
Kayınvalide nin söylediklerini unutamıyorum annem için demişsin. Saygılı şekilde cevabını ver sustur, konuyu kapat böyle durumlarda
Konusmayi cok once denemistim. Baktim ki degismiyo onun yaptigini yaptim. Ama annem bu durumdayken bile gaddarlasacagi aklima gelmezdi. onun annesi boyle durumda olsa ne olursa olsun uzmezdim

Anlatirken ben sinirlendi canim ne kadardir evlisin bilmiyorum ama boswer takma ne derse desin kulaklarini yika ailenede laf soyletme annenede noye herseyinizi anlatiyorsunuz ya tovbe tovbe gelin derlerse sorun yarat onun ailesine giderkende ayni basim agriyor ishalim filan de canim madem senle esin birbirinozi seviyoesunuz sadece aileler tarafindan mutsuzsaniz esinle bir konus yani ......
1 yillik evliyim ve tek anlasamadigimiz konu bu. Evlenmeden once biz hic tartismadik. son kez konusmayi denerim ama konusunca kendini bisey zanneder diye konusmsk istemiyorum

bir kere şunu unutmayın "TAVİZ TAVİZİ DOĞURUR" eşinizle oturup son kez sakin bir dille konuşun. baktınız olmuyor o zaman kısasa kısas yapın. siz onun ailesine iyi davrandıkça kendini haklı sanacak. umarım en kısa zamanda aynı evde yaşamaya başlarsınız. o zaman aranızdaki ilişki daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Allahım size ve bu durumdaki herkese yardım etsin.

bir kere şunu unutmayın "TAVİZ TAVİZİ DOĞURUR" eşinizle oturup son kez sakin bir dille konuşun. baktınız olmuyor o zaman kısasa kısas yapın. siz onun ailesine iyi davrandıkça kendini haklı sanacak. umarım en kısa zamanda aynı evde yaşamaya başlarsınız. o zaman aranızdaki ilişki daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Allahım size ve bu durumdaki herkese yardım etsin.
Amin cnm. son kez konusmayi deneyecegm. ins. beni anlar

Back
X