Bi sebebi yok. Erkek tarafinda daha cok kalinir mantigi var sadece.Ben olsam sonuna kadar uzatırım konuyu ..
Bencede eşit olmalı kalma süreleri..
Bence hiç boyun eğip kabullenmeyin, şimdi kabullenirseniz hep kabullenmek zorunda kalırsınız .
Eşiniz ne sebeple kendi ailesinde daha çok kalmak isitiyor?
iki tarafta esit uzaklikta cnmmesafeye bağlı .. eşinizin ailesiyle mi daha sık görüşürsünüz kendi ailenizlemi ?
o zaman eşit zamanlı kalın .. 3 gün birinde 3 gün birinde..iki tarafta esit uzaklikta cnm
kesinlikleŞu ailelerde kalmayı hiç anlamıyorum arkadaş, ben rahat edemiyorum kendi ailem dahi olsa...
Sana da tavsiyem senin ailen benim ailem mevzuları hiç bitmez, bitsin istiyorsan inatlaşma.Ailesinden de kıyıdan kıyıdan uzaklaş. Niye gidip kalasın ki 4 gün kendi evini bırakıp, sonra da 4 gün senin ailen ohooo, tatil yapacaksanız günübirlik uğrayın sonra başbaşa kalacağınız bi yere gidin.
Haklisin ama kendi ailesinde kalmaktan vazgecer mi bilmiyorum. Ailesine cok duskunŞu ailelerde kalmayı hiç anlamıyorum arkadaş, ben rahat edemiyorum kendi ailem dahi olsa...
Sana da tavsiyem senin ailen benim ailem mevzuları hiç bitmez, bitsin istiyorsan inatlaşma.Ailesinden de kıyıdan kıyıdan uzaklaş. Niye gidip kalasın ki 4 gün kendi evini bırakıp, sonra da 4 gün senin ailen ohooo, tatil yapacaksanız günübirlik uğrayın sonra başbaşa kalacağınız bi yere gidin.
sen daha düşkün olHaklisin ama kendi ailesinde kalmaktan vazgecer mi bilmiyorum. Ailesine cok duskun
calisiyorum cnm ama eger sen gt ben biraz daha kalicm dersem gene kavga cikar eminimCalisiyor musun arkadasim sen..calismiyorsan eger esinide bu dört gun kalma sevdasindan vazgeciremiyosan,git kal annesigilde dort gun,oldu mu tamam mi muradına erdin mi de.sonra senin ailene git.esin orda iki gun kalsin,dönmek istiyorsan isin varsa sen dön,ben iki üc gun daha kalicam de..gönder,hem cenesi kapanir hem sende ailenden mahrum kalmamis olursun.
4+2=6 1 gün için mi bunu itişmenin sebebiSlm kizlaresimle tartistik gene. Sebebi onun ailesinde 4 gun kalacagz. Benim ailemde ise en fazla 2 gun kalacakmisiz. Bende yok oyle dedim sizde ne kadarsa bizde de o kadar dedim. Sonra eski konular acildi. Ailemin esime guleryuzlerinden baska hic birseyi olmadi. Gene de esim zaman zaman aileme karsi laflariyla kirici oldu. Onun ailesinin bana yaptiklarini anlatsam bitmez. Tek diyecegm parayi seven bi aile. Esimden para koparmaya calisirlar hep. Ya kizlar ozet gecmeye calistim. Simdi ben napiyim. Suan fena tartistik. ben'kendi aileme o kendi ailesinemi gitmeli yoksa napmaliyim bi el'uzatin. Ben mi hataliyim yoksa'?
bende ilk mesajda bunu yazacaktım abartmayın bi gün içinmi kavga ettiniz diye ama sildim.. gerçekten erkeklerin her konuda baskın olması sinir bozucu bi durum. .4+2=6 1 gün için mi bunu itişmenin sebebi
Evlenince zaten bi düşkün oluyorlar anlamıyorum ben bu işi.Haklisin ama kendi ailesinde kalmaktan vazgecer mi bilmiyorum. Ailesine cok duskun
Kavga cikacak birsey yok bunda,al karsina konus guzelce.bak hayatim anliyorum ailende fazla kalmak istiyorsun,tamam seninle istedigin kadar kalirim.ama benimde bir ailem var ve haliyle bende onlarla fazla vakit gecirmek istiyorum,hem ben seni zorlamiyorumda ben ne kadar kalirsam sende benimle kalacaksin diye.gel bi iki uc gun kal.onlarinda gönlu hos olsun.skildigin zaman gidersin.bende bir kac gun kalip dönerim de.bunda alinacak ne var.diger türlü esite razi olmuyorsa buna razi olacak.calisiyorum cnm ama eger sen gt ben biraz daha kalicm dersem gene kavga cikar eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?