Bu tamamen size kalmis birsey ama nacizane fikrimisoyleyim.bsenin ailen benim ailem zitlasmalarinin sonu iyi olmuyor. Tabi ki olmasi gereken adil olan esit kalinmasi.ama esinin ailesinin zihniyetinin erkek tarafinda fazla kalma oldunu belirtmissin.boyle dusunen bir aile ve o ailede yetisen bir evlat.sen simdi bunun inatlasmasina girsen o da devam ettirir.ve emin ol bu birikimler sonrasinda geri donusu olmayan noktalara getirir.simdilik git ama oyle suratla, tavirla vs.ile degil esin icin mutlu bir sekilde git.sonra sizinkilerde 2 gun kalin.donus yolunda ve dondugunuzde de bunun suratini yapma.oyle laf sokmalara falan girme.cunku emin ol esinde buna karsi tetiktedir.dondukten biraz zaman gecince yavas yavas sessiz sessiz soyle.ha bu arada iyi oldu canim ya ne guzel bol bol hasret giderdin demeyi unutma onlardan donerken.evdeyken de iste canim ya bu sefer az gordum bizimkileri bi firsati bulunca gidelim mi ozledim desem yanlis anlarmisin de huzunlu bir sekilde.aradan baska bi zaman gecince adeletten allah katinda esitlikten, kadinin emanet verilisinden falan bahset boyle boyle anlar zaten.zitlasmanin bir faydasi olmaz inan bana...neden mi cunku ben bunun gibi nedenlerin birikimi sonucu bosaniyorum.dilerim siz kolay atlatir ve cokkk mutlu olursunuz...