senin ailen benim ailem

bende ilk mesajda bunu yazacaktım abartmayın bi gün içinmi kavga ettiniz diye ama sildim.. gerçekten erkeklerin her konuda baskın olması sinir bozucu bi durum. .
ee oluyolar yollarından da geri dönmüyolar vallahi 1 gün için kahrını çekemem herifin hani deseki 5+2 anlarım et kavganı ama 4+2 ye kılımı kıpırdatmam

nekadar saçma konu...kız evlenince evden çıkar muhabbetine benziyor..off diyorum sadece...bu konular tartıştıkça 2 taraf içinde inada biniyor..senin kadar bende özlüyorum ailemi de..

ee oluyolar yollarından da geri dönmüyolar vallahi 1 gün için kahrını çekemem herifin hani deseki 5+2 anlarım et kavganı ama 4+2 ye kılımı kıpırdatmam
ben inatlaşıp 3,5 -- 2,5 yapardım en kötü (diyomuşum)

benim anlamadığım neden eşinizi sizin ailenizde kalması için zorluyorsunuz.. istiyorsanız siz de kalmayın k.validenizde ama eşinizi de zorlamayın.. o annesinde kalsın siz annenizde kalın..

eşit olmalı. ne üstünlüğü var, erkek ailesi ise erkek ailesi. ne alaka.
şehir dışındalar mı

ben esimin ailesiyle cok sorunlar yasadim esimde sahit oldu bi coguna o yuzdn kendi bile gidip kalmaz bi ugrar gelir vallahi zor durumlar ama hic taviz vermeyin sustukca tek ve yanliz kaliyoruz gitmeyin illa ailelrn yanna gitmk zorndamisnz uzaksa mesafe birer gece kalip donun yoksa uzarda uzar

Soyle soylemeyi dusunuyorum 2 gun sizde 2 gun bizde. Tatilimizi zehir etmeyelim. Gonullerini alalim tamam.'ne sen bunal ne ben bunaliyim demeyi dusunuyorum ama bakalim

erkekler evlenince kıymete biniyor galiba evlenmeden önce o kadar aile düşkünlüğü olmayanlar evlendikten sonra ailemde ailem sanki tek onların ki aile ben olsam baktım eşim inata bindiriyor olayı hiç bi tarafa gitmem evim de yatar keyfime bakarım

Bu gidisle bende oyle yapicam

Bi kere senin ailen benim ailem diye bi kavram yok. Sanırım siz henüz aile olmayı başaramamışsınız.
Ne olursa olsun, sen eşinin hatrına kalacaksın. Eşinde senin hatrına kalacak. Senin ailen benim ailem muhabetine girerseniz işiniz zor. Geçinemezsiniz.
Birbirinizin ailelerini benimsemeniz gerekiyor. Her ne kadar çok iyi anlaşamıyor olsanız bile, sonuçta evleriniz ayrı. 3/4 gün her ikinizde dişinizi sıkın.
Tabi mutlu mesut bir ömür geçirmek istiyorsanız. İnatlaşmanın bir anlamı yok.

Ben de böyle konularda inatlaşma ya da misilleme yapma taraftarı değilim.
Siz de şu kadar kalıyorsak bizde de bu kadar kalıcaz falan gereksiz tartışma konusu sadece.
Bu sefer 4 gün kv de kalınır durum bunu gerektirir, bi dahakine sizin ailenizde kalınır.
Yani boru öttürme çabası neden?

2-4 gün arasında çok da bir fark yok. biz de iznimizde 6-7 gün annemlerde 12 gün falan da kv lerde kaldık. hatta tatil bölgesine gitseydik; kendi ailemin yanına gitmeyelim bile demiştim. sorun etmedim çünkü kısa olan iki iznimizde 2-3 er gece de olsa benim ailemde kalmıştık daha yakın ve ben okul için zaten oradayım diye eşim de yanıma gelmişti.
sorun etmeyin bence; şimdi onun ailesine gidilir yarın sizinkine... 2 gün orada 4 gün orada çok bir farkı yok. 5-10 gün değil sonuçta

Bende bu konuda taviz vermeyenlerdenim. Bizim kalma gibi bir durumumuz olmuyor aynı şehirdeyiz ama bayramlarda kayınvalideme yakın oturduğum halde sırayla gideriz. Beni çocuk esirgemeden almadın benimde bayram sabahı yolumu bekleyenler var diyorum eşime haklıyımda.

iste bu senin ailen benim ailem derken esler ikisinin bir aile oldugunu bi turlu anlayamiyor ve birbirinden soguyor adeya fenerbahce galatasay maci gibi oluyor ve birbirlerinin ailelelerinden soguyorlar ve sonrasi ne mi malesef avukatlar mahkemeler ve bosanma lutfen birbirinize oyle yapmayin alttan alin yoksa cok uzulursunuz

Bence 2 gun icin kavga etmeyin..
2 gun kv de
2 gun annenizde
2 gunude basbasa gecirin hem sıla-ı rahim yapin hem ask tazeleyin yeterkiii kavga etmeyinnnn:))
Bunu kabul etnezse esin 2 gun icinde gunlerini calma arkadasim ..sonra sen kendin git ailenin yanina az kaldim die hem essiz gidince daha guzel oluyo :)

Canim sonuna kadar haklısın bence,herkesde mumtkun oldugu kadar esit kalınması gerek. Ha arada beklenmedik durum olabilir,3,5 saat bir tarafta fazla kalınabilir duruma göre,fazlda inat yapmamak gerek.

Aileniz iyi iken esinizin kirici olması sinirlendirdi beni

Yav bu erkekleri hangi cagda 1500 basip simarttikta turumelerine ragmen hala pohpohlanmak istiyorlar ya, halami etkisi gecmedi simartilma devrinin?

Cok kiziyorum atalarimiza coookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…