ee oluyolar yollarından da geri dönmüyolar vallahi 1 gün için kahrını çekemem herifin hani deseki 5+2 anlarım et kavganı ama 4+2 ye kılımı kıpırdatmambende ilk mesajda bunu yazacaktım abartmayın bi gün içinmi kavga ettiniz diye ama sildim.. gerçekten erkeklerin her konuda baskın olması sinir bozucu bi durum. .
ben inatlaşıp 3,5 -- 2,5 yapardım en kötüee oluyolar yollarından da geri dönmüyolar vallahi 1 gün için kahrını çekemem herifin hani deseki 5+2 anlarım et kavganı ama 4+2 ye kılımı kıpırdatmam
kısasa kısas yapıyon panpa erkekler alemine sökmez bu dalgaben inatlaşıp 3,5 -- 2,5 yapardım en kötü(diyomuşum)
yok şaka maka bi yana onun tam tersi olurdu 4 bizde 2 onun ailesinde o kadar !!!kısasa kısas yapıyon panpa erkekler alemine sökmez bu dalga
Bu gidisle bende oyle yapicamerkekler evlenince kıymete biniyor galiba evlenmeden önce o kadar aile düşkünlüğü olmayanlar evlendikten sonra ailemde ailem sanki tek onların ki aile ben olsam baktım eşim inata bindiriyor olayı hiç bi tarafa gitmem evim de yatar keyfime bakarım
sen kaç yıllık evlisin ve çocuğun varmı ?Bu gidisle bende oyle yapicam
Slm kizlaresimle tartistik gene. Sebebi onun ailesinde 4 gun kalacagz. Benim ailemde ise en fazla 2 gun kalacakmisiz. Bende yok oyle dedim sizde ne kadarsa bizde de o kadar dedim. Sonra eski konular acildi. Ailemin esime guleryuzlerinden baska hic birseyi olmadi. Gene de esim zaman zaman aileme karsi laflariyla kirici oldu. Onun ailesinin bana yaptiklarini anlatsam bitmez. Tek diyecegm parayi seven bi aile. Esimden para koparmaya calisirlar hep. Ya kizlar ozet gecmeye calistim. Simdi ben napiyim. Suan fena tartistik. ben'kendi aileme o kendi ailesinemi gitmeli yoksa napmaliyim bi el'uzatin. Ben mi hataliyim yoksa'?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?