senin ailen benim ailem

Bu erkeklerin evlenince daha bir depreşen aile düşkünlüğünü anlayamıyorum ben ya. Benim kuzenlerim evlendi hepsinin eşi nişanlıyken, flört ediyorken başalar evlenince başka oldular. Ailemde ailem bu ne onun ki aile sizin i değil mi?

Bence esit kalinmali ayrica ben de para mevzusunda aile oldugunu hatirlayanlardan gicik aliyorum.tatilinizi bir orda bir burda gecireceginize basbasa tatile gidin. (EN MANTIKLISI)

bencede yani her zaman neymis o kaynananay gidelim eger ailen sini güzel agırlıyo git esinede de annemd nasıl olursan bende senin annende öyle oluyrım de kaynanan gittin mi öyle her ise atlama

keşke eşit olarak anlaşmaya varılsa ama maalesef toplumda erkek tarafında daha fazla kalınır vakit geçirilir fikri hakim.
kırmadan söyleseniz,ikna etmeye çalışın ama tartışmadan,asla bi erkeğe bağırarak ,zıt çıkarak, küserek bişey yaptırmak mümkün değil
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler...
inş sıkıntı büyümeden çözülür

2 gun icin bu kadar olay yapmana gerek yok, bi erkegin baskalarinin evinde kalmasi kolay degil

Insallah cnm. Tatli dille konusmayi deneyecegim. Insallah beni anlar

benzer bir durum bizde de söz konusu olmuştu.ilk zamanlar eşit kalıyorduk. sonra eşimde bir değişmeler oldu ve bana ben seni bırakayım, size gelmeyeyim kalmayayım ya da bizde daha çok kalalım vs tarzında konuşmalar döndü. ben de direndim ama kavga ederek değil, bu durumun beni çok üzdüğünü anlatarak konuştum. şimdi farkediyorum ki o zaman taviz verseymişim hep öyle gidecekmiş. ama taviz vermediğim için konu bir daha açılmadı ve eşim bir daha aynı teklifle gelmedi.

Al işte. Bizde bu konu yüzünden tartıştık. Neymiş ben kızmışım. Ailemin anlayışlı olması lazımmış. Kız çocuğu günün birinde ana baba evinden çıkarmış bla bla bla 3 akşam onları ziyaret ediyorsak, 1 akşam bizimkilere gidecekmişiz. Birde kk beni gaza getiriyormuş falan filan.

Ayni seyi esim bana soyledi. Kk beni kotu etkiliyormus. Peh. ya taviz vermemeye calisacagm.

Umarim bizde de durum boyle olur

Ya 1 gün kalin olsun bitsin. mesela benim esim de kendi ailesinde kalmak istemiyor.
Kendi evimin disinda gerçekten rahat edemem be.

sen kendi ailene git, o kendi ailesine gitsin...
evde in cin top oynasin
canim he de geç!!! adamin her dedigini kafana takacak olursan fazla yasamazsin!
annene gittiginde 2 gün mü kaliyor, 2. günün sonunda takarsin sepeti koluna hadi sen git, ben 4. gün gelirim dersin olur biter..

Kizlar napiyim? esim en fazla ailende 2 gun kaliriz diyor. Ailesinde 4 gun kalcakmisiz. Napiyim sizce?

Kizlar napiyim? esim en fazla ailende 2 gun kaliriz diyor. Ailesinde 4 gun kalcakmisiz. Napiyim sizce?
Bu tamamen size kalmis birsey ama nacizane fikrimisoyleyim.bsenin ailen benim ailem zitlasmalarinin sonu iyi olmuyor. Tabi ki olmasi gereken adil olan esit kalinmasi.ama esinin ailesinin zihniyetinin erkek tarafinda fazla kalma oldunu belirtmissin.boyle dusunen bir aile ve o ailede yetisen bir evlat.sen simdi bunun inatlasmasina girsen o da devam ettirir.ve emin ol bu birikimler sonrasinda geri donusu olmayan noktalara getirir.simdilik git ama oyle suratla, tavirla vs.ile degil esin icin mutlu bir sekilde git.sonra sizinkilerde 2 gun kalin.donus yolunda ve dondugunuzde de bunun suratini yapma.oyle laf sokmalara falan girme.cunku emin ol esinde buna karsi tetiktedir.dondukten biraz zaman gecince yavas yavas sessiz sessiz soyle.ha bu arada iyi oldu canim ya ne guzel bol bol hasret giderdin demeyi unutma onlardan donerken.evdeyken de iste canim ya bu sefer az gordum bizimkileri bi firsati bulunca gidelim mi ozledim desem yanlis anlarmisin de huzunlu bir sekilde.aradan baska bi zaman gecince adeletten allah katinda esitlikten, kadinin emanet verilisinden falan bahset boyle boyle anlar zaten.zitlasmanin bir faydasi olmaz inan bana...neden mi cunku ben bunun gibi nedenlerin birikimi sonucu bosaniyorum.dilerim siz kolay atlatir ve cokkk mutlu olursunuz...

Esit kalinmali tabii ..
Erkek ailesi diye niye onlarda daha fazla kaliniyorki .. alla alla!

ah su aileler yokmu....
Kizlar esiniz inatsa, mutlaka siz altdan alacaksiniz yoksa bu aile sorunu hic bitmiyecek, huzur bozacak.

bence 4 gün orda kal 2 günde kendi ailende kal.

Salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…