• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senin benden başka arkadaşın var mıydı

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Selamlar iyi geceler hanımlar,

Belki ben alınganlık ediyorum ama bir şey danışacağım size. Genel anlamda kendimle vakit geçirmeyi seviyorum. Tek başıma kahve içmeyi, gezmeyi, alışveriş yapmayı vs seviyorum. Şu ar kendimi çok fazla yalnızlaştırmış olsam da bu durumdan hoşlanıyordum. Geçen hafta yakın (bu şehirdeki tek yakın) bir arkadaşımla konuşuyorum, xle buluşacağım dedim laf arasında senin benden başka arkadaşlarında mı vardı dedi ciddiye almadım güldüm geçtim ama ciddi ciddi bunu dedi. Aradan bi süre geçti başka bir arkadaşımın yanında beni aradı bir şey sormak için ooo demek benden başka çevrelerde yapıyorsun gibi bir şey dedi dalga gecer gibi. Açıkçası bunu ciddi ciddi diyor olmasa güler geçerdim ama sanırım bi miktar üzüldüm bu duruma. Ben ciddi ciddi baya yalnızım. Bu şehirde ondan başka hiç bir şeyler paylaşacağım kimsem yok belki yersiz alınganlık yapıyorum ama dalga geçer gibi demesine çok bozuldum.

Nasıl çevre ediniyorsunuz? Yapım gereği biraz fazla dışa kapalıyım ve arkadaş edinme konusunda oldukça zorlanıyorum.

öğrenci misiniz? çalışıyor musunuz? küçük bir şehirde misiniz?

Çalışıyorum iş yerinde iki kadınız ama onunla anlaşsak da vakit geçirmekten hoşlanmıyorum diğerleri de evli. Büyük bir şehirdeyim. Vakit buldukça bir şeyler yapıyorum ama tek hep tek başıma

Belki kıskanmıştır arkadaşınız.
Çok takılmayın derim. Arkadaş arasında olur öyle söylemler :))

Benim için arkadaş kavramı 1 elin 5 parmağını geçmez genelde.
Çok olunca yoruluyorum kafam ağrıyor :D

Açımcası kısmanma olsa anlardım. Baya baya dalga geçer gibiydi ses tonu. :/

Çalışıyorum iş yerinde iki kadınız ama onunla anlaşsak da vakit geçirmekten hoşlanmıyorum diğerleri de evli. Büyük bir şehirdeyim. Vakit buldukça bir şeyler yapıyorum ama tek hep tek başıma

ilgi alanınıza uygun kurs diyecek herkes :)
enerjiniz varsa güzel aslında.
edebiyat söyleşisi yapan cafeler falan olur
yada dernekler/vakıflar, gönüllü işler.
ben genelde arkadaşlarımın arkadaşları ile genişletmişim çevremi onu fark ettim :) öyle deneyebilirsiniz

İnsanın en yakın dostu en yakın sırdaşı kendisidir. Bi an kendimi okuyorum sandım bende yalnız gezmeyi alışveriş yapmayı Yani kalmayı çok seviyorum.
Allah aşkına bu devirde herkes kalabalıklar içinde Yalnız zaten yani bedenen yanında birileri olsa ne olmasa.

Back
X