Senin benimle zorun ne elticim?

gram görüşme .derdinden de gitmiyorum de katii görüşme ne görüşcen ya sürekli işim var de çalışıyorsan dha ala ev hanımıysanda onlar davet ettikçe sen kendi arkadaşlarına davetliyim de eşinlede konuş bu beni rencide edip sende arkamda durmazsan sizin sülalede kimseyi görmem de kimse kimseden üstün değil herkes yerini haddını bilecek sizede bildirmek düşer

yok siz şikayet edin müdahale alebinde bulunun demiyorum ama o gün o sözü söylediğinde kayınvalideniz ordaydı diye algıladım. öyleyse, müdahale etmeli. en azından size gelip boşver sen onu ben neyin ne olduğunu biliyorum demeliydi diye düşünüyorum. pasif olmak da çok iyi değil. ama en azından elti kişisinin ne olduğunu biliyor ya o da bişey..

Eşim kotu niyeti yok sadece patavatsız dese de anlatamıyorum ona.

yorumları okumadım ama bence patavatsız zaten başlı başına kötü bir şey. niyetine gerek yok bence.

Bende de bi tane var hayret huyuna gidince kendisi kenera cekildi size tavsiyem bi kere kuyruguna basmaniz yeterli olacak

Kayinvalidem o an salonda degildi. Benden baska kimse duymadi.

Eşim kotu niyeti yok sadece patavatsız dese de anlatamıyorum ona.

yorumları okumadım ama bence patavatsız zaten başlı başına kötü bir şey. niyetine gerek yok bence.
Bazi insanlar sirf konusmus olmak icin konusunca sacmaliyor ama eltim bilerek yapiyor bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…