Yuh nasıl kızı anlatıyormuş..Siz de aynı alaycılıkla cevap verin. Canım hayırdır misafir mi kovuyorsun evden diyin gülerek, şakaysa hiç komik değil, değilse ona göre konuşalım diyin. Artık ne söylüyorsa başka zaman ona göre cevap verin. Hiç utanmayın. Hiç sevmem böyle insanları. Bi de şunu düşünün: sizi ezmeye çalışıyorsa üstün olduğunuzu içten içe kabul etmiştir zaten.Yazık mutsuz demek ki ve sizi kıskanıyor. Sizi küçük düşürmeye çalıştığını zannettiğinde siz de keyiflice yaslanın arkanıza gülümseyin tatlım bi yerde okudum gereksiz eleştiri gizli hayranlıkmış diyin, ay bana çok hayran yaa diyin:) acaba sorunların mı var hayatım napsak seni böyle diyin, hee öyleyim napim kocam böyle seviyor beni daha iyi olursam aşkımdan ölür adam diyin, ay kendine bak bayan muhteşem diyin. Sallıyorum diyin de diyin yani :) Susup bu çocukluğa erdemlik gösteriyorsunuz belki ama içiniz rahat etmiyor belli ki konuşun en iyisi. Ayrıca şu kız övme meselesini de açın. Hayırdır kendine elti arıyormuşsun kocama birini övmüşsün, öyle bi hakkımız varsa ben de arayayım elticim elden gidersen ben de yedek elti bulayım açıkta kalmayayım diyin. Çirkeflik bunlar ama bazen hak edene ettiğini vermemiz gerekiyor. He bunları yapmak istemiyorsanız da mesafeyi anlamayıp görüşmek istiyorsa canım sen iyi değilsin bi kendini topla önce istersen, son zamanlarda gereksiz manasız davranıyorsun, yüz göz olmaktansa seviyeyi koruyalım diyin kesin atın. Ay çok uzun oldu sinir oldum bu kadına :))