- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maddi durumları onlarin daha iyi. Yakışıklılik konusunu bilemicem ikisi de ayni bence. Başka biri eltime laf soktugunda ona ben destek çıkardım. Sevmemesini anlarim ama bu uğraşa değecek bişey yapmadim.Demek ki var ki yapıyor böyle maddi anlamda şartlar nasıl ya da senin eşin daha mı yakışıklı daha mı mutlusunuz onlarda n gibi şeyler düşünülebilir ?
Eşim anlamiyor. Şikayet eden çocuklar gibi olmak istemiyorum. Ya da fesat konumuna düşmek. O eşinle paylasmiyor çünkü eşi yokken sokuyor lafigörüşme.
eşinin kardeşinin hanımı olabilir ama sana zarar veriyorsa görüşme.
eşine de anlat.
hayatta her şeyi çekmek zorunda değilim. çekilecek kişi var . böyle patavatsızı var diye
dayanmak mecburiyetinde değilsin
ve bence telefonda ses kaydı yap
hani seni yalnız yakalayınca konuşuyor ya.
o zaman kaydet . eşine dinlet bakalım . ne düşünür.
Ben reddediyorum ama eşimle eşi konuşunca görüşülüyorBende sana bayılmadım be canım diyerek tepkinizi koyun ortaya. Kvnizin evi dışında da görüşmeyin. Çağırdığında gelemem canım istemiyor diyin.
Benim için en dişli yöntem o insanı hiç takmamak ya da hiç gorusmemek.eltim kurnaz bi insan ortami da güzel ayarliyor. Genelde sadece benim duyacagim sekilde ya da biz yalnızken.
O da kalkip gitmemi istedi zaten söylediklerine alinmayinca kuduruyor. Alinsam yaa beyza da çok alingan biz şaka yaptik diyecek. Ben artik daha dişli bi yöntem bulmak istiyorum
Sadece eşiniz aranıp siz aranmıyorsanız zaten gerçekten de istenmiyorsunuz. Eşiniz beni aradılar hadi dediğinde ben aranmadım kusura bakma dersin olur biter. Ezdirme kendini.Ben reddediyorum ama eşimle eşi konuşunca görüşülüyor
Eltim bana mesaj atiyor zaten ben reddedince eşimle eşi plan yapiyolar.Sadece eşiniz aranıp siz aranmıyorsanız zaten gerçekten de istenmiyorsunuz. Eşiniz beni aradılar hadi dediğinde ben aranmadım kusura bakma dersin olur biter. Ezdirme kendini.
Müsait degiliz yorgunum hastayim bulastirmiyim diyorum bisey olmaz diyip görüşuyolarEltim bana mesaj atiyor zaten ben reddedince eşimle eşi plan yapiyolar.
Ben yeri geldiğinde evimde hiç sevmedigim insanları agirladim. Eşimin hatrina yada ailemin hatrina. Her ne olursa olsun evime gelen insan sonuçta kovmak bana yakışmazdı. Sevmemesini anlarim ama bana mesaj atip davet eden o. görüşmek istemiyosan bana niye mesaj atiyosun."sen istenmiyosun sen git esin kalsin cocuklar amcalarini istiyolar sana da kal dememizi beklemiyosun heralde" cümlesine kcnin derhal el atması lazım... kv arada bu dengeyi bulamazsa sizi kaybedeceğini bilmeli... eşin ve abisi kesinlikle kırılmasın bu olmaz ama abisinin eltine gerekeni söylemesi kvnin duruma el atması lazım. siz sessiz olun sakin olun siz kazanırsınız
Takmamami pasiflik olarak algiladi. Beni parmaginda oynatacagini zannediyor. ama artik belalti vuruyor. bazen diyorum sirf konusmus olmak icin kivraniyor.Benim için en dişli yöntem o insanı hiç takmamak ya da hiç gorusmemek.
Aynısını yapın diyemem , büyüdüğünüz ortamlar , almış olduğunuz terbiye aynı değildir. Hayata bakış açınız ya da ....
Ben eltimle 2 yıldır konuşmuyorum , davetlere o gidicekse ben gitmiyorum mümkün mertebe yüzyüze gelmemeye çalışıyorum. Inanin çok rahatladım hayatımdan bi fazlalığı attım , sizinki gibi davraniyodu ya kavga edicektim (ki istediği buydu) ya da ben de laf sokucaktim. Istedigini vermedim bosverin konuşup dursunlar. . Esinizle kapinizi kapatinca dışarda kalacak biri o çıkarın hayatinizdan.
Eltimin dedikleri umrumda bile degil. Bos konusuyor çünkü. Ev sahibi olarak yaptigi saygisizlik.bence sende ona yapmalısın. yada demelisin ki. o kadar çok konusuyorsun ki her lafın boş, her lafın hata. neden onun için evinin içinin huzurunu bozasın ki?
Sen ondan daha güzel ve becerikli misin acaba ?Maddi durumları onlarin daha iyi. Yakışıklılik konusunu bilemicem ikisi de ayni bence. Başka biri eltime laf soktugunda ona ben destek çıkardım. Sevmemesini anlarim ama bu uğraşa değecek bişey yapmadim.
Eltim güzel bi kadin. Becerikli değil daha doğrusu rahat. İş yapmiyor yaptiriyor. Ben kendim yapıyorum herseyi. Benim nazlanacak bi annem yok onun annesi her işte yardimci. Kiskansam ben onu kiskanirdimSen ondan daha güzel ve becerikli misin acaba ?
Ee ama işte kıskanıyor demek yoksa sana niye böyle yapson o karakter sizEltim güzel bi kadin. Becerikli değil daha doğrusu rahat. İş yapmiyor yaptiriyor. Ben kendim yapıyorum herseyi. Benim nazlanacak bi annem yok onun annesi her işte yardimci. Kiskansam ben onu kiskanirdim