- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Ya su sacma sapan altin adeti bitsede bizde kurtulsak toplumca.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sow yapmıs ıste.Kısaca özet geçeyim kayınpederim ben yeni evliyken benden 4 tane bilezik ve bir kolye istemişti emrivaki ile vermek zorunda kaldım neyse her altın alan kayınpeder gibi geri yapacağım dedi.Sonra araya baska şeyler girdi 4 yıldır kaldı derken kaza gecirdi ben yapamayacagını bildigim icin simdilik ses etmiyordum dün ben annemlerdeyken kayınvalidem ve kayınpederim bayram ziyaetine geldiler ben de onlarla evime dönecektim neyse geldiler başka misafirler de vardı sehirdışından bir oda dolusu insanız.Bunlar durup dururken çantalarından bilezik çıkarıp koluma yapışıp 2 bilezik taktılar herkesin ortasında ve 1 bilezik bir de kolyen kaldı 25 gramdı dimi o da onu da kolyeyi de yapacağız dediler gereksiz yere altınlarla ilgili detay verdiler su su kadar gramdı söyleydi diye insanlar birbirine bakmaya başladı ne alaka neden bize anlatıyorlar gibisinden.Sonra kalktık eve bıraktılar beni cok acayip bir olaydı bana eve dönerken verebilirlerdi misafirlerin icinde takı töreni yapar gibi altin takmaları ayrıntıya girmeleri cok abes geldi haticeye degil neticeye bakıyorum tabii ki geri gelmesi güzel bir sey ama kendimi bir garip hissettim normal mi bu hareket ya ? Babam da bugün aradı dünürler misafirlerin yanında neden öyle bir hareket yapti diye sordu cevap veremedim cidden ne mana ? Altin alacak durumu da yoktu üstelik yeni çalışmaya basladı
O günden sonra görüşmedik pek görüsmüyoruz zaten ama görüstügümde belli edecegim esim sormus onlara millet icinde neden öyle yaptiniz diye mutlu etmek icin demisler inanmadim tabiiSow yapmıs ıste.
Ben bu durumda netıceye bakamaz cok bozulurdum.Bunu da soylerdım neden ınsanların yanında ozelımız paylasıldı dıye?Sonucta aile arasındakı bı mesele bu.
Aynen dugun olur takisi grami ceyregi valla eskide kalsa keskeYa su sacma sapan altin adeti bitsede bizde kurtulsak toplumca.
Yersen tabiBorcumuza sadığız demişler elalem içinde işte.
Aa yok yok birini daha önce yaptılar onu yazmamısim1 bilezik iç edilmek üzere dikkat edin. Gittiği gelmez diye düşünürken geri vermeleri sizi mutlu etmiş ama hesap karışık.. 4 bilezik bi kolyeden 2 bilezik verilince geriye 2 bilezik bi kolye kalır. Onlar herkesin içinde 1 bilezik 1 kolye demiş.
.
Ya tabi öyle ama millet icinde utandimAltınlar gelmiş ya siz ona bakın boşverin nasılsın verdiklerini.
Ahahah altin vereyim sen araba ver takas edelimLeyla ver altınları bana, kurtul dertlerinden
Aa deme öyleAllahim keske tek derdim alamadigim altinlarim olaydıyarabbim kayinpedere basimin gozumun sadakasi diye bagis etmeye raziydim![]()
Tabi orasi oyle onemli olan yerine gelmesiHepsini vermemisler yine de. Keske benim ziynetlerimi calan ex kv ve kp de geri verse. Isterse Cin'de 1 milyar kisinin huzurunda da olsa farketmez. Yeter ki hakkimi geri alabilseydim.
Geri kalanlari da odesinler madem.
OlabilirAhahah altin vereyim sen araba ver takas edelim![]()
Ahahah kaynanam beni yerden yere vuran konular aciyordur belki deBuradaki konunuzu okumuşlardır![]()
Daha önce yaptilar onu aldilar yazmamisim ondan öyle dediler.Ailemden baska kimse bilmiyorduBen de şeye takıldım senden 4 bilezik bi kolye almışlar ama geri verirken 2 bilezik taktık 1 bilezik 1 kolye borcumuz kaldı demişler toplam 3 bilezik eder eeee nerde dördüncü bilezik
Niye insan içinde verdiler sorusuna gelince de senin herkese anlattığını düşünmüş olabilirler onun için gövde gösterisi yapmışlar toplum içinde
Daha once aldilar o bilezigi ondanBazı insanlar bakın biz borcumuzu da öderiz, gelini altınsız da bırakmayız demek için herkesin içinde göstere göstere yapar :) o da onların huyudur çok takılmayın ama 4 bilezik bir kolye vermişsiniz, kayınpeder herkesi şahit tutarak 2 bilezik takıp 1 bilezik 1 kolye borcu kaldığını ilan etmiş, 4. bilezik nerede![]()
Valla bence de öyle. İnsan gelininden de altın borç almamalı. Git bankadan kredi çek.Yersen tabi