- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.277
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Yine ben. burayı birazda günlük gibi kullanıyorum .anlaticam anlaticam yine bitmicek nerden başlamaliyim onuda bilmiyorum aslında,aman fark ediyormu günlük degilmi istediğimi yazarım.cocukluguma inmek istiyorum düşünüyorum bikere bile mutluluk benden yana olmadı hiçbir konuda ama ,abim vardı 14 yaşında trafik kazasında kaybettik beni çok severdi beraber okula gider gelirdik saçımı bile o tarardi annemi uyandirmazdi,sonra o öldü benim canımın içi hep beni koruyup kollayan abim öldü,ondan sonra başladı feleğin sillesi bana ,birtane daha abim var o beni hiç sevmedi zaten nedenini bilmem hep döverdi beni,annemde döverdi zaten. Ama onunda psikolojisi bozulmuştu abimin ölümünden sonra oyuzden fazla kizmak istemiyorum ona,annem bizi dışarı atardı hortumu alırdı kendini asmaya çalışırdı,hap falan attı defalarca ambulans la hastaneye kaldırdılar gözümüzün önünde biz aglardik falan,babaminda yüzünden tabi zaten annem zaten evladını kaybetmişti birde o yetmez gibi babamın aldatmalariyla uğraşırdi kadincaZ,annemi drr ruh sağlığına yatırmak istediler annem yatmak istemedi, çocukluğum hep annemin intiharlarini görmekle dayakla baskıyla geçti.abim zaten Allah'a emanet adam sıkıldığında bile beni döverdi ,belimi kırmıştı zaten küçükken kuyruk sokumu hala kırıkmış yıllar sonra öğrendim bel ağrısıyla gittiğim hastaneden,çünkü benim belimi kirdiginda abim ailem beni hastaneye değil.,kırık cikiktan anlayan birinin yanına götürdüler.o bişiler yapti düzeldi de belim enazindan topallamiyodum, çok şükür herhangi bi sakatligim yok ama kuyruk sokumu kirdiginda mıdır bilmem arada ağrır hala.sonra büyüdüm biraz 17 yaşında falan eşimle tanıştim çok aşık olmustum oda bana ,ailem madde bağımlısı olduğu için vermediler 2 yıl boyunca ,abim duyunca zaten gitti çekmeceye satırla dogrucakti beni nerdeyse.elimi kurana basmasam ( ondan ayrılmam icin yemin) beni öldürecekti .ben basmadim elimi kurana ,çok seviyodum eşimi oda beni.hel ilgi sevgi saygı merhamet gösterirdi bana okadar hoşuma giderdiki onun ilgisi falan ,ne dersen kirmazdi hiç beni.eni sonu ailem beni ona verdi ,evliliğimin ilk yılı güzel geçti sonra eşim yine maddeye başladı .işte ozaman kayışlar koptu bizde hergun kavga kıyamet ben içme dedim yapma dedim ,tamam dedi yine içti ,,,boşanma davası açtım hergun kapıya falan geldi büyükleri başıma topla di bi şans ver dedi ,verdim barıştık.ilk 3.4 ay mı 6 ay mı net hatırlamıyorum.kullanmadi .sonra yine başladı,yine hergun kavga ettik ,ben bile naptimi anlamadım aslında bianda kavga ederken çocuğumu kaptigim gibi kendimi sokağa attım .normalde de terk etmeye calistigim çok oldu kapıları üstüme kitlerdi bırakmazfi.allah işine bak sen busefer kirlenmesi bende çocuğumla attım kendimi dışarıya , okadar cok aşık olduğum adamdan kaçmaya calisiyordum artik sogumustum çünkü.ben onun ölmesini bile istedim ya Allah'tan halbuki çok sevmiştim onu.madde kullanması beni ondan soğuttu ,iyi biri o aslında merhametli enazindan abim gibi gaddar değil ,işte bu madde varya bu madde iki yakamı bir araya getirmedi.suan ailemdeyim zaten ,ha derseniz şuan mutlimusun değilim.enazindan bunun geçici olacağını biliyorum ama, herşey yoluna girecek inşallah ,ailem tabi canımı sıkıyor arada ama gecicek ya herşey duzelicek benim inanmaktan başka çarem yok eğer inanmazsam bende annem gibi intihar ederim çocuğumda beni intihar ederken izler.ben annem olmak istemiyorum oyuzden inanmak istiyorum.haa son olarakta SENİN DERDİN BİTECEK DÜNYA, diyip noktalamak istiyorum.