Senin derdin hiç bitmiyor dünya

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.952
37.278
548
29
Yine ben. burayı birazda günlük gibi kullanıyorum .anlaticam anlaticam yine bitmicek nerden başlamaliyim onuda bilmiyorum aslında,aman fark ediyormu günlük degilmi istediğimi yazarım.cocukluguma inmek istiyorum düşünüyorum bikere bile mutluluk benden yana olmadı hiçbir konuda ama ,abim vardı 14 yaşında trafik kazasında kaybettik beni çok severdi beraber okula gider gelirdik saçımı bile o tarardi annemi uyandirmazdi,sonra o öldü benim canımın içi hep beni koruyup kollayan abim öldü,ondan sonra başladı feleğin sillesi bana ,birtane daha abim var o beni hiç sevmedi zaten nedenini bilmem hep döverdi beni,annemde döverdi zaten. Ama onunda psikolojisi bozulmuştu abimin ölümünden sonra oyuzden fazla kizmak istemiyorum ona,annem bizi dışarı atardı hortumu alırdı kendini asmaya çalışırdı,hap falan attı defalarca ambulans la hastaneye kaldırdılar gözümüzün önünde biz aglardik falan,babaminda yüzünden tabi zaten annem zaten evladını kaybetmişti birde o yetmez gibi babamın aldatmalariyla uğraşırdi kadincaZ,annemi drr ruh sağlığına yatırmak istediler annem yatmak istemedi, çocukluğum hep annemin intiharlarini görmekle dayakla baskıyla geçti.abim zaten Allah'a emanet adam sıkıldığında bile beni döverdi ,belimi kırmıştı zaten küçükken kuyruk sokumu hala kırıkmış yıllar sonra öğrendim bel ağrısıyla gittiğim hastaneden,çünkü benim belimi kirdiginda abim ailem beni hastaneye değil.,kırık cikiktan anlayan birinin yanına götürdüler.o bişiler yapti düzeldi de belim enazindan topallamiyodum, çok şükür herhangi bi sakatligim yok ama kuyruk sokumu kirdiginda mıdır bilmem arada ağrır hala.sonra büyüdüm biraz 17 yaşında falan eşimle tanıştim çok aşık olmustum oda bana ,ailem madde bağımlısı olduğu için vermediler 2 yıl boyunca ,abim duyunca zaten gitti çekmeceye satırla dogrucakti beni nerdeyse.elimi kurana basmasam ( ondan ayrılmam icin yemin) beni öldürecekti .ben basmadim elimi kurana ,çok seviyodum eşimi oda beni.hel ilgi sevgi saygı merhamet gösterirdi bana okadar hoşuma giderdiki onun ilgisi falan ,ne dersen kirmazdi hiç beni.eni sonu ailem beni ona verdi ,evliliğimin ilk yılı güzel geçti sonra eşim yine maddeye başladı .işte ozaman kayışlar koptu bizde hergun kavga kıyamet ben içme dedim yapma dedim ,tamam dedi yine içti ,,,boşanma davası açtım hergun kapıya falan geldi büyükleri başıma topla di bi şans ver dedi ,verdim barıştık.ilk 3.4 ay mı 6 ay mı net hatırlamıyorum.kullanmadi .sonra yine başladı,yine hergun kavga ettik ,ben bile naptimi anlamadım aslında bianda kavga ederken çocuğumu kaptigim gibi kendimi sokağa attım .normalde de terk etmeye calistigim çok oldu kapıları üstüme kitlerdi bırakmazfi.allah işine bak sen busefer kirlenmesi bende çocuğumla attım kendimi dışarıya , okadar cok aşık olduğum adamdan kaçmaya calisiyordum artik sogumustum çünkü.ben onun ölmesini bile istedim ya Allah'tan halbuki çok sevmiştim onu.madde kullanması beni ondan soğuttu ,iyi biri o aslında merhametli enazindan abim gibi gaddar değil ,işte bu madde varya bu madde iki yakamı bir araya getirmedi.suan ailemdeyim zaten ,ha derseniz şuan mutlimusun değilim.enazindan bunun geçici olacağını biliyorum ama, herşey yoluna girecek inşallah ,ailem tabi canımı sıkıyor arada ama gecicek ya herşey duzelicek benim inanmaktan başka çarem yok eğer inanmazsam bende annem gibi intihar ederim çocuğumda beni intihar ederken izler.ben annem olmak istemiyorum oyuzden inanmak istiyorum.haa son olarakta SENİN DERDİN BİTECEK DÜNYA, diyip noktalamak istiyorum.

Sana sarılıp hepsi geçecek demeyi o kadar cok istiyorum ki.. Bütün konularını biliyorum.. Çocuklarımız yakin yaslarda. Gecen yazmistin evde cocugu uyutacak yer bulamiyorum diye icim cız etti. Cok zor çünkü tahmin edebiliyorum. Ailenin yanindasın cok şükür suan onlar zehir olsalar yut. Ne deseler kulak asma tamam de gec.. yeter ki tekrar geri dönme.. Zamanla ailen kabullenecek herseyi o evde gayet yavrunada sanada yer olacak. Calısmayı da düşünüyorsun ailene destek oldun mu daha da iyi olur hersey. Lütfen, yeter ki esine dönme.. Esinin yanina gidersen sonrasi cok daha zor olur.. Suan umut ışığı var❤️ Hepsi gecicek canim. İnsallah yavrunla guzel bi ömrünüz olsun.

Belli ki geçmişten gelen travmalarınız var. Bir uzmandan yardım alsanız iyi olabilir. Siz yine de pozitif bakmaya çalışın yaşamın güzelliklerini görün eskiye takılı kalmayın. Evladınızı sağlıkla, mutlulukla büyütün intihar vs gibi lafları kullanmayın.

Eşiniz konusunda ona destek olmanız, her daim yanında olduğunuzu hissettirmenizle belki bağımlılığından kurtulabilir. Binlerce insan var madde bağımlısı olup tekrar hayata dönen. Uzman desteği almayı deneyin. Ben bıraktım deyince hemen bırakılmıyordur sonuçta.

Allah yardımcınız olsun, gönlünüze ferahlık versin inşallah. Sağlıkla kalın🌸

Olabildiğince sabırlı olmaya çalışın. Kendiniz için çocuğunuz için güçlü kalmaya çalışın

Inşallah hayırlısıyla her şey gönlünüzce olur. Çok çok mutlu olursunuz

Evet aldatan eşten döven kocadan binbir bahane bulup boşanamam diyen, psikolojisi bozuk anneler umarım şu yazdıklarını okurlar.

Yaşadıklarıniz çok ağır. Ama sizin ruhunuz o kadar güçlü ki hâla buradasınız. Uzman destek almaya uğraşın. O size çok iyi gelecek. İnşallah kendi hayatınızı kurarsınız. Allah yardımcınız olsun

Karpuzcum.

SSenin eşinin ölmesi için ettiğin duaları hiç unutmuyordum.

Normalde.kucuk yaslarda evlenene çok sinir olurum ama senin içinde olduğun durum hakikaten normalden çok farklı.

Anne baban zehir olsa orda dur.
Sakın donme.cunku bu ayriliklarda üzülmek normaldir. Azıcık göğüs germek lazimdir.

Güle oynaya ayrilik olmaz.

Az daha sabir.

Illaki güzel günler gelecek. Ama bu yolda yürürsen gelecek.

Kocan olacak baş belasını yakandan atmadığın sürece gelmeyecek.

Seni sürekli düşünüyorum ve senin için çok üzülüyorum sevgili karpuz.

Aynı sehirde olsak seni kesinlikle ziyaret ederdim.

Manen yaninda olduğumu bil.

Allah seni tez zamanda feraha çıkarsın.

Kalbi güzel Kadın . Lütfen sabr’lı ol , ailen ne kadar kötü olursa olsun en azından 6ay bir sene bekle . Sana denilenleri zehir olsa yut bu arada , bebeğin büyür biraz birikimin olur . Kimsenin eline bakma ve güçlü ol o adama asla dönüp çocuğununda seninde hayatını hiçe sayma . 💙 sen hep yaz biz sana sırdaş oluruz . Ama herşey geçicek . Elbet birgün ,buna inan yeterki .

Belli ki geçmişten gelen travmalarınız var. Bir uzmandan yardım alsanız iyi olabilir. Siz yine de pozitif bakmaya çalışın yaşamın güzelliklerini görün eskiye takılı kalmayın. Evladınızı sağlıkla, mutlulukla büyütün intihar vs gibi lafları kullanmayın.

Eşiniz konusunda ona destek olmanız, her daim yanında olduğunuzu hissettirmenizle belki bağımlılığından kurtulabilir. Binlerce insan var madde bağımlısı olup tekrar hayata dönen. Uzman desteği almayı deneyin. Ben bıraktım deyince hemen bırakılmıyordur sonuçta.

Allah yardımcınız olsun, gönlünüze ferahlık versin inşallah. Sağlıkla kalın🌸

Denedim destek oldum gerçekten oldum, defalarca amateme yatırdık ,sonra gitti yine başladı o asla düzelmez , biara eve girdim gizlice o evde yokken valizimi topladım mutfağa gidince pet şişe ve üzerinde alüminyum folyo gördüm yanmisti başı pet'in içinde sıvı bişi vardı,yani ben ailemdeyken bile kullanmıştı ,ev zaten korkunç haldeydi ilk kez evimi böyle gördüm heryer darmaduman pislik içindeydi,o pisliğin içinde ve pislik içinde ölmeye mahkum bir adam

Sana sarılıp hepsi geçecek demeyi o kadar cok istiyorum ki.. Bütün konularını biliyorum.. Çocuklarımız yakin yaslarda. Gecen yazmistin evde cocugu uyutacak yer bulamiyorum diye icim cız etti. Cok zor çünkü tahmin edebiliyorum. Ailenin yanindasın cok şükür suan onlar zehir olsalar yut. Ne deseler kulak asma tamam de gec.. yeter ki tekrar geri dönme.. Zamanla ailen kabullenecek herseyi o evde gayet yavrunada sanada yer olacak. Calısmayı da düşünüyorsun ailene destek oldun mu daha da iyi olur hersey. Lütfen, yeter ki esine dönme.. Esinin yanina gidersen sonrasi cok daha zor olur.. Suan umut ışığı var❤️ Hepsi gecicek canim. İnsallah yavrunla guzel bi ömrünüz olsun.
Yok ben asla dönmem zaten o iş bitti .ben calistigimda herşey çorap söküğü gibi gelicek biliyorum ,sadece arada ailem canımı sıkıyor ama olsun katlanicaz bı sure yapacak bişi yok.tsk ederim buarada

Karpuzcum.

SSenin eşinin ölmesi için ettiğin duaları hiç unutmuyordum.

Normalde.kucuk yaslarda evlenene çok sinir olurum ama senin içinde olduğun durum hakikaten normalden çok farklı.

Anne baban zehir olsa orda dur.
Sakın donme.cunku bu ayriliklarda üzülmek normaldir. Azıcık göğüs germek lazimdir.

Güle oynaya ayrilik olmaz.

Az daha sabir.

Illaki güzel günler gelecek. Ama bu yolda yürürsen gelecek.

Kocan olacak baş belasını yakandan atmadığın sürece gelmeyecek.

Seni sürekli düşünüyorum ve senin için çok üzülüyorum sevgili karpuz.

Aynı sehirde olsak seni kesinlikle ziyaret ederdim.

Manen yaninda olduğumu bil.

Allah seni tez zamanda feraha çıkarsın.
Tşk ederim canım Allah razı olsun.ben ona dönmem zaten o iş bitti artık , herşeyi göze aldım ben, beni karşına alırsa bende savas açarım ona pes etmem artık , güzel günler yolda beni oğlumu bekliyor inşallah

Ben sizin konularınızı az biraz takip ediyordum, yaşadığınız talihsizlikler için çok üzüldüm.

Ama yazdıklarınızdan güçlü bir kadın olduğunuz belli. Zamanla sıkıntılarınız azalır inşallah.
Sizin yazdıklarınızdan aldığım enerji şu; benim bir arkadaşım var, babasıyla görüşmüyor annesinin farklı bir hayatı var, büyükannesiyle büyümüş. Kadın hem demir leydi hem de hak edene çok şefkatli bir kadın. Yani böyle biri yanımda olsun valla başka bir şey istemem dedirten tarzda. Sizden yaş olarak değil tabii ama enerji olarak aynısını aldım.
O da feleğin çemberinden geçmiş bir kadındı. Çok sıkıntı atlatmış zamanında. Ama geçip gidiyor işte biliyorsunuz.
Çocuğunuzun da çok hayırlı ve başarılı bir evlat olacağını düşünüyorum, sizin gibi bir annesi var. Hem böyle sıkıntılardan yükselen insanlar gerçekten hayırlı insanlar oluyorlar çevrelerine. İnşallah ileride çok mutlu olursunuz.

Kalbi güzel Kadın . Lütfen sabr’lı ol , ailen ne kadar kötü olursa olsun en azından 6ay bir sene bekle . Sana denilenleri zehir olsa yut bu arada , bebeğin büyür biraz birikimin olur . Kimsenin eline bakma ve güçlü ol o adama asla dönüp çocuğununda seninde hayatını hiçe sayma . 💙 sen hep yaz biz sana sırdaş oluruz . Ama herşey geçicek . Elbet birgün ,buna inan yeterki .
Tşk ederim inanıyorum ben gecicek mutlu olucaz çocuğumla

Ben sizin konularınızı az biraz takip ediyordum, yaşadığınız talihsizlikler için çok üzüldüm.

Ama yazdıklarınızdan güçlü bir kadın olduğunuz belli. Zamanla sıkıntılarınız azalır inşallah.
Sizin yazdıklarınızdan aldığım enerji şu; benim bir arkadaşım var, babasıyla görüşmüyor annesinin farklı bir hayatı var, büyükannesiyle büyümüş. Kadın hem demir leydi hem de hak edene çok şefkatli bir kadın. Yani böyle biri yanımda olsun valla başka bir şey istemem dedirten tarzda. Sizden yaş olarak değil tabii ama enerji olarak aynısını aldım.
O da feleğin çemberinden geçmiş bir kadındı. Çok sıkıntı atlatmış zamanında. Ama geçip gidiyor işte biliyorsunuz.
Çocuğunuzun da çok hayırlı ve başarılı bir evlat olacağını düşünüyorum, sizin gibi bir annesi var. Hem böyle sıkıntılardan yükselen insanlar gerçekten hayırlı insanlar oluyorlar çevrelerine. İnşallah ileride çok mutlu olursunuz.
Aynen öyle bnde öyleyim,, varım yoğum çocuğum zaten her konuda yanında olacağım ,önce hayırlı sonrada başarılı olması için elimden gelenin fazlasını yapicam

Back
X