- 29 Mart 2012
- 1.781
- 1.836
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Arkadaşlar şu an hem sinirliyim hem sinirden gülüyorum
Aslında istediğim herşeyi elde ettim. Okulumda başarılıydım, iyi bir işim var, çalışkanım ama gelin görün ki aşk konusunda kocaman bir sıfırım.
başlıkta en son benimle flört eden adamın beyanını görüyorsunuz.
Aslında herşey normal başlamıştı (internet üzerinden) ama bir süre sonra ; fotolarında shop var mı, ki shop fln yapmam yani, Bacakların boyuna göre baya uzun vs derken gözüne çarpan kusurlarımı söylemeye basladı, ben de şakayla karışık onun kusurlarını söyledim ve olay çığırından çıktı. 31 yaşındaki bir kız kalkıp erkek seçecek değil ya gibi bir şey saçmaladı. Dış görünüşten ziyade karakter olarak sınıfta kaldığını söyleyip engelledim salağı. Ama nasıl canımı sıktı. Neden erkekler bize son kullanma tarihimiz varmış gibi muamelede bulunabileceklerini düşünüyorlar?
size gelip biraz içimi dökmek istedim. Ben, arkadaşlarım hepimiz beğenilen, sevilen kızlarız ve içimize sinmediğinden reddettik hep ama gelin görün ki bir süre sonra ne olursa olsun insan böyle saçma sapan şeyler duymak durumunda kalıyor.
Şimdi pişman oldum, keşke daha fazla acı gerçekleri yüzüne çarpıp engelleseydim
Adamla hiç yüz yüze görüştünüz mü ?
Klasik toksik maskülen erkek. Kaçarak uzaklaş. Kendi kusurlarını görmez it oğlu itler.31 yaşındaki bir kız kalkıp erkek seçecek değil ya gibi bir şey saçmaladı.
Ucuz kurtulmuşsunuzYok daha görüşmemiştik.
O zaman şımarır ve gururu okşanır bir kadını üzdüm diye.Ay kaldirin engeli dokun icinizi yine engelleyin demek ki tek engel yetmiyor ona
Aslında çok mutluyum bir taraftan da biliyor musunuz?Ay kaldirin engeli dokun icinizi yine engelleyin demek ki tek engel yetmiyor ona
Fark eder mi ya hanimefendi gercekleri hele bi siralasin soyle soksun yedirsin laflari o ne dusunurse dusunsun tek hucresiyle sonraO zaman şımarır ve gururu okşanır bir kadını üzdüm diye.
Ay ne yobaz biriymiş .
Ben engelledikten sonra pişman oldum, keşke daha fazla saysaydım aşağılasaydım da bir daha dilini öyle uzatamasaydı kadınlara diye.O zaman şımarır ve gururu okşanır bir kadını üzdüm diye.
Hep naiflikten bunlar, karşındaki ben bunu kolay ezerim diye düşünüp dan dun girişiyor, ağzının payını alınca şaşırıyorlar bi de ahahahahah.
Yalniz sizin o atismayi cekirdek kola izlemek isterdim komik olay aslindaÖnce çok özgüvenliydi benim fotolarımı zoomlayıp shop var mı derkensonra senin de şuran buran diyince buruldu sanırım
Az sulanmış yamrı yumru patlıcanlara benzediği fark edilmesin diye karşısındakini ezmeye çalışıyor, aynalama yapıyor mercimek beyniyle.Önce çok özgüvenliydi benim fotolarımı zoomlayıp shop var mı derkensonra senin de şuran buran diyince buruldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?