“Senin erkek seçecek halin mi var?” Diyen erkek😂

Bütün erkekleri genellemeye gerek yok ki salağın birine çatmışsın sadece

Farkındayım diğer flörtüm hiç böyle hissettirmemişti mesela. Beni üzen şey kadınlar belli bir yaş aralğına ulaşınca bu tür zorbalıklara maruz kalıyorlar.

Çok yakın arkadaşım iş yerinde yaşı üzerinden, hala bekar olması üzerinden vuruluyor mesela. Bu durum beni üzüyor.

Ben engelledikten sonra pişman oldum, keşke daha fazla saysaydım aşağılasaydım da bir daha dilini öyle uzatamasaydı kadınlara diye.
Hayır bu tipler daha çok tetiklenir durulmaz. Ve sosyal medya bu kadın düşmanlarıyla dolu ergen ve genç kızların çok dikkatli olması lazım. Şaka adı altında neler neler diyorlar ne benzetmeler yapıyorlar. Birde medeni gösteriyorlar kendini ama beyinleri yobazzz

36 yaşında bekar bir kadın olarak ağlamalı güldüm ya böyle şekilci ve yüzeysel kadınlar da var genellememek gerek; samimi şekilde böyle saçma düşünüyor olabilİr. Ancak bunu gizlemeyip size açıkça söylemesi sizden ümidi olmadığının göstergesi. Yani anlamış sanki sizin istemeyeceğiniz. Giderayak da moral bozayım demiş. Ha buna cidden inanıyorsa kendi de bozulmuştur 31 yaşında kadından bile (!) red yiyorum diye.
Türk erkeklerinde getik
Aslında bunun böyle olmadığını biliyorlar da böyle olsun düzen istiyorlar. Bide samimi şekilde böyle düşünüyor da sen yüz vermediysen acayip gururu kırılmıştır 31 yaşında ki kadından bile (!) red yiyorum diye. Onu bastıracaktır. Ona razı ol diye özgüvenini kırmayı da amaçlamış olabilir (yani dedelerimzde bile kodlanmış bu manipülasyon özelliği). Engellemeseydin bile; peki madem ben sana layık değilim evet dicektin

Ay şarjım bitince diğer yazdığım gitti sanmıştım, kompozisyon olmuş resmen, pardon

Bunu kadınlar da yapıyor hatta bazen burda da oluyor birbirlerine yaşına göre aşağılamaya çalışma sanki kendileri o yaşa gelmeyecek gibi. Zaman akıyor valla kimse için yerinde durmuyor. Çocuk çocuk hareketler. Hiç ciddiye bile alma. Ayrıca henüz çok gençsin 31 yaş fıstık gibi yaş sana aşağılık kompleksini göstermiş herif.

Yalniz sizin o atismayi cekirdek kola izlemek isterdim komik olay aslinda
Hahaha kısaca yazıyım ;

- bacakların güzelmiş, shop var mı?
+ hayır fotolarımda shop yok
  • boyuna göre uzun duruyorlar (1.54), yalnız biraz göbeğin var, şuran da şöyle bla bla
  • eee anladıl boyun kısa hiç mi güzel özelliğin yok başka? —> burda benim şarteller attı
+ bana kısa derken sen de 1.90 değilsin (1.79 ki bana göre gayet iyi bir boy aslında)
- ben kısa değilim, ortalamaya göre uzunuö, tom cruisedan uzunum bla bla
+ keşke basketbolcu olsaydın da bu uzun boyun ziyan olmasaydı

Sonra başlıktaki malum cümle

Kendisi kaç yaşında?

Aşırı sinir bozucu bir herifmiş. Senin kafa 10 yıl geride kalmış herhalde deseydiniz. Çevremdeki çoğu insan 30’undan sonra evleniyor hepsinin de kısmetleri çıkmıştı. “Bu yaşıma kadar senin gibi salakları eliyordum işte” deseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…