“Senin erkek seçecek halin mi var?” Diyen erkek😂

Neden erkekler bize son kullanma tarihimiz varmış gibi muamelede bulunabileceklerini düşünüyorlar?
Neden yüz yüze bile tanımadığınız size bacakların uzun diyen erkekle gorusuyorsaniz aynı sebepten .
Cesaret bulabiliyor uzaktan yazmaya. Önemsemiyor duygularınızı , soyut birşey onlar için internet üzerinde konuşmak

Başlarda gayet iyiydi sohbeti nasıl bir anda böyle oldu ben de anlamadım. Yaşımı da saklamadım yani madem senin için fazla yaşlıyım(!) bye bye deseydin.

Ben kusurlarını söylerken aslında ciddi de değildim ama aşırı tetiklendi bir anda. Ama evet totalde beni köt hissettirecek birinin zaten hayatımda yeri yok.

Keske iyice krize soksaydın, hatta depresyona sokup postalasaydın.

Bacaklarin guzelmis ne ya haydut.
Kadin ruhundan anlamaya anlamaya ruhumuzun varligini bile unuttular manavdan karpuz seciyo sanki dizzo

Bacaklarım göründüğü için çok rahatsız olmadım, beni daha çok tamam boyum kısa da başka ne özelliklerin var demesi çıldırttı. Sanki pazardayım da malımın özelliklerini sayıp karşımdakini etkileyeceğim? Dingil

Emin olun evli olunca da kayınaile terörüne maruz kaliyorsun . Çocuk yapmamayi tercih etsen acaba doguramiyor mu derler sanki bu insanın bir yeteneğiymis gibi . Çalışırsın çocuğuna annelik yapmıyor derler. Çalışmasın evde boş boş oturuyor koca parasi yiyor derler . Anneligine türlü türlü laf ederler . Kilo aldifin için laf ederler. Yani anlayacağınız toplumun kadın olmayla ilgili sorunu var

Evet o sizin kusurlarınızı bulunca iyi; siz bulunca kötü olmuşsunuz. Bu tipler sen değil ben ayrıldım, diye kavga çıkaracak ergenlerden. Dediğiniz gibi zaten görünüşü ile ilgili iyi hissetmiyordu muhtemelen siz atağa geçince tetiklenip üste çıkıcam diye delirdi

Ay tam. Tam dingil. Cok gelmise gecmise sovmeli bi engeli hak etmis ama seviyenizi dusurmemissiniz keske bi tik dusseydi bazen gerekiyor akil sagligimiz icin kufur stres aliyor bilirsiniz

Toplumumuzda inanılmaz bir kadın düşmanlığı var. Kadınların kolundaki kıla kadar eleştirirler. Genel olarak erkek ırkının kadınlarla ilgili ciddi problemleri var. Kadının nefes alması bile problem.

Internet sapık/manyak dolu, saçma sapan bir tip işte

Biliyorum Cherry, yaşımı gerçekten sorun etse en başta konuşmayı keserdi. Benim canımı yakmak, beni hizaya getirmek istedi aklınca.

Bu terörün sadece bununla sınırlı olmadığını bildiğim için ben de tetiklendim. Benim çok sevdiğim arkadaşım resmen mobbinge uğruyor mesela. Eczanede çalışırken “x gel bak bu müşterinin oğlu varmış tanış diyip gülmeler”, hala birini bulamadın mı demeler. Kızcağız doğum günü gelmeden strese giriyor mesela. Benimki genel bir iç döküştü.

Daha kötüsü kadınlarin da kadınlarla problemi var. Nasıl olduysa anlamıyorum bu maymun kılıklı erkeklere tüm eleştirme hakkını , yönetme hakkını vermişiz üstüne üstlük birbirimiz yiyoruz

Tabii ben de sosyal ortamlarda maruz kalıyorum daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…