- 20 Ağustos 2014
- 3.409
- 9.372
- 358
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Konuyu okuyunca aklımdan geçenAy g.tüm deseydiniz. 31 zaten genç bir yaş orası ayrı da kadınlar hakkında böyle düşünen erkeklerin kafasına çekiçle vurmak istiyorum.
Biliyorum Cherry, yaşımı gerçekten sorun etse en başta konuşmayı keserdi. Benim canımı yakmak, beni hizaya getirmek istedi aklınca.
Bu terörün sadece bununla sınırlı olmadığını bildiğim için ben de tetiklendim. Benim çok sevdiğim arkadaşım resmen mobbinge uğruyor mesela. Eczanede çalışırken “x gel bak bu müşterinin oğlu varmış tanış diyip gülmeler”, hala birini bulamadın mı demeler. Kızcağız doğum günü gelmeden strese giriyor mesela. Benimki genel bir iç döküştü.
Değil mi kadınlar arasında ciddi bir rekabet, kıskançlık ve hasetlik var. Erkek kadını eleştiriyor yükleniyor, kadın da kadına yükleniyor. Ataerkil toplum kadını diğer kadınlarla rekabete zorluyor, rekabet etmezsen yaşayamazsın bu düzen içinde fikrini işliyor.Daha kötüsü kadınlarin da kadınlarla problemi var. Nasıl olduysa anlamıyorum bu maymun kılıklı erkeklere tüm eleştirme hakkını , yönetme hakkını vermişiz üstüne üstlük birbirimiz yiyoruz
Konu başlığına direkt onu yazsaymış hiç sırıtmazmış.Konuyu okuyunca aklımdan geçenBen kesin böyle derdim sanırım
Daha çok yaşlı kadınlarda bunu görüyorum . Biz neler çektik . Erkeğe saygı duyulsun gibi şeyler .Ben is yerinde maruz kalmadım açıkçası . Ama dediğim gibi bu annelik ile ilgili zorbaliklari genellikle kadınlar kadınlara yapıyor . Elti , görümce , kayınvalide vs bin tane konu var kk da. Oysa herkesin evi ayrı niye bu kadar birbiinee düşüyorlarDeğil mi kadınlar arasında ciddi bir rekabet, kıskançlık ve hasetlik var. Erkek kadını eleştiriyor yükleniyor, kadın da kadına yükleniyor. Ataerkil toplum kadını diğer kadınlarla rekabete zorluyor, rekabet etmezsen yaşayamazsın bu düzen içinde fikrini işliyor.
Daha çok okumalı, daha farkındalık sahibi olmalıyız. Erkekler değişmez ama biz değişebiliriz belki. Ama umudum yok açıkçası. Özellikle iş ortamında hemcisinin varlığına bile katlanamayan çok kadın gördüm.
Yalnız erkeklere hiç böyle bir mobbing yapılmıyor. Zaman bile sanki kadınlar için geçiyor erkeklet için durmuşBu ülkenin yaşla ilgili ciddi sıkıntıları var cidden. genç nüfus fazla diye mi bilmiyorum, 26 yaşında başlıyor ooo yaşlandın artık denmeye. bazen sosyal medyada iş ilanları görüyorum, onda bile 18- 25 yaş arası falan diye gırla gidiyor saçmalıklar. bir de böyle ömründe kadın yüzü görmemiş erkeklerin yok şuran şöyle buran böyle yaşlısın saçmalıkları var. kendilerini dev aynasında mı görüyorlar, yetersizliklerini gizlemeye mi çalışıyorlar bilmiyorum. buna benzer bir komşu vardı, küçüklükten beri annesi doldurdu bu çocuğu, sen çok yakışıklısın, şu sana layık değil falan diye, sonra bu çocuk kızıl saçlı, menekşe gözlü muhteşem fizikli bir kız aramaya başladı, kendini ancak öylesine layık görüyordu artık, tam aksine, hiç kız arkadaşı bile olmadı bildiğim kadarıyla,kadınlarla nasıl iletişim kurulur onu bilmiyor, kimsenin yüz verdiği yok, sonra annesi aradı çevreden görücü usulü, gidiyorlar kızlar bunu beğenmiyor falan, şimdi 45 yaşlarında eminim hala sallıyordur, ben beğenmiyorum diye.
Boy konusunda zaten sıkıntılı çıktiYaa keske boyunuza laf edince bodur tavuk her daim piliçtir sen de aynaya bakıp kendini böyle motive edebilirsin deseydiniz =d
Kompleksten size sarmış, sizlik bir durum yok yaniBoy konusunda zaten sıkıntılı çıktisen de uzun değilsin ki diyince çıldırdı
Değil mi kadınlar arasında ciddi bir rekabet, kıskançlık ve hasetlik var. Erkek kadını eleştiriyor yükleniyor, kadın da kadına yükleniyor. Ataerkil toplum kadını diğer kadınlarla rekabete zorluyor, rekabet etmezsen yaşayamazsın bu düzen içinde fikrini işliyor.
Daha çok okumalı, daha farkındalık sahibi olmalıyız. Erkekler değişmez ama biz değişebiliriz belki. Ama umudum yok açıkçası. Özellikle iş ortamında hemcisinin varlığına bile katlanamayan çok kadın gördüm.
Yalnız erkeklere hiç böyle bir mobbing yapılmıyor. Zaman bile sanki kadınlar için geçiyor erkeklet için durmuş. Bundan daha yakışıklı bir flörtüm olmuştu ve bana çok iyi hissettiriyordu. O kimseyi beğenmeyenler genelde kendilerini beğenmiyorlar ve onlar beni zaten istemez bari ben beğenmemiş, istemiyomuş gibi yapıyım diyorlar
Çünkü yaşlı seven bazı kadınlar sağ olsunlar. Hiç erkeklerin yaşını sorun etmezler. Bu kadınlar var oldukça erkekler böyle haddsizlik yapmaya devam edecektir.
Yaşlı sevmiyorlar parayı seviyorlar.
Ben her alanda yaşıyorum. Özellikle iş ortamında kadınlar birbirini hiç çekemiyor. Mühendisim çok iğrenç şeylere şahit oldum.İş yerinde bir ortamda hemcinsim varsa tedirgin oluyorum artık psikolojim etkilendi. Haklısınız eski kadınlar biz çektik sıra sizde diyorlar. Akraba ortamında hep kadınlarla ilgili problem olur. Gelişmiş ülkelerde bu kadar değil. Sonuç hep eğitime ve kendini geliştirmeye çıkıyor.Daha çok yaşlı kadınlarda bunu görüyorum . Biz neler çektik . Erkeğe saygı duyulsun gibi şeyler .Ben is yerinde maruz kalmadım açıkçası . Ama dediğim gibi bu annelik ile ilgili zorbaliklari genellikle kadınlar kadınlara yapıyor . Elti , görümce , kayınvalide vs bin tane konu var kk da. Oysa herkesin evi ayrı niye bu kadar birbiinee düşüyorlar
Bunları dağda ayılar kurtlar mı yetiştirmiş kafa yapısına bakAğzı olan konuşuyor. Benimde görüştüğüm bir adam “Biz kalabalık aile severiz. Sen bu yaştan sonra belki bir çocuk doğurur, belki onu da doğuramazsın” dedi. Netice itibariyle 2 çocuğum var ama çok şükür ondan değil
Bunları dağda ayılar kurtlar mı yetiştirmiş kafa yapısına bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?