- Konu Sahibi Love_your_life
-
Bunu deneyeceğim bir sonraki sil yap demesine umarım demez ama derse mutlaka söylerim bunu teşekkür ederim. Gayet yeterli olur buAçıkça söyleyin bunu eşinize "Hayırdır, sen beni böyle bi gütme çabasında değildin; ablan ile sohbetimizden etkilendiğini düşünmek istemiyorum nitekim bu çok çocuksu bir şey olurdu ama davranışlarına baktığımda da bunu düşünmeden edemiyorum. Beni geriyor ve halimizi gereksiz sorgulamama sebep oluyorsun, böyle davranmanı istemiyorum, rahatsız oluyorum. Bir sorunun varsa bunu açıkça şimdi söyle, üzerine konuşup kapatalım; nitekim halı altı edip büyük bir kavga ile patlasın istemiyorum."
Yeter sanırım böyle bir konuşma.
Bunu düşünmek bende istemiyorum çünkü ben huzursuz olursam eşimde olacak kardeşinin huzursuz olmasını istemek kötü olurdu herhaldeBöyle şeyleri yazmayı sevmiyorum ama bana görümceniz sizi biraz kiskanmis gibi geldi. Ben o kadar iş yapıyorum kocam benden memnun değil o benim kadar ev işi yapmıyor o niye sorun yaşamıyor kafasında bence.
Ara ara eşime diyorum zaten bak germeyin beni bir isyana bakar ağlarım susturamazsınız gelmeyin üstüme diyorum sonunda o olacakBen olsam görümceme, sen de yanlış anlama ama, bu eş olmak değil, sen kendi evinde hizmetli olmuşsun üstüne yine de memnun edememissin, senin de canına yazık herşeyi bu kadar yüklenme derim.
O düşünsün gerisini.
Eşime de ayar veririm, tozlu gördüğü yeri toz bezi halleder, alsın silsin.
İki küçük bebek varsa bence kimse o anneyi delirtmesin
Allah Allah ya, kardeşi hiçbir şeyi sorun etmiyor, zorla sorun ettirecek kadın, değişikmis.Ara ara eşime diyorum zaten bak germeyin beni bir isyana bakar ağlarım susturamazsınız gelmeyin üstüme diyorum sonunda o olacakgörümceme dediğim gibi cevap verdim ama o o ladae takılmış ki buna habire diyor. Bakıyorum da kardeşim hiçbir şeyi sorun etmiyor bile dedi bu kadın beni delirtir sonra da deliydi der
Öyle cidden yani birde benim önceliğim temizlik değil iki bebeğim var onların gelişimi her şeyden önemli. Ki ben iyi hissediyorum normalde kendimi işleri güçleri ben oldum 19 gündür hep beni söyleyip duruyorlar örnek veriyorlar birdedediği laf hiç normal değil ben çok kızardım ya o nasıl laf pislik içindemi yaşıyormuşsun sen ne paralamış kendini o zaman yapmasaymış madalyamı takıyolar sanki bak yine mutsuz huzursuz şahsen evimde önemli olan şey huzurdur kızıma eşime ayırdığım kaliteli zamandır ev işi yapılıyor bir şekilde eşinide huzursuz etmiş baksana karıştırmış ortalığı
Aynen bende oyle anlıyorm biri yanlıs anlama drdiğindeBana hep şöyle geliyor yanlış anlama amaa deniyorsa aha da anlamam gerekn laf diyorum hepte öyle oluyır yahu düzgün anlat anlayayım o zamana dimi garip. Zaten devam ederse kesin sorun çıkar
Tarhana konusu mecburiyetten hala ara ara dönüyorum yapıyırum çünkü diğer çorbalar güzel olmuyor. He kemik suyu kaynatıyorum o günden beriSöylemi abartılı ama size laf çarptığı falan yok yani. Rahatsınız, benim kocam bu kadar rahatlığı kaldırmaz ayrılırdı benden demek istemiş.
Ama şunu söyleyeyim haklı da. Geçenki konunuzda şok olmuştum, sürekli (2 günde bir) tarhana yaptığınızı, yemekle uğraşmadığınızı söylemiştiniz ve hepimiz şok olmuştuk.. Ben Görümcenize hak veriyorum fazlasıyla rahatsınız. Ama tabiki kapı dışarı edilecek kadın değilsiniz. Eşinizde bu durumdan rahatsız olmuş ki etkilenmiş.
Ben gömlek zor ütülüyorumyeni nesil evli bayanlarin don külot utuleyince kendini daha onemli ve becerikli ev hanimi sanmasiyla eskilerin göğsünü gere gere kocasinin ayagini yikayan kadinları ölümüne çarpışır bence ya.
yeni evliyken esimin bekar evinden getirdigi camasirlarini 3 5 kez her yikadigimda ütüledim ne olur ne olmaz belki baska ev arkadaslarida giymistir falan diye hala neden surekli ütülediklerini anlayamadim yani.
don atlet işte ya ütülesen ne ütülemesen ne benim için.
Sİz sürekli tarhana yapan üyesiniz di mi ?Kızlar geçen hafta görümcem eşi ile problem yaşamış ve ayrılma durumundan döndü falan. Görümcem 3 kızı olan, maddi olarak sorunu olmayan bir kadın. Biraz konu ayrıntısına da şunlar var büyük bi evde oturuyorlar eve ayda bir ya da çok sıkıştığında temizlemeye bayan geliyor. Evde her akşam 3 çeşit yemek çorba salata tatlı vs varmıl falan ve görümcem çok yorulmuş evdekilere kızmış kavga etmiş falan falan yani eşiyle la ga sebebini anlamadım tam konu bu değil zaten not olsun. Bu görümcem eşiyle ilgili konuşurken bu hafta 3 kez bana dönüp " x beni yanlış anlama ama ben senin gibi bir kadın olsam kocam beni kapı önüne koyardı" dedi. Hatta bunu bir kez eşimin yanında dedi. Ben tabi şok dedim ki bende " iyi de abla sen zaten böyle bir kadın olduğun için bunalıp kavga ettin bak ben rahatım hayatımda bir sorun yok. " eşime dönüp işte ben atletle kadar ütü yapıyorum her şeyi kusursuz koyuyorum falan diye anlatmaya başladı. Eşim ablasına " ben takılmam makarna da yeriz az da giyeriz yeterki çocuklar iyi olsun x iyi olsun biz idare ederiz " dedi ama ama ama eşim sanırım bu konuşmadan etkilendi ki bana evde sürekli bunu neden yapmadın şunu yapmadın burayı silsen demeye başladı. Çok kızgınım mı yani bir garip hissediyorum kendimi.
Ben nasıl bir bayanım daha rahatım yani haftada bir dip bucak temizlik 2 günde bir süpürge yapıyorum yemek konusunda yalan değil çok iyi değilim ama elimden geleni yapıyorum eşim hiç şikayet etmedi yani. Öyle atletle kadar her şeyi ütülemem. Şimdi ben kapı dışarı edilecek bayan mı oluyorum hem bu ne demek yaa kapı dışarı edilmek ben ne yaptım da kapı dışarı edilecek bayan oldum sinir oldum ben mi yanlış anladım eşimde bir hallendi onun yüzünden zaten
E hazır çorba yapın.Tarhana konusu mecburiyetten hala ara ara dönüyorum yapıyırum çünkü diğer çorbalar güzel olmuyor. He kemik suyu kaynatıyorum o günden beri ☺
Çünkü şuan sorunum bunlar hep önüme bunlar getiriliyor.Niye sizin tüm konularınız temizlik, yemek, annelik üçgeninde dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?