- Konu Sahibi Love_your_life
-
Tamamda koni sahibini niye karıştırıyorki.hiç sevmem böyle tipleriKadının eşi sıkıntılıymış onu anlatıyor gibi geldi bana. Size kasıtlı değildir bence.
Eğil alnından öpücemEv işi için kendini paralayınca kıymet göreceğini zannedip göremeyen kadın siniri bu.
Bunun, eşinden izinsiz bir şey yapmayınca kıymet göreceğini sanan ve bakire evlenmenin kıymet görmek için en önemli şart olduğunu sanan versiyonları da var.
He deyip geçin.
Eşiniz 2 cümleyle sizi sorgulayacak bir adamsa da bir silkeleyin.
Yani bu koca birde hani güzel bir koca normalde ama gözümde bir değişti ya yani nebilim etkilenmesi yanlış oldu bence. Birçok yemek vs tatlı tutuyor ama çorba işi olmadı netten benim bir türlü hazır çorba 23 aylık kızım var sağlıklı bulmuyorum yapmıyorum hazır gıda
Ütü yemek temizlik nasıl yetişiyor bilmem gerçi sonunda isyan eşdyır aslında iştekadinin hayati resmen utuden ibaret ozaman ya
5 kisinin utusu bitmez ki yaa o ütü
Bizim için sorun yok vs dedi o an ablasına ama bu bile bir şeyleri kabul ediş aslındaValla bana öyle geldi sanki kendisi neymis nasilmisda sen gibi olsam istenilmezdim bu kisi tarafindan diyor bide insan bu tür konusmalari baskalarinin yaninda yapmamali esiniz olan kisi bile müdahale etmeliydi ablasi olsa dahi
Demek sadece ben düşünmedim kendimi fesat hissettim kimse böyle düşünmeyince ama doğru düşünmüşüm. Sizin kv de az değil ya birde anne yani oğlu mutsuz olsun ister mi insan ama bazıları istiyor demek ki. Eşim normalde kendi yapar ama çok etkilendi bence en iyisi kendine getirmek onuBenim eşimin annesi de sürekli yapıyor bunu. Ben şöyle karıyın ben böyle karı değilim. Benim yaptığım bir şey üzerinden " oğlum bunu ben yapmış olsam baban bana dünyanın lafını ederdi " şeklinde boş boş konuşur. Eşim de etkileniyor, eşime de sinir oluyorum ama annesinin de anne olarak oğlunun zaaflarını bilerek onu doldurmaya çalışmasına daha çok sinir oluyorum.
Görünce olacak kişi bal gibi de sana kapı önüne konulacak kadın demiş. Kulağını önden değil de kafasının arkasından tutmuş.
Yapacagin şey de esin seni eleştirdiği zaman " çok rahatsizsan buyur kendin yap" demek ve her zamanki gibi rahat olmak
Tabiki tamda bu doğru tespit için teşekkür ederimSizin için klasik bir konu oldu artık bu, içerik değişse ana fikir aynı. Siz, ev işleri ve yemek konusu.
Buradan yapmadığınız şeylerle ilgili onay alma isteği.
Yaşasın doğru düzgün ev işi ve çeşit çeşit yemek yapmayan kadınlar, temizliğe ve yemeğe önem veren kadınlar için de başka dertleri yok mu algısı.
Siz evinizdeki düzenden memnun değilsiniz ve dönüp dolaşıp aynı konu üzerinde duruyorsunuz.
Bence tam bu ama bana söylediği söz ağır geldiYani ben burdan iki sey anladim ya kocasi biseyi begenmiyor sacini supurge etse yaranamiyor adama yada temizlik hastasi ve esiyle ilgilenmiyor
Genelde boyledir gorumcenizin deyimiyle mukemmelligi bu zanneden kadinlar esiyle ilgilenmez cinsel hayatlari yok denecek kadar azdir fln
Mukemmel olmayanlar ise tam tersidir
Yani bu benim dusuncem
Gorumcen adami akliyor pakliyor ama o kadar
Birde yanlış anlama diyorYani evet senin gibi bir kadın olsam... cümlesi hoş olmamışta eşinizin etkilenmesi de garip. Ben olsam dayanamayıp o günden sonra sen bi hallendin herhal herifdiyebilirdim :) Bu arada verdiğiniz cevap çok iyiymiş
O an çok üzgündü bende tartışma çıkarmak istemedim ama şuan diyprum keşke deseydim çünkü kendi görümcesine de benden bahsetmiş o kadında bana ima etti keşke deseydim bilseydi sınırıAçıkca sorsanıza "sen hayırdır?" diye..
Rahatsız olduğunuzu bilsin ayağını denk alsın..
Çok doğru ifade etmişsin aslında hissettiğim bunlar tam da bana birde çok ağır laf etti ama yanlış anlama deyince geçiyor sanıyorlarGorumcen kendi mutsuzlugunu yaymak istemiş bayagi da fesatlik yaptığı çalı durtmek deriz biz bi yokluyor sıkıntı çıksın diye...elbette çok ayıp size söylediği ve eşiniz de etkilenmiş. ..sorsaniz be alakası var olur kesin...ama etkilenmiş bariz...ben yerinizde olsam gayet net tepki veririm ...sonuna bakmam...ablasının kardesinin ağzına bakıp değişecek adam olmamış daha...niyet belli canım. ..
Birde ağır laf ediyor yani kapı önüne konmak falan ne demek ben eşya mıyımTamamda koni sahibini niye karıştırıyorki.hiç sevmem böyle tipleri
Ev hanımı değilim eşim bana ev işlerinde yardım eder ama görümcem o tip bir kadın olduğu için benim görevim gibi düşünüyor. Kadınların düşman konusuna katılıyorum tam da öyle insan insana bu sözleri kullanmamalı ki kadın anlamalı yani açık arıyor daha çokEv işleri kadına ait değildir, lütfen sahiplenmeyin. Belki ev hanımı olduğunuz için iş bölümü olarak görüyorsunuz ama ne kadar ayıp bir şey kadının yaptığı. Siz neden kendinizi savunmuyorsunuz ve sessiz kalıyorsunuz? Kendi huzursuz size de saldırıyor... Kadınlar birbirinin en büyük düşmanı.
Buna katılıyorum kadınların çoğu kendisini hizmetli gibi hissedip yapıyır sonrası malum. Eşimin bana verdiği değer konusunda sıkıntım yok yani bunu hissediyorum ki bana karşı her şeyiyle pozitif bir adam. Temizlik yemek normalde hiç beklemez ki ben çok öok yapmam zaten önceliğim kızlarım kitap okumak yürüyüş yapmak gibi aktiviteler buna her zaman saygı duyar ama şuan şaşırdım hatta eşimi tanımadım sanırım diyprum öyle bir his geldi içimdeEşiniz bir laftan etkileniyor diye size şurayı sil burayı sil diyorsa affınıza sığınarak söylüyorum da kendisine hizmetli mi almış yoksa ömür boyu yanında olacak aynı yastığa baş koyacak eş mi?
Aslında sizin burda sormanız gereken yemekler ev işleri değil değer görüp görmediğiniz şahsen bana böyle davransa eşim direk bunu sorgularım
Maalesef ki ülkemizde, ayakları üzerinde dimdik duran güçlü kadın olmak yerine, kadınlığı yemek ve temizlik yapmaktan ibaret zanneden kadınlarımız var sizi tenzih ederek söylüyorum gepegenç kızlarımız okuyup belki örnek alması adına, temizliği az yaparsanız pis olmazsınız ama Allah korusun yarın birgün eşiniz sizden ayrılmak istediğinde temizlik ve yemek maalesef bir işe yaramıyor yani demem o ki böyle şeylere pek takılmayın tüm dünyada önemli olan şey kadının ayakları üstünde sapasağlam durması.
Ver bakalım birde onları deneyeyim geçende vermişti birkaç arkadaş tutturamadımbenimde 27 aylık oğlum var en sevdiği çorba diğer tüm yemekleri seviyor ama çorbalar favorisi ve dediğin gibi asla hazır çorba verme..
sana bir kaç çorba tarifi vereyim dene tam ölçü çokta güzel olur
Aslında bu nokta da yorgunluktan adamın yüzüne gülmüyor işte buda sorun çıkarıyor evlilikte.Gorumcenin söylediği çok çirkin olmuş ama olay siz değilsiniz içinizi rahat tutun.
Onun evlilik stratejisi yanlış ve bunu goremeyip, bende bir hata yok, kafasından çıkamıyor.
Sen çok temiz olabilirsin görümce ama belki de kocan senin evlilik sorunlarını ona buna anlatmamani temiz olmana yegler.
Bunlari yapıp başa kakmamani yapmana tercih eder.
Belki 3tabak yemek yapıyor ama olaylara yaklaşımıyla yemekleri adamın boğazına diziyordur ve adam bundan muzdariptir.
Serhat Yabanci'nin kitaplari bu olayları çok güzel anlatır.alsin okusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?