Senin gibi bir kadın olsam. Dedi.

Ev işleri kadına ait değildir, lütfen sahiplenmeyin. Belki ev hanımı olduğunuz için iş bölümü olarak görüyorsunuz ama ne kadar ayıp bir şey kadının yaptığı. Siz neden kendinizi savunmuyorsunuz ve sessiz kalıyorsunuz? Kendi huzursuz size de saldırıyor... Kadınlar birbirinin en büyük düşmanı.

Eğil alnından öpücem
Süper tespit

Eşiniz bir laftan etkileniyor diye size şurayı sil burayı sil diyorsa affınıza sığınarak söylüyorum da kendisine hizmetli mi almış yoksa ömür boyu yanında olacak aynı yastığa baş koyacak eş mi?

Aslında sizin burda sormanız gereken yemekler ev işleri değil değer görüp görmediğiniz şahsen bana böyle davransa eşim direk bunu sorgularım

Maalesef ki ülkemizde, ayakları üzerinde dimdik duran güçlü kadın olmak yerine, kadınlığı yemek ve temizlik yapmaktan ibaret zanneden kadınlarımız var sizi tenzih ederek söylüyorum gepegenç kızlarımız okuyup belki örnek alması adına, temizliği az yaparsanız pis olmazsınız ama Allah korusun yarın birgün eşiniz sizden ayrılmak istediğinde temizlik ve yemek maalesef bir işe yaramıyor yani demem o ki böyle şeylere pek takılmayın tüm dünyada önemli olan şey kadının ayakları üstünde sapasağlam durması.

benimde 27 aylık oğlum var en sevdiği çorba diğer tüm yemekleri seviyor ama çorbalar favorisi ve dediğin gibi asla hazır çorba verme..
sana bir kaç çorba tarifi vereyim dene tam ölçü çokta güzel olur

Gorumcenin söylediği çok çirkin olmuş ama olay siz değilsiniz içinizi rahat tutun.
Onun evlilik stratejisi yanlış ve bunu goremeyip, bende bir hata yok, kafasından çıkamıyor.
Sen çok temiz olabilirsin görümce ama belki de kocan senin evlilik sorunlarını ona buna anlatmamani temiz olmana yegler.
Bunlari yapıp başa kakmamani yapmana tercih eder.
Belki 3tabak yemek yapıyor ama olaylara yaklaşımıyla yemekleri adamın boğazına diziyordur ve adam bundan muzdariptir.
Serhat Yabanci'nin kitaplari bu olayları çok güzel anlatır.alsin okusun.

Valla bana öyle geldi sanki kendisi neymis nasilmisda sen gibi olsam istenilmezdim bu kisi tarafindan diyor bide insan bu tür konusmalari baskalarinin yaninda yapmamali esiniz olan kisi bile müdahale etmeliydi ablasi olsa dahi
Bizim için sorun yok vs dedi o an ablasına ama bu bile bir şeyleri kabul ediş aslında

Demek sadece ben düşünmedim kendimi fesat hissettim kimse böyle düşünmeyince ama doğru düşünmüşüm. Sizin kv de az değil ya birde anne yani oğlu mutsuz olsun ister mi insan ama bazıları istiyor demek ki. Eşim normalde kendi yapar ama çok etkilendi bence en iyisi kendine getirmek onu

Tabiki tamda bu doğru tespit için teşekkür ederim

Bence tam bu ama bana söylediği söz ağır geldi

Yani evet senin gibi bir kadın olsam... cümlesi hoş olmamışta eşinizin etkilenmesi de garip. Ben olsam dayanamayıp o günden sonra sen bi hallendin herhal herif diyebilirdim :) Bu arada verdiğiniz cevap çok iyiymiş
Birde yanlış anlama diyor aslında tam da anlamam gereken söyleniyor. Eşime mutlaka müdahale ederim zaten şuan susuyorum

Açıkca sorsanıza "sen hayırdır?" diye..
Rahatsız olduğunuzu bilsin ayağını denk alsın..
O an çok üzgündü bende tartışma çıkarmak istemedim ama şuan diyprum keşke deseydim çünkü kendi görümcesine de benden bahsetmiş o kadında bana ima etti keşke deseydim bilseydi sınırı

Çok doğru ifade etmişsin aslında hissettiğim bunlar tam da bana birde çok ağır laf etti ama yanlış anlama deyince geçiyor sanıyorlar

Ev hanımı değilim eşim bana ev işlerinde yardım eder ama görümcem o tip bir kadın olduğu için benim görevim gibi düşünüyor. Kadınların düşman konusuna katılıyorum tam da öyle insan insana bu sözleri kullanmamalı ki kadın anlamalı yani açık arıyor daha çok

Buna katılıyorum kadınların çoğu kendisini hizmetli gibi hissedip yapıyır sonrası malum. Eşimin bana verdiği değer konusunda sıkıntım yok yani bunu hissediyorum ki bana karşı her şeyiyle pozitif bir adam. Temizlik yemek normalde hiç beklemez ki ben çok öok yapmam zaten önceliğim kızlarım kitap okumak yürüyüş yapmak gibi aktiviteler buna her zaman saygı duyar ama şuan şaşırdım hatta eşimi tanımadım sanırım diyprum öyle bir his geldi içimde

Ver bakalım birde onları deneyeyim geçende vermişti birkaç arkadaş tutturamadım belki bunlar tutar

Aslında bu nokta da yorgunluktan adamın yüzüne gülmüyor işte buda sorun çıkarıyor evlilikte.

Görümceniz haddini aşmış.
Eşiniz orada cevap vermiş.. gerçekten etkilenmişse hali değismisse ona kızın .Elimden gelen bu kadar deyin.
Ayrıca bu görevler sadece kadının değildir iş bölümü olmalıdır bunu da hatırlatin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…