- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Yooo gayet rahatımDaha önce bı kaç konunuza daha denk geldim içerik hep bu çerçevede dönüp duruyor. Bence siz de kendinizin bu halinden tam anlamıyla mutlu değilsiniz ve devamlı bu konuda kendinizi sorgulama halindesiniz. Bi iç hesaplasma içinde olmasanız bunları umursamazsiniz bile.
sende vur dedik öldürdün 2 hafta da bir temizlikmi2 günde 1 ev süpürmek haftada bir temizlik yapmak mıTek kalırken 2 haftada bir genel temizlik yapardım.Süpürge vileda tuvalet banyoya camasır suyu bitti. Evlensem yapmam hayatta baskasının işini ya beraber yapılır ya ben de yapmam. Kirmizi cizgimdir bu. Görümceniz aklınca sizi kötülemiş ayriliğın hincini sizden çıkartıyor esiniz de onun gazına gelmiş. Bence yapmayın iş beğenmiyorsa kendisi yapsın ne demek şurayı burayı sil kölesi mi varmış ?
Cidden öyle hep öyleler zaten hep bir laf ederler aman siz huzurlu olun derken bile huzursuz ederler bir gariplerAllah Allah ya, kardeşi hiçbir şeyi sorun etmiyor, zorla sorun ettirecek kadın, değişikmis.
Kendisi de işine baksın bir zahmet, durduk yere karı koca arasına fitne sokacak.
Ya sürekli tarhana yapıp bir şy yapmıyor givi olmuş amaSİz sürekli tarhana yapan üyesiniz di mi ?
Ve bu ev işi , yemek , temizlik konusunda da KK'den onay bekliyorsunuz bence :)
Yoksa bu kadar art arda aynı minvalde konu açmazdınız :)
Ya 2+1 de tek yasayınca ve ev yeni olunca temizleyecek yer olmuyor ki napayım durup durup odamı mı süpüreyimsende vur dedik öldürdün 2 hafta da bir temizlikmi
esim saolsun gomlek falan giymiyor genelde basic kazak giyer 2 haftada bir toplu is kiyafetleri gelir onlari yikar utulerim birde yazin tisortleri utulerimBen gömlek zor ütülüyorum
Yani bu koca birde hani güzel bir koca normalde ama gözümde bir değişti ya yani nebilim etkilenmesi yanlış oldu bence. Birçok yemek vs tatlı tutuyor ama çorba işi olmadı netten benim bir türlü hazır çorba 23 aylık kızım var sağlıklı bulmuyorum yapmıyorum hazır gıdaE hazır çorba yapın.
İnternette birebir tarifler ver.
Bence eşiniz de rahatsız ablasının söylemesiyle farkermiş ki size böyle söylüyor.
Her laftan etkilenen kocaya da ne denir orası ayrı muamma.
Normalde siler ama bu birkaç gündür bir garip oldu ne istiyor bilmem. Bana görümcemin söyledi laf ağır geldi çokGörümce kendi huzursuzlugunu senden mi cikarmia nedir? Sen kendi düzenine bak esin begenmedigi yeri kendi silsin bir zahmet
Kızlarımın bende ütülüyorum eğer zaman bulduysam yani bazen büyük kızımın çok birikiyor her gün makşna çalışıyor sadece ona o yüzden bazen sorun oluyor ama küçük olanı hep ütüleniyor görümceme çorap ütülüyor ben ütü bile yapmayınca kızdı herhalde wesim saolsun gomlek falan giymiyor genelde basic kazak giyer 2 haftada bir toplu is kiyafetleri gelir onlari yikar utulerim birde yazin tisortleri utulerim
kizimin kiyafetlerini surekli utuluyorum ama
Ya bun abşr tek ben takıldım sandım ama haklıyım dimi yani o laf bana çok ağır geldi cidden hatta yanlış anlamam gerekn yer orası gibiHickimse görümcenin dedigini yanlis anladin o degil bu degil demesin hafife almasin , resmen kapiya konulcak kadinsin her ne yapiyorsan begenilmezsin benim gibi bir es tarafindan denmis kendisini üstün kilmis.
Daha bide yanlis anlama diyor cekinir insan böyle laf etmeye.
Esinizde ablasinin lafiyla böyle halleniyorsa görümcenin esi gibi temizlikci kadin getirtsin.
kadinin hayati resmen utuden ibaret ozaman yaKızlarımın bende ütülüyorum eğer zaman bulduysam yani bazen büyük kızımın çok birikiyor her gün makşna çalışıyor sadece ona o yüzden bazen sorun oluyor ama küçük olanı hep ütüleniyor görümceme çorap ütülüyor ben ütü bile yapmayınca kızdı herhalde w
Valla bana öyle geldi sanki kendisi neymis nasilmisda sen gibi olsam istenilmezdim bu kisi tarafindan diyor bide insan bu tür konusmalari baskalarinin yaninda yapmamali esiniz olan kisi bile müdahale etmeliydi ablasi olsa dahiYa bun abşr tek ben takıldım sandım ama haklıyım dimi yani o laf bana çok ağır geldi cidden hatta yanlış anlamam gerekn yer orası gibi
Gorumcen kendi mutsuzlugunu yaymak istemiş bayagi da fesatlik yaptığı çalı durtmek deriz biz bi yokluyor sıkıntı çıksın diye...elbette çok ayıp size söylediği ve eşiniz de etkilenmiş. ..sorsaniz be alakası var olur kesin...ama etkilenmiş bariz...ben yerinizde olsam gayet net tepki veririm ...sonuna bakmam...ablasının kardesinin ağzına bakıp değişecek adam olmamış daha...niyet belli canım. ..Kızlar geçen hafta görümcem eşi ile problem yaşamış ve ayrılma durumundan döndü falan. Görümcem 3 kızı olan, maddi olarak sorunu olmayan bir kadın. Biraz konu ayrıntısına da şunlar var büyük bi evde oturuyorlar eve ayda bir ya da çok sıkıştığında temizlemeye bayan geliyor. Evde her akşam 3 çeşit yemek çorba salata tatlı vs varmıl falan ve görümcem çok yorulmuş evdekilere kızmış kavga etmiş falan falan yani eşiyle la ga sebebini anlamadım tam konu bu değil zaten not olsun. Bu görümcem eşiyle ilgili konuşurken bu hafta 3 kez bana dönüp " x beni yanlış anlama ama ben senin gibi bir kadın olsam kocam beni kapı önüne koyardı" dedi. Hatta bunu bir kez eşimin yanında dedi. Ben tabi şok dedim ki bende " iyi de abla sen zaten böyle bir kadın olduğun için bunalıp kavga ettin bak ben rahatım hayatımda bir sorun yok. " eşime dönüp işte ben atletle kadar ütü yapıyorum her şeyi kusursuz koyuyorum falan diye anlatmaya başladı. Eşim ablasına " ben takılmam makarna da yeriz az da giyeriz yeterki çocuklar iyi olsun x iyi olsun biz idare ederiz " dedi ama ama ama eşim sanırım bu konuşmadan etkilendi ki bana evde sürekli bunu neden yapmadın şunu yapmadın burayı silsen demeye başladı. Çok kızgınım mı yani bir garip hissediyorum kendimi.
Ben nasıl bir bayanım daha rahatım yani haftada bir dip bucak temizlik 2 günde bir süpürge yapıyorum yemek konusunda yalan değil çok iyi değilim ama elimden geleni yapıyorum eşim hiç şikayet etmedi yani. Öyle atletle kadar her şeyi ütülemem. Şimdi ben kapı dışarı edilecek bayan mı oluyorum hem bu ne demek yaa kapı dışarı edilmek ben ne yaptım da kapı dışarı edilecek bayan oldum sinir oldum ben mi yanlış anladım eşimde bir hallendi onun yüzünden zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?