Ben ona mı sorucam yiğenimi alırken demiş
Kv Kp görümcem beraber yaşıyorlar aynı sokaktayız annesi babası görsün diye götürdü kv ile konuşmuyorum ya kızını gönderiyorGörümce bebeği alıp nereye götürdü
siz çorba içirmeden evvel
Annesi yerine koyan görümcem değil kayınvalidem. Benle resmen yarıştırıyor kendini bak bende hiç ağlamıyor beni çok seviyor bak beni öpüyor vscocoguum hele bebek yastayken bensiz hicbiryere gidemez, aklim kalir dogurus.
ben goturmus birakmisim su saate gelirim demisim belki. ama her aksam her aksam gelip bebk aliniyor goturuup seviliyor. bence hic normal bir duzen degil.
diger kisimlar zaten grumcenin icinde kalmis ccouk sevgisi ve kendisini cog=cugun annesi yerine koyma cabalari falan.
bircogumuzun yegeni var ama bu kadar sahiplenmiyoruz, cok seviyoruz ama yerimizide biliyoruz, abartmis.
esinin senden 15 yas buyuk olmasi ayri bir konu, yas sorun olmuyormu?
merhaba kızlar bu sefer konum Görümcemle alakalı. Görümcem eşimden beş yaş küçük benden 10 yaş büyük. Kayınvalidemle bundan bir ay önce aramız bozulmuştu. Oğlumun sünnet olduğu gün sünnetli bebeğimle hastanenin benle köşe kapmaca oynamış, eve döndükten bir saat sonra da kapıya gelip çocuğu sevmek için almak istemiş ben de yeni sünnet olduğu gerekçesiyle vermemiştim daha sonra alırsınız dedim. Ve bu büyük bir olay oldu. Kayınvalidem eşimi arayıp bir daha benim evine gelmesin karın demiş. Eşim zaten babasıyla görüşmediği için beş yıldır annesinin evine girmiş değil.
Bu olaydan sonra baba kalsa çocuğumu onların yanına hiç göndermek istemiyordum eşim çok merhametli bir insan annesi aramış ağlamış falan akşamları yarım saat kadar alıyorlar bebeği bazen bir saati buluyor. Seviyorlar vs
Neyse sünnetten beri bir hafta kv tatile gitti bir hafta ben ailemin yanına gittim sonraki hafta tatile gittik derken 3 haftadır doğru düzgün göremediler bebeği.. Geçen hafta biz tatile gitmeden önceki gün görümcem eşimi aradı size kahve içmeye gelicem Dedi. Geldi karşıladım Bebek'le oynuyor eşim Dedi benim eşyalarımı at makineye kurusun yarın gidicez tatile tamam dedim zaten Ayarlamıştım bir makineyi açacaktım gittim bir geldim Bebek yok. Nerede dedim aldı gitti Dedi. Neyim ben dedim eşşek başı mıyım bana neden çocuğun gittiğini söylemiyorsunuz eşim de ben varım Dedi. Ben de o çocuğun bir düzeni var çorba içecekti şimdi dedim içer öyle giderdi dedim. Neyse yarım saat sonra eşime dedim çağır getirsin getirdi geldiğinde eşim gir Dedi yok girmicem Dedi ben de
-x ciim senden 10 yaş küçük olabilirim ama bu çocuğun annesi benim en azından giderken müsade değil de gidiyoruz biz diye niye seslenmiyorsun dedim
-kötü bir niyetim yoktu Dedi
Neyse tamam falan dedik eşim de yanımda. Tatile gittik geldik eşim aramış onu bugün.
Senin karın da az değil demiş. Ben ona mı sorucam yiğenimi alırken demiş. Eşim de eğer sen içeri girseydin o gün karım sana yine bir şey demeyecekti demiş( o gün eşimle tartıştık ve ben rahatsızlığımı söyleyeceğimi söyledim hem de iddiaya girdik kesin geldiğinde eve girmek istemeyecek çünkü amacı pislik yapmak çocuğu alıp emrivaki yapmak diye )
Dediğim gibi oldu girmek istemedi. Bugün de davet etmedin ki demiş eşime halbuki eşim 2 kere gel içeri demişti ona eşim de sinirlenmiş vs
Şimdi kızlar ben çok sinirlendim. Böyle ona mesaj atıp sen doğur bir tane de gör bakalım biri sana seslenmeden alsa yanından ne olur diyesim var. Ama canını yakmaktan da korkuyorum evlendi boşandı 32 yaşında evlenmek istiyor yeniden
Bir de kızlar içimdeki sinirin asıl nedeni bu Bebek doğduğundan beri kv min oğlumu torunu gibi değil de kendi doğurmuş gibi görmesi
İlk doğduğunda kokumdan tanır bu beni diyordu
Annem annem diye sever hala
Keşke ikiz olsaydı birini ben alırdım diyor
Çocuk emmek istemediğinde yeter bırak bak seni istemiyor diye az moralimi bozmadı
Bu zamana kadar hep emrivaki ile aldılar bebeği. Ver dedesi istiyor sevecek diye. Dedesi dediği Ada'mda
Düğünüme gelmedi doğumuma gelmedi hatta sekiz aylık hamileyken toplu taşımada görüp beni yer vermedi. Bir aylıktı bebeğim ben götürdüm kv çok istiyordu görsün sabah 11 de gittik bizim geleceğimizi biliyordu akşam 7 de geldi ona rağmen kırmayayım diye çıtımı çıkarmadım
Artık ağırlığımı koymak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?