Senin karın da az değil demiş

Sen zaten cok pasif kalmamissin gerek yok desmeye. Bundan sonrakin de tepkinin dozunu arttirirsin. Ayrica o anda tepki verin is olup gectikten sonra yapacaginiz karsi hamleler hakliyken haksiz yapar

Çok haklısınız

Çocuğun Var mı senin

Bu aşırı torun sevicilik yeğen sevicilik bende de var. Sınırları çizdim ama gerekirse kimse beni sevmesin ama çocuğumla diyaloğuma da karışmasın.

Gerçekten doğru söylüyorsunuz. İşte bazen insan hıncına yenik düşebiliyor böyle şeyler yapmayı düşünebiliyor
Ailemden 500 km uzakta bir yere evlendim. Evlenmeden önce görümcem çok iyiydi merak etme seni hiç yalnız bırakmayacağız falan. Sonra evlendim gelen giden yok arıyorum dönücem Saba diyor dönmüyor en ufak şeyde aylarca küslük. Beni hep yalnız bırakma politikası a giriştiler taaaaki Bebek olana kadar hamileliğimin son gününe kadar aynı sokakta oturmamıza rağmen evimde tadilat olmasına rağmen bir şey lazım mı demedi. Yapmaması değil iş şöyle yapıcam böyle yapıcam diyor icraat yok.
Şimdi çocuk oldu dayanamıyorum artık onların bu tutumlarına

İşte okuduğum için kvm ilgileniyordu ders çalışırken hadi sıkıntı yaşamayalım diye..

Cocugunuzu verdiginizde akliniz kalmiyor mu orda Allah askina??
Bir de kv ile konusmuyorsun. Evet onun da kani cani ama ne bileyim... kiskanclik ya da bencillik degil cidden bunu en iyi anne olanlar anlar.insanin evladinda oluyor akli hep. Hele bir de kucukse daha.

Ben kendi anneme birakip bir yere gittigimde bile -ki oglum anneme bayilir aklim kalip kac kere arayip soruyorum ...

Gorumcene de asla oyle yazma o gun denmesi gerekeni demissin . Fakat ben cocugumu gondermezdim bir daha.

Bu ne be!? Yegenimi alacakken izin mi alacam felen ben kendi kardeşlerim bile alırken icim açıyor icim sakin ha koy tavrını hayirdir kimsin sen anası varken esinde iki yüzlü gibi bir anne evladini bir anne kedinin evladını koruduğu gibi korumalı tısla hepsine.

Görümceniz boşanmış hala niye bu kadar içli dislisiniz çocuğu evden alıp gidecek kadar anlamadım size haber vermeden anneniz olsa çocuğu evden alıp gidemez resmen millet doğurmanizi bekliyormus ortalığı karistirmak için hanfendi çocuğu görumceye falan emanet etmeyin kıskanç kv ye de ancak yanınızda iken gösterin o sizin evladiniz anlamadım bebek diosunuz bir bebek ordan oraya bu kadar sık suruklenir mi alla alla ya. Ben size kızdım bu kadarına izin verdiniz diye.
Bende yeni doğum yaptım bir kere görumceye emanet etmeyi aklımdan gecirmem yani hele ki bebek deneyimi de yokmuş

Kayinvalideni sacindan yerlerde sürümek gibi fantezilerim var. Bu insanlar nasil böyle asagilik ve terbiyesiz oluyorlar. Igrenc! Kimse haddini bilmiyor! Ama eşin iyi biri galiba da fazla prim vermiyor. Anne diye tanrıça ilan etmiyolar mi deli oluyorum.

Ayrica cocugun beynine ne yukledikleri belli degil. Ne yap ne et gönderme. Annem annem ne demek ya kendi dogurduklariyla yetinseymis ruh hastasi

Sende ne sabir varya 2 tane gorumcem var benim yanimda agzini acamiyolar 2 side buyuk kaynanam bile cekinir benden allah sana yardim etsin benim kocam olsa abarmiyorum döverdi cok düskündür karisina cocuguna sen kocanin bi kulaklarini cek bence tatlim allah kolaylik versin cocuklarinida kimseye gonderme pisligine alir goturup ilgilenmez gelsin sevsin gitsin sonra cocugunada laf geciremezsin

Asla yalnız bırakma o çocuğu artık

Valla ben bunaldım

Gidip nasıl almadın ya

Gider çalarsın kapıyı gerekirse tüm mahalle de öğrenirdi öyle dede olunmayacağını

Ayrıca oğlu ile görüşmeyen oğlu evine gitmeyen adama asla çocuk vs sevdirmem

Çocuğunuzu gerekirse kendinizden bile koruyun

Hayat tecrübeleri kazanıyorum şöyle konuları okuyunca resmen Ne demek yiğenimi alırken ona mı soracağım tabi ki soracaksın Ama bence o mesajı atıp da onun seviyesine düşmeyin üstelik çok ağır bir laf kaldıramaz aranız çok daha fazla bozulur

Kız sen doğurdun değil mi, hayırlı olsun

Valla ben daha şimdiden koruyorum cazgırlık yapıyorum ki 5 haftalık Bensiz bir yere yollayacağım, hele görümcem habersiz alıp götürecek ha, saçını başını yolarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…