Senin karın da az değil demiş

Bak buna katılıyorum doğrusu.
Hiç bu açıdan bakmamıştım.
Doğru diyorsunuz, kayınpeder ve kaynanayı özetlemişsiniz bence.

Taşınabiliyor musunuz ordan? Taşının bence. Ne kadar uzak o kadar iyi. Tatilde süper değil miydiniz? Kafanız sakin rahat değil miydiniz? Eve dönüş işkence olmadı mı? Taşının bence o evden.
O kadar rahattım ki tatilde. Eşimin işi çok yakın kendi evimiz bilemiyorum yakın bir süre içinde öyle bir ihtimal yok.
Benim tavizlerimin sebebi de okuyor olmam ve ders çalışırken Bebek'le kv min ilgilenmesi. Ama bu yıl son senem ve Bebek'le ilgilenecek birini buldum kv ile bu olaylar olduktan sonra

Eşinin ailesindeki bireylere tamamıyla kıl oldum. Büyük konuşmuyorum ama benden habersiz hiç kimse götüremez bebegimi.
Hele hele de o insanlarla arama iyi değilse. Hayret ya hem sana saygı göstermiyorlar hemde bebeği istiyorlar

Ben ona mı sorucam yiğenimi alırken demiş.

Poşet mi bu çocuk oradan oraya taşınıyor.

Eşin görüşmüyor babasıyla, Kp beni toplu taşımada görüyor karnım burnumda yer vermiyor.

O bana yabancı gibi davranıyorsa, ben yüzüne bile bakmazdım. Ki millet tanımadığı hamileye yer veriyor. Bu nasıl bir kin, nefret anlayamadım.

Birde bu adamın konuşmadığı oğluyla gelinin bebeğini sevecek. Ay hiç samimi değil..

Okkalı bir cevap verirdim görümceme de bir dahada o şekil almaya cesaret eder mi bilemiyorum..

her gun her gun cocugu gormeseler ne olur iki uc gunde bir anlarimda o herkesden once senin cocugun ben yegenim bizde kalmak istedigi zaman once annene babana bi sor izin verirlerse diyorum.

yaş hesabı yapabilen varsa yazdın, benim anladığım konu sahibi ile eşi arasında 15 yaş var :/

neyse. kadına mesaj atmayın. siz çirkefleşiceksiniz o çirkefleşicek daha da karışacak ortalık.

vallahi abartmışsın gerçekten. sonuçta orda eşin götürün demiş ve babası yani. senin ne kadar söz hakkın varsa babanın da o kadar söz hakkı var çocuk üzerinde. şayet önemli bişey olsa eşin götürme derdi zaten.
alan kişi de canından kanından. tepkiniz yersiz ve gereksiz olsun. resmen hadi tartışalım canım sıkılıyor konusu gibi. görümceye büyük söz etme bir de. öyle doğurda sev falan hoş olmaz. yani ne bileyim pişman olacağın şeyler yaşarsın falan Allah korusun, günah yani. bu görümce adına yorumum.
ama kv sağlıklı bir psikolojiye sahip değil. onu kendine dert etmen bile gereksiz. he he deyip geçivericeksin.

Görümcenin yaptığı yanlış ama siz alıştırmışsınız çocuğu sevmeye diye yollamaya, cevap olarak düşündüğünüz cümle de gerçekten çok ayıp, insanları hassas olduğu noktalardan böyle acımasızca vurma düşüncesi bile mide bulandırıcı. Bu kadar kurnaz bir cevap düşüneceğinize "benim çocuğum o ve benden habersiz hiç kimse elini süremez, bu zamana kadar sesimi çıkarmadı isem alıp alıp gitmelerinize iyi niyetimdendi, iyi niyetimi de hor kullandığınızı gördüm, artık sevmek isteyen gelir gözümün önünde sever gider" diyebilirsiniz açıkça.. Hatta "benim istediğim ve uygun olduğum saatt, öncesinde bana bilgi vererek "diye de ekleyip işi iyice yokuşa sürebilirsiniz

izin vermeyin ne demek çocuğu almak.
neler duyuyoruz bu insanlara nasıl güveniyorsunuz, sizi saymayan insan çocuğa bir zarar verirlerse ne yapacaksınız?

Cok mantıklı ve yerinde bir yorum. Ben konu sahibi olsam aynen boyle yapardim.
Ayrica ne o oyle bebek seni istemiyor falan demesi kvnin. Bebeğiniz biraz buyudugunde cocugu size karşı doldurur bu kadın.

o gerızekalı gorumcene bence hıc mesaj yazma
anlamaz cunku daha cok sana sıkıntı cıkarır emın ol yanlıs olur
verme cocugunu kımseye nıye en bastan ızın verdın kı
esının ıznıyle bıle olsa ne munasebet ya resmen sacmalık...

kayınvalıdene de gorumcene de olaganustu mesafelı uzak soguk ve resmı olmanı tavsıye ederım

-kötü bir niyetim yoktu
banada kötü niyetli bir hala gibi hissettirmedi!
Cevabınız yaralayıcı olur,bence kv hırsını görümceden çıkarmayın!

Merak ettim acaba eşini bebekken ona kendi babaannesimi bakmış?
Yani sizin Kv de ki bu evlat hasreti nereden geliyor acaba?
Torununun Anasını babasını görmek istemeyen bir Kp ve annesini görmek istemeyen bir kv ve kendi annesinin babasının maşası olmuş görümce.
Vallahi beni görmek istemeyen kimselere 9 ay karnımda taşıdığım kahrını çektiğim evladımı göstermem.
Siz eşinizi anasından mahrum ettinizmi ki kv sizin evladınızı yangından mal kaçırır gibi kaçırıyor?
Babaanneyse bir yere kadar kimse benim evladımı gelip evimden izinsiz alıp götüremez.Götürürlerse hiç çekinmem gider evladımı alır evime geri getiririm.
Öyle saça böyle tarak.
Herkes yerini ve haddini bilmeli.
Burda ki kusur görümce de falan değil o sadece maşa siz gerekeni Kv ile konuşun.
Ve bebeği almaya geldiklerinde hemen oğlunuzu çırılçıplak soyun "Banyo yaptırcam kusura bakma dışarı çıkamaz" deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…