Çok sevgili kayınvalideler zamanında ve halen ; eşlerinden göremedikleri ilgiyi/nazı kaprisi oğullarına yaptıkları ..
Ve yine zamanında çocuklarına gösteremedikleri ilginin acısını hunharca torunlardan çıkardıkları...
Sürece .. gelin milletine gün yüzü yok .
O kadar rahattım ki tatilde. Eşimin işi çok yakın kendi evimiz bilemiyorum yakın bir süre içinde öyle bir ihtimal yok.Taşınabiliyor musunuz ordan? Taşının bence. Ne kadar uzak o kadar iyi. Tatilde süper değil miydiniz? Kafanız sakin rahat değil miydiniz? Eve dönüş işkence olmadı mı? Taşının bence o evden.
Ben ona mı sorucam yiğenimi alırken demiş.
Banada hiç samimi gelmiyor..ben bu yorumu sizin onceki konunuzda da yaptim simdi de yapiyorum.evladlarina duskun olmayan anne babanin torununa duskun olmasina inanmiyorum inandirici gelmiyor bana..
Cok mantıklı ve yerinde bir yorum. Ben konu sahibi olsam aynen boyle yapardim.Görümcenin yaptığı yanlış ama siz alıştırmışsınız çocuğu sevmeye diye yollamaya, cevap olarak düşündüğünüz cümle de gerçekten çok ayıp, insanları hassas olduğu noktalardan böyle acımasızca vurma düşüncesi bile mide bulandırıcı. Bu kadar kurnaz bir cevap düşüneceğinize "benim çocuğum o ve benden habersiz hiç kimse elini süremez, bu zamana kadar sesimi çıkarmadı isem alıp alıp gitmelerinize iyi niyetimdendi, iyi niyetimi de hor kullandığınızı gördüm, artık sevmek isteyen gelir gözümün önünde sever gider" diyebilirsiniz açıkça.. Hatta "benim istediğim ve uygun olduğum saatt, öncesinde bana bilgi vererek "diye de ekleyip işi iyice yokuşa sürebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?