Senin karın da az değil demiş

Ben seninilk konunu hatirladim. Su hastane olayini.

Kimse kusra bakmasin. Benden habersiz benim cocugumu kimse alamaz. Yok oyle bir duzen.

ALLAH sabir versin. Bosanmaktan korkuyorsun. Gidecek saglam bir yerin yok. Durum boyle diye herseye katlan diyemem tabiiki ama esin sana cok fazla karsi degil. Kavga ederek degilde izah ederek yavas yavas düzene sokun hayatinizi. BIrden olacak yada belliki kavga ile olacak birsey defil.
Yavas yavas. Geldierinde uyudu yemek yicek uyucak vs.
Esinede anlatirsin guzelce.
Bu erkek milleti okadar tuhaf ki bekar iken ailelerin yuzune bakmaz ama evki iken memeden kesilmemis cocuk gibi yapisirlar ailelerine.

Bak ama kızacaksan da çocuğa değil kv kp'ye kız. Hatta abart biraz çocuk ilerde Allah korusun .....( kötü bir hastalık salla buraya) olsun istiyorsun. Bak bilmem kimin ( kendi akraban ve onların tanımadığı biri olsun) kızına yaptılar. Yavrucak kaç gündür hastanelerde. Torununu seviyorsun hasta mı olsun istiyorsun sokakta mı biz bu çocuğu? Ebeveynleri olarak en iyisini yapacağız. Sizin zamanınızda her şey doğaldı bu kadar zararlı değildi şimdi her şey zehir. Devir değişti de.

Sanirim yaşin küçük bak eşine sürekli ailesini kotuleyerek bir yere varamazsin olan size olur. Ailesi bu konuda hatali olabilir ama senin yaklasimin çok yanlis. Ne olursa olsun onlar eşinin ailesi ve sen kotuledikce daha kotu olursun. Eşine güzelce anlatabilirdin. Sakin konuşarak daha iyi olurdu.

O ne demek ya anneden habersiz çocuğu alıp götürmek falan bildiğin hırsızlık bu yani benim çocuğumu öyle gelip goturseler falan kıyameti koparırım ömür boyu da göstermem çocuğu babasının mali mi yani var mı böyle bi saçmalık ya oldu o zaman herkes hoşuna giden bebeği alsın annesi olmadan götürüp kendi evinde sevsin hastalık bu normal bi şey değil hastaneye görünsünler bence ailecek. Kv ayrı bi dert o kadına hiç gösterme bebeğini yarın öbür gün alır bebeği kaçırır vallahi böyle insanlardan hersey beklenir kusura bakma ama böyle yani

Konuşmadığım kv ye bakması için çocuk emanet etmem ders calışmak için hele beni evinde istemeyene. Eğer bakım için bir şekilde kv ilk akla gelense hakkıda olmuş olur. Siz vermişsiniz bu hakkı gibi görünüyor

Kv ile 1 aydır konuşmuyoruz sünnet meselesinden sonra. Ondan önce konuşuyorduk ders çalışabilmek için bırakıyordum hafta içi 13-16 arası fixtti. Zaten öyle olduğundan ortalamam geçen yılkini bile solladı. Ama bu yıl bir kadın buldum o bakacak üç dört saat yani yarım gün hafta içleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…