Senin karın da az değil demiş

Yok yemiyorlar onu hata demek istemediğim şeyleri Dedi diyorlar üstüne denedim hem de çok
Ya o zaman yapacağın şey babandan destek alıp bildiğini okumak. Birde eğer sen ailesini kötüleyip yanlış anladın dersen yemezler tabii ama sevgi pıtırcığı olup dedin mi eşinde sana inanır. O şu anda şöyle düşünüyor sevsinler ne olacak ki sanki. O yüzden seni anlayamaz. Sen bahane bulup verme bebeği. Dışarı çık uyuyor de. Zaten büyüyünce böyle olmaz. Hele bir de ayaklansın etrafı dağıtsın hiç istemezler. Hele birde görümcen evlenir ve doğurursa kv senin kapından bile geçmez ben diyeyim sana.

Konu çocuk sevmek değil inada bindirip çocuğu kacirir gibi hic annesine sormadan goturmek hayir dedigin halde birsey Olmaz sevip verecegiz demeleri yani seni hice sayip goturse çocuğunu sen ne düşünür sun

Bak cok doğru bir laf sirf huzursuzluk olsun diye cocugumu alıyor lar benim rizam olmadan gorumce kizi gelince bir ay kadar geliyorlar hic çocuğumun yüzüne bakmıyorlar ben verince işim olduğu zaman budefa kendisi razi olmuyor isim var şuraya gidecem diye ya sen madem torun diye seviyon kizimi diye kizinin çocuğu gelince yuzune bakmiyon kizimin Allahim böyle insanları bildiği gibi yapsin

Sinirlenmekte haklısın kızın büyüsün kendi gitmek istemez zaten emin ol.

Konu çocuk sevmek değil inada bindirip çocuğu kacirir gibi hic annesine sormadan goturmek hayir dedigin halde birsey Olmaz sevip verecegiz demeleri yani seni hice sayip goturse çocuğunu sen ne düşünür sun
Burada karşılıklı bir inatlaşma var. Suç 2 tarafta.

Bakici farkli babaanne dede farkli. Bakici senin yontemini kullanir kv kp kendi bildiklerini. Ve burada kendini cocugun annesi sanan bir babaanne var. Cocuk gelisimci olarak bilimin de kabul ettigi birsey soyluyorum

Burada karşılıklı bir inatlaşma var. Suç 2 tarafta.
Şimdi sen ben babaannesiyim ben halasiyim anasina ne oluyor mus dese bende 10 kat inatlasir aglasa bile vermem kizimi önce bi torunun annesine saygi duysunlar sanki cok umurlarinda cocuk sevmek zırt birt gotuyorlar huzursuzluktan başka birsey değil

Bilmiyorum ya kizimda onlara cok düşkün onlar her dedigi yaptiklari için budefa kizim eve gelince surekli aglatarak yaptiriyor herseyi
Tam olarak soylemeye calistigim iste bu

İleriye daha cok var kac yaş gibi mesela daha kizim iki yasindada
Olayları ne zaman doğru algılamaya başlarsa mesela 4 yaş gibi. Ya diyelim ki babaanne dolduruyor çocuğu işte annen seni sevmiyor falan diye. Çocuk bakacak seviyor. Bu sefer babaanneye inanmamaya başlayacak. Ama sen kızına sürekli onu sevdiğini kimsenin annenin yerini dolduramayacağını söyle. Bilinçaltına işlenir böyle şeyler.

Her akşam bebek taşımak nedir Allah aşkına? Hayatımda böyle saçma şey duymadım,eşya mı bu?götür 1 saat sonra geri getir. Ayrıca açmı tokmu diye sormadan görümcenizin siz arkanızı döndüğünüz an kaçırır gibi alıp gitmesi dahada büyük saçmalık.
Kayınvalidenizin kendi bebeği sanması konusu zaten bambaşka bir boyut.
Eşinizde sizin yanınızda olmuyor birde,buna ne denir bilemedim.
Kızım 4 yaşında neredeyse,değil alıp eve götürmek,markete dahi götüremez kimse haber vermeden bana,sormak zorundalar yani kimse kusura bakmasın. Kaldı ki el kadar bebekten bahsediyorsunuz,görmek isteyen gelsin görsün eyvallah ama hem benimle konuşmayacak,hem tavır yapacak,hemde çocuğumu alıp gidecek,yok öyle yağma.
Görümcenize birşey demeyin,bu karakterde bir insan o lafı işine geldiği gibi anlar,evirir çevirir sizi zor duruma sokar emin olun. Çocuk ziyaretlerine son verin,çok isteyen gelsin görsün zira durumun suyunu çıkarmışlar,abartmışlar fazlasıyla. Kapıya geldiklerinde ay şimdi uyutacağım,duşa sokacağım,yemek saati vs diyerek"istersen gel sev biraz"diye ekleyin. Çok meraklıysa amacı oysa gelir sever gider zaten.

Aynen güneş. Bak bahane bul. Ben vermem etmem dersen sen kötü olursun. Bahane bul.

Bilmiyorum ya mesela geçen olayi anlatiyim kizima meyvesuyu almis kv onu içti sonra bidaha istedi kizim ben hayir deyince budefa kizim almaya başladı ağlama alalim dedi kv bende sert bir şekilde hayir dedim işte annen izin vermiyorda soyle de böyle de demeye başladı ya öyle diyecegine zararli desene aa mubarek bende diyorum ki kizimin gozunde herseye hayir diyen birisi olarak goruluyorum benim kurallarimi hice sayıyorlar ben hayir deyince beni kotuluyorlar kizima bana karşı konu sahibi çocuğun hiç birsey anlamadan daha küçükken yap ne yapacaksan yoksa sonun benimkinden daha kötü olabilir çünkü seninkilerin sana karşı bir saygilari yok anladigim kadarıyla budefa iyice sahiplenirler çocuğu

Bana dediysen ben evli değilim :) Konu sahibine dedin ama sanırım. İşte orada çocuğa bağırmak, sert çıkmak değil açıklamak lazım basitçe. Mesala hasta olursun canın yanar ben çok üzülürüm gibi. Yada anneciğim seni çok seviyorum fazlası sana zarar verir gibi. Yani mümkün olduğunca bağırmadan ve onu sevdiğini vurgulayarak yasakla ne yasaklayacaksan.

Ya oyleden de anlamazlar gecen ben uyutacam dedim kizimi verde ben uyutuyum ağlıyor bak diyor
Ağlıyorsa uyutacağım deme o zaman sende başka bir şey bul. Mesela iki kişilik oyun kurduk onu yapacağız de. Yada emiyorsa emzireceğim de. Ya azıcık ağzınızın laf yapması lazım. Mesela ben olsam annesiiii olduğumu kv yanında 187390130129342092140240 kere söylerim ama şöyle söylerim; bir şey olur mesela e tabii annenin yeri farklı, anne gibi kimse olamaz, anne yerini kimse tutmaz. Her şeyiiiiiiiii buna bağlar çocuğu da bahane bulur vermezdim.

Yok çocuğa sevdiğinizi soyleyin dediniz ya ondan yazdim yani ben ne kadar kizima tatli dille anlatsam kizim olmaz zararli desem birşey olmaz diye yine verecekler bunun gibi birsürü şey bende mecbur kızarak diyorum konu sahibide benim cektiklerimi görsün en azından o birşeyler yapsin diye yazdim bende

Uykusu gelmisti ondan öyle dedim dediginiz gibi birazda ağzım laf etmesini bilmiyor zaten bundan cekiyoruz ne çekiyor sak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…