Senin karın da az değil demiş

Çocuğu alamazlar sizden. Çalışıyor musunuz?

Onu bu derece kızdıran olaysa şu;
Ben eşimin bazı hareketlerinden işkillendim. Dün akşam yine çocuk babaannesine gitti ben de çorbasını hazırladım getir onu dedim annesiyle konuşmasını duydum
-anne şey, çocuğun çorbası soğumasın alacağım ben onu
Sanki müsade alıyormuş gibi. Çok sinirlendim ve geldiğinde ikircikli oynuyorsun dedim. Bana kv me sert tepki verdiğini söyleyen Adam kedi gibiydi konuşurken.
İşte bunun üzerine saatlerce süren küfür hakaret boşanma nafaka vs

Bosanmayi düşünüyorsan babanla arani duzelt birak atmlik yapsin manevi olarak desteklemesin sorun etme. Su yasima kadar öğrendiğim teksey allah once saglik versin ve paran olsun gerisi bos..isterse kimse manevi destek vermesin umrunda olmasin..malesef hayat para üstüne kurulu..Yasin küçük hata yapmissin kabullen ve ailene sigin yavrun icin..o aile seni yer bitirir

Ayni ben benim kv benim kp sizinkilerde bende basedemiyorum hemen hergün isterler ama şu aralar bende cektim kendimi artik vermiyorum cocugumu enson kv benim çocuğa sarılıp kızımı aglamasin diye düğüne goturecem deyince cocugu kucagindan alip kapiyi cektim gittim sana tavsiyem bende fazla beceremedim ama bu çocuk sevme meselesini eşine hiç yansitma eşine birsey deme şöyle aldılar goturduler deme çocuğu aldilarsa sen git al çocuğu corba icirecektim niye aldiniz habersiz de cocugumun bir planı var de ne soyleyeceksen onlara de yoksa ilerde çocuğun babaanne diye ağlar bu defa daha cok zoruna gider babaanne de bak çocuk beni istiyor der sonra ne olur cocukta aglayinca sende birsey diyemem çocuk gider sen oturun aglan benim gibi onun icin o çocuğun annesi oldugun farkina varsinlar benim kv gorumcemin çocuğunu balkona çıkarmak icin bile izin aliyor benim cocugumu sahipleniyor ama yok öyle yağma bende vermeyecem cocugumu o giderse babaannesine bende giderim biraz oturur geri cocugumu alip gelecem

resmen sebepsiz yere saçma sapan bir kavga başlatmışsın adama da yazık ya, seviyorlar çocuğunu işte sevmese itip kaksa yokmuş gibi davransa daha mı iyi!!! senin yine kayınvaliden yapıyor bunu benim kayınbabamdan bööö gelmişti nerdeyse emzirirken bile ağzımın içine girecekti sinirde oluyordum gıcıkta, ama düşününce seviyorlar işte yapacak birşey yok kalp kırmadan söyle geç eşini de doldurma

Siz bu konunun üzerine niye gittiniz? Yani küs olabilirsiniz ama torun sonuçta. İlk torunsa hele. Gerçekten sevmeseler alırlar mı bebeği? Eşiniz söylediklerinde %100 haksız ama siz de gereksiz uzatmışsınız konuyu. Bu durumu inada bindirmişsiniz gibi geldi.

Evet ama benle insan gibi kavga edebilirdi küfür etti diyorum ayrıca bana da artık gına geldi onların hareketlerinden nu Zamana kadar

Aynen inada bindirdim

Evet ama benle insan gibi kavga edebilirdi küfür etti diyorum ayrıca bana da artık gına geldi onların hareketlerinden nu Zamana kadar
uzatma bence bu sebeplerden evlilik bitmez sen adama iki yüzlü demişsin o da küfür etmiş vs vs heryeri yanlış , bu konuyu kapat ve inan sen bu konuyu düşünmedikçe millette bebeğine daha az odaklanır, ben artık kayınbabamla baş edemedim saldım gitti hiç karışmıyordum artık sevdi mi öptü mü ellini yıkadı mı çocuğa iznim olmadan 5-6 tane çikolata yedirdi mi !!!! sonra bir baktım ben karışmayınca çocuk diye delirmiyorlar, sen de her istediklerinde ver hatta istemediklerinde de yolla bak ondan sonra ne oluyor

Biz kadinlar olarak yaptigimiz en buyuk hata cenemizi tutamamak. Herseyde suclu onlar ama eslerimiz icin biz onlari bunaltiyo oluyoruz cene yaptigimiz icin.
Galiba uyanik olmak lazim ben onu anladim. Esine hic bisey soylemeyip herseyi kendin yapicaksin bu seferde onlar esine konussun. Ama yapilabilirse tabi...

Iyide bu defa cocuk kural tanimiyor anne olarak seni tinlamiyor surekli babaane dede yanina gidince onlar gibi olmayacak mi sonra nasil başa cikacaksiniz

Bencede azoncw bende onu dedim esinle aran bozulmaktan baska birsey geçmiyor eline ne söyleyecek se kv kp gorumcesine desin

Bencede azoncw bende onu dedim esinle aran bozulmaktan baska birsey geçmiyor eline ne söyleyecek se kv kp gorumcesine desin
Bu durumu bende gec olsa fark ettim. Kaynana ortaligi karistirir ama sen kocana hakkini aramak icin konustugunda ceneci olursun. Kocana degil onlara konusucaksin. En azindan onlarla aran bozulur kocanla degil

Bebeginiz artik cok kucuk sayilmaz sanirim 8-9 aylik bir sizde bir onlarda cocuga farkli davranilacak cocugun dengeleri bozulacak. Esinizle bunu sakince konusun. Ayrica sizin gitmediginiz evde cocugun ne isi var.

Ya ben çocuğun dengesi bozulur diyeni anlamıyorum. Bizim bakıcımız bile hafta sonu oğlumu 1 saat almak için ne ricalarda bulunuyor. Çok özledikleri için. Babaanne dede 1 saat alıp sevse ne olacak anlamıyorum. Evet zamanı anne belirler ona lafım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…