Çocuğu alamazlar sizden. Çalışıyor musunuz?Annem babam ayrı. Eşim annemle kavgalı zaten konuşmuyorlar. Babam da sonradan başka bir kadınla evli olduğunu bir çocuğu olduğunu bir de eşinin hamile olduğunu öğrendik
Zaten dün akşam da bir aileye bak anne ... Baba ... Kız ne olsun dedi
Okuyorum hukuk fakültesindeÇocuğu alamazlar sizden. Çalışıyor musunuz?
Oha ! Al çocuğunu git ne demek ya. Hakaret etmek istemiyorumBana dün akşam al çocuğunu s... Git evimden Dedi ve daha nice küfürler..
Siz yetersiniz kendinize. Şuan öncelik maddi destek o adamın evinde kalmayın daha fazla.Yapar ama yetmez manevi olarak kimse destek çıkmaz annem oh olsun der
resmen sebepsiz yere saçma sapan bir kavga başlatmışsın adama da yazık ya, seviyorlar çocuğunu işte sevmese itip kaksa yokmuş gibi davransa daha mı iyi!!! senin yine kayınvaliden yapıyor bunu benim kayınbabamdan bööö gelmişti nerdeyse emzirirken bile ağzımın içine girecekti sinirde oluyordum gıcıkta, ama düşününce seviyorlar işte yapacak birşey yok kalp kırmadan söyle geç eşini de doldurmaOnu bu derece kızdıran olaysa şu;
Ben eşimin bazı hareketlerinden işkillendim. Dün akşam yine çocuk babaannesine gitti ben de çorbasını hazırladım getir onu dedim annesiyle konuşmasını duydum
-anne şey, çocuğun çorbası soğumasın alacağım ben onu
Sanki müsade alıyormuş gibi. Çok sinirlendim ve geldiğinde ikircikli oynuyorsun dedim. Bana kv me sert tepki verdiğini söyleyen Adam kedi gibiydi konuşurken.
İşte bunun üzerine saatlerce süren küfür hakaret boşanma nafaka vs
Siz bu konunun üzerine niye gittiniz? Yani küs olabilirsiniz ama torun sonuçta. İlk torunsa hele. Gerçekten sevmeseler alırlar mı bebeği? Eşiniz söylediklerinde %100 haksız ama siz de gereksiz uzatmışsınız konuyu. Bu durumu inada bindirmişsiniz gibi geldi.Onu bu derece kızdıran olaysa şu;
Ben eşimin bazı hareketlerinden işkillendim. Dün akşam yine çocuk babaannesine gitti ben de çorbasını hazırladım getir onu dedim annesiyle konuşmasını duydum
-anne şey, çocuğun çorbası soğumasın alacağım ben onu
Sanki müsade alıyormuş gibi. Çok sinirlendim ve geldiğinde ikircikli oynuyorsun dedim. Bana kv me sert tepki verdiğini söyleyen Adam kedi gibiydi konuşurken.
İşte bunun üzerine saatlerce süren küfür hakaret boşanma nafaka vs
Evet ama benle insan gibi kavga edebilirdi küfür etti diyorum ayrıca bana da artık gına geldi onların hareketlerinden nu Zamana kadarresmen sebepsiz yere saçma sapan bir kavga başlatmışsın adama da yazık ya, seviyorlar çocuğunu işte sevmese itip kaksa yokmuş gibi davransa daha mı iyi!!! senin yine kayınvaliden yapıyor bunu benim kayınbabamdan bööö gelmişti nerdeyse emzirirken bile ağzımın içine girecekti sinirde oluyordum gıcıkta, ama düşününce seviyorlar işte yapacak birşey yok kalp kırmadan söyle geç eşini de doldurma
Aynen inada bindirdimSiz bu konunun üzerine niye gittiniz? Yani küs olabilirsiniz ama torun sonuçta. İlk torunsa hele. Gerçekten sevmeseler alırlar mı bebeği? Eşiniz söylediklerinde %100 haksız ama siz de gereksiz uzatmışsınız konuyu. Bu durumu inada bindirmişsiniz gibi geldi.
uzatma bence bu sebeplerden evlilik bitmez sen adama iki yüzlü demişsin o da küfür etmiş vs vs heryeri yanlış , bu konuyu kapat ve inan sen bu konuyu düşünmedikçe millette bebeğine daha az odaklanır, ben artık kayınbabamla baş edemedim saldım gitti hiç karışmıyordum artık sevdi mi öptü mü ellini yıkadı mı çocuğa iznim olmadan 5-6 tane çikolata yedirdi mi !!!! sonra bir baktım ben karışmayınca çocuk diye delirmiyorlar, sen de her istediklerinde ver hatta istemediklerinde de yolla bak ondan sonra ne oluyorEvet ama benle insan gibi kavga edebilirdi küfür etti diyorum ayrıca bana da artık gına geldi onların hareketlerinden nu Zamana kadar
Iyide bu defa cocuk kural tanimiyor anne olarak seni tinlamiyor surekli babaane dede yanina gidince onlar gibi olmayacak mi sonra nasil başa cikacaksinizuzatma bence bu sebeplerden evlilik bitmez sen adama iki yüzlü demişsin o da küfür etmiş vs vs heryeri yanlış , bu konuyu kapat ve inan sen bu konuyu düşünmedikçe millette bebeğine daha az odaklanır, ben artık kayınbabamla baş edemedim saldım gitti hiç karışmıyordum artık sevdi mi öptü mü ellini yıkadı mı çocuğa iznim olmadan 5-6 tane çikolata yedirdi mi !!!! sonra bir baktım ben karışmayınca çocuk diye delirmiyorlar, sen de her istediklerinde ver hatta istemediklerinde de yolla bak ondan sonra ne oluyor
Bencede azoncw bende onu dedim esinle aran bozulmaktan baska birsey geçmiyor eline ne söyleyecek se kv kp gorumcesine desinBiz kadinlar olarak yaptigimiz en buyuk hata cenemizi tutamamak. Herseyde suclu onlar ama eslerimiz icin biz onlari bunaltiyo oluyoruz cene yaptigimiz icin.
Galiba uyanik olmak lazim ben onu anladim. Esine hic bisey soylemeyip herseyi kendin yapicaksin bu seferde onlar esine konussun. Ama yapilabilirse tabi...
Bu durumu bende gec olsa fark ettim. Kaynana ortaligi karistirir ama sen kocana hakkini aramak icin konustugunda ceneci olursun. Kocana degil onlara konusucaksin. En azindan onlarla aran bozulur kocanla degilBencede azoncw bende onu dedim esinle aran bozulmaktan baska birsey geçmiyor eline ne söyleyecek se kv kp gorumcesine desin
Peki bu inadınız evliliğinizi mahvetmekten başka ne işe yaradı? Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz? O sözler ağızdan çıktı bir kere duymamış gibi yapabilecek misiniz?Aynen inada bindirdim
Duymamış gibi yapamayacağımPeki bu inadınız evliliğinizi mahvetmekten başka ne işe yaradı? Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz? O sözler ağızdan çıktı bir kere duymamış gibi yapabilecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?