- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Sanki oğluma kötü niyetle sarılmış muamelesi yaptı.33 aylık bebek.konuş desen konuşamaz bile.gururum incindiAlsin cocugunu kavanoza koysun kimse sarilmaz o zaman.
Basima gelmedi ama gelse aynen bunu soylerim
İlk kez gördüm avm nin oyun ktında.kızım red balonu tut.kızım blue balonu tut aferin kızıma.sonra kıza boncuklarla saymayı öğretiyor.o arada oldu.sanki anne değil de dadı falandı o.benim oğlum sapık değil dedim.çok kırıldım.Canınızı sıkmayın, etrafta bunun gibi daha pek çok manyak göreceksiniz büyütürken. Olabildiğince tanıdığınız bildiğiniz insanların çocuklarıyla muhattap olsun. Kadını da bir daha görürseniz çocuğunuzu onlar cüzzamlıymış gibi bir hışım çekiverin
Hic de incinmeyin. Sokun lafi ayrilin boylelerinin yanlarindan. Kendileri ne ki yetistirecekleri cocuklar ne olsunSanki oğluma kötü niyetle sarılmış muamelesi yaptı.33 aylık bebek.konuş desen konuşamaz bile.gururum incindi
Demek istitorum o daha çocuk bile değil.sarılmanın kötü anlama gelebileceğini bilemez.kadının düşünce tarzında düşünemez ve sakınışması gereken biri değil.bebek bildiğimiz bebek33 aylık çocuğun bezli olmasıyla konunun ilgisini anlayamadım pek ?
Demek istitorum o daha çocuk bile değil.sarılmanın kötü anlama gelebileceğini bilemez.kadının düşünce tarzında düşünemez ve sakınışması gereken biri değil.bebek bildiğimiz bebek
İtmedi sarıldı. İkisi farklı.çocuk rahatsız olduysa iter buna kızamam ama yetişkinlerin bir bebek için it onu demesi hele de benim çocuğuma derse o an çok sinirlebirim.bence kadının düşünce tarzı manyakça değil sapıkça.onu yanlış kullandım.benim çoxuğuma kimse dokunamaz diye bağırdı.sarılan da benim altı bezli 33 aylık oğlan.Belki de o itti sanmıştır
Söylediği hatalı ama sizin manyak vs demeniz de çirkin
Oğlum sarılınmasından da hoşlanmazdı
O zaman ağlardı vs vs
O nedenle sizin çocuğunuzun iyi niyetli olması diğer çocuğun rahatsız olmasını engellemez
İtmedi sarıldı. İkisi farklı.çocuk rahatsız olduysa iter buna kızamam ama yetişkinlerin bir bebek için it onu demesi hele de benim çocuğuma derse o an çok sinirlebirim.bence kadının düşünce tarzı manyakça değil sapıkça.onu yanlış kullandım.benim çoxuğuma kimse dokunamaz diye bağırdı.sarılan da benim altı bezli 33 aylık oğlan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?