- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Anlamayın yaşamayın da böyşe şeyleri yorumunuz için teşekkürlwr.ben kendimi ifde edemedim sanırım.bundn kaynaklı böyle cevaplar alıyorum.10 yaş farklı 33 aylık farklı.3 yaş altı için bir gün bile önemli değil her an değişiyorlar iyiyi kötüyü bilmezler.on yaş farklıAltının bezli olmasının konuyla alakasını ben de anlayamadım. Ayrıca 33 aylık nedir ya, çocuk 10 yaşına gelse aylık diyecek bazı anneler..
İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu
Çocuk çocuğa sarlır da öper de....başka bir çocuk benim çocuğuma sarılsa hoşuma gider. Benim çocuğum başka bir çocuğa sarılsa oturur izler mutlu olurum.
Ne güzel çocuğunuza sevgi öğretmişsiniz. Bırakın sarılsın, sevsin. Dünya çok kötü bir yer oldu, büyüyünce zaten severken de, güvenirken de 1 değil 100 kez düşünecek.
hay yaşayın anlayan varsa bana da anlatsın nedir bu sürekli altı bezli ams bezli ee bezli de ne yani bezsiz olsa ne olacak33 aylık çocuğun bezli olmasıyla konunun ilgisini anlayamadım pek ?
Çok doğru yazmışsınız şimdi bazı üyelerimiz yazar.Ya o yaşta çocuk öyle sarilirmi cool olur .öyle mıç mıç çocuklara sarılmaz yanaşmaz .Ya ben bi konu açtım çocuğum canayakın her çocuğa yanasiyo diye daha benim çocuğuma anormal gözüyle baktılar. Çocuk canayakın diye denediklerini bırakmadılar.ben şimdi anlyrm.cocuklarin neden hırçın davrandıklarını hep böyle ebeveynler yüzünden yok çocuğum özgüvenli olsun yok böyle diye diye çocukları robot gibi yaptılar.tabi yabancılara yaklaşmaması gerektiği öğretilecek o ayrı konuİnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu
Çocuk çocuğa sarlır da öper de....başka bir çocuk benim çocuğuma sarılsa hoşuma gider. Benim çocuğum başka bir çocuğa sarılsa oturur izler mutlu olurum.
Ne güzel çocuğunuza sevgi öğretmişsiniz. Bırakın sarılsın, sevsin. Dünya çok kötü bir yer oldu, büyüyünce zaten severken de, güvenirken de 1 değil 100 kez düşünecek.
Bahsettiğim üye tipi kadın ne yazmış verdiği cana bak yok bezli olduğunu neden yaşanıyormuş.her konuda bu tip yorumlar yapmak zorundamisnSürekli bezli diye vurgu yapmışsın da ondan sorma gereği duydum yani küçük tabi ki 33 ay dediğin nedir ki
Kadının tepkisi çok yersiz olmuş ama belki ittiğini düşünmüş olabilir,ya da çocuğu sarilmaktan hoşlanmıyor olabilir ve sende ona manyak diyerek onun ayarına inmiş oluyorsun
O kadar doğru yazmissinizki tebrik ederim.Hayda.. 2 küçüğün sarılmasında ne var. İnsanlar iyice manyaklaştı cidden. Gelecek nesiller asosyal olacak sanırım. Neden bana baktın, neden yanımdan geçerken koluma değdin diye kan gövdeyi götürecek. Bizim zamanımızda çocuk çocukla karşılaşında bak bu abi, abla diye diyalog kurması için teşvik edilirdi. Anneler özellikle iyice uçmuş. Olur da yaparsam bir çocuk kesinlikle eskiye göre yetiştireceğim.
Gerçekten anneler uçmuş ben geçen konu açtım çocuğum 2.5 yasinda canayakın diye her çocukla oynamak istiyo ama karşı taraftaki çocuklar itekliyo sevmiyorum diye tepki veriyorlar.yok o yaşta bilmem ne sendromdaymış çocuklar zaten hırçın olurlarmış yok bilmem sizin çocuğunuz mıç mıç bi yapıdaymış.cocuguma anormalmis gibi yorum yazdılar.ben cok-da memnunum ve çocukları o hale getirende anneleri yok kimseye yanaşmayan çocuk cool oluyomuş ya bu çocuk ne cool ne bişey adı üstünde daha çocuk onlar çocukları rahat bırakın bi yok söyle olsun böyle olsun diyeO kadar doğru yazmissinizki tebrik ederim.
Hakkaten ya bazen sirf konuyu acana nerden yuklensem diye yorum yapiliyor. Konu saptiriliyor hic alakasi olmayan seylere takiliyo insanlar.Insanlar buraya bi derdini paylasiyo ve bazı üyelerin derdi sadece açık aramak ve evet çocuklarımızı yabancılara karşı uyarmak iyi ve gerekli bişey ama daha 3 yaşında çocuğa sanki 10 yaşındaki gibi davranmak çok yalnis.iyi yapmışsınız ben olsam aynı tepkiyi verirdim.Daha bebek ya sonuçta sarılmış. Bu tip üyeler yüzünden benim konum kapandı.Benim çocuğum da canayakın diye konu açmıştım daha bana yazmadıklarını bırakmadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?