Senin oğlun benim kızıma sarılamaz tartışması

Altının bezli olmasının konuyla alakasını ben de anlayamadım. Ayrıca 33 aylık nedir ya, çocuk 10 yaşına gelse aylık diyecek bazı anneler..
Anlamayın yaşamayın da böyşe şeyleri yorumunuz için teşekkürlwr.ben kendimi ifde edemedim sanırım.bundn kaynaklı böyle cevaplar alıyorum.10 yaş farklı 33 aylık farklı.3 yaş altı için bir gün bile önemli değil her an değişiyorlar iyiyi kötüyü bilmezler.on yaş farklı

ayni aylarda kızım var oda her bebeğe kendi gibi gördüğü çocuğa sarılır büyüklerine de abla abi diye arkasından koşar. hiç boyle lüzumsuz bir insana denk gelmedim, gelmiş olsaydım sizin gibi tepki verirdim. kafanıza takmayin boyle insanlara haddini bildirmeye devam edin ne münasebet neden susacaksiniz..
8 aylik kizima gelip cocuklar sarilmak opmek istiyor onlari da kibar dille uyarıyorum guzellikle uzaklastiriyorum. hanimefendi rahatsiz olduysa kibarca söylerdi hoş rahatsiz olacak birşey de yok ama işte bazı anneler hakkaten cins takmayin kafanıza.

Sarılmasını görmüşse hoş da karşılamayabilir (tepkisizce) ama it diyerek çocuğu örgütlemesi gerçekten sinir olunası..

Ben çocuğa bakarak "Ahh yavrumm malesef annemizi biz seçemiyoruz" derdim..

Valla hiç üzmeyin canınızı sıkmayın.

Ne mutlu ki ona sevmeyi öğretmiş bir annesiniz. 33 aylık bir çocuk sarılmayı biliyor, bence gurur duyun. O tip insanları da dert diye takmayın bile.

33 aylık bebegin bence sarilmasina değil büyük ihtimalle itti diye görmüştür o yüzden öyle cellalenmistir keşke sizde biraz sakin kalsaydiniz. Yoksa kjmse el kadar bebegi yanlış anlayacak durumda değildir.

İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu

Çocuk çocuğa sarlır da öper de....başka bir çocuk benim çocuğuma sarılsa hoşuma gider. Benim çocuğum başka bir çocuğa sarılsa oturur izler mutlu olurum.

Ne güzel çocuğunuza sevgi öğretmişsiniz. Bırakın sarılsın, sevsin. Dünya çok kötü bir yer oldu, büyüyünce zaten severken de, güvenirken de 1 değil 100 kez düşünecek.

Ne güzel özetlemişsiniz :) sevmeyi bilen bireylere, geleceklere ihtiyacımız var artık. Dediğinize aynen katılıyorum.

Belli ki kadin sizin cocugun kizini ittigini sanmis ve sizin de bir anne olarak oglunuza tepki vermediginizi dusunmus. O da kendi capinda size tepkisini bu sekilde dile getirmis. Yani burda soyle bir baslik da acilabilirdi:

"Bugun parkta kizimla ayni yaslarda bir cocuk kizimi ittirdi ve annesi de yanindaydi, ogluna hic kizmadi, uyarmadi vs. Ben de cok sinirlendim, kizim seni iten olursa sen de onu it dedim. Kadin sonra bana manyak dedi" bu olayi bu sekilde okusak kadina hak veriyor olurduk. Yani biraz empati.

Ayrica cocugunuzun tanimadigi insanlara sarilmasina musaade etmeyin bence. Bin turlu hastalik var, sapik var, rahatsiz olan var. Kendi arkadaslarinizin cocuklarina sarilsin opsun ama yabancilar degil

Ya cocuk itmis de olabilir cocuk bu 3 yasinda bi cocugun itmesi mi abes essek kadar kadinin sende onu it demesi mi. Cocugunu korursun kollarsin aa itme kardesi bak duser dersin tekrarlanirsa en fazla anneye isterseniz uyarin falan dersin. Ki konu sahibinin bebesi sarilmis bende baska cocuklarin sarilmasindan hoslanmam diyenler var inanamiyorum. Bi bebe bi bebeye sarilsa nolcak en fazla ustu pistir yani o zaman parka getirmeyecen insan icine cikarmayacaksin yada kucagindan indirmeyeceksin. Cocuk bunlar 2 dk once itisir 2 dk sonra opusur. Rezil olan aileler

Çocuğunuzu doktora götürdünüz mü hiç? 33 aylık bezli ve konuşmuyor diyorsunuz. Bezi geçelim hadi ama konuşması için bu konularda uzmanlar var götürün eğer götürmediyseniz..benim kızım da geç konuştu ama daha çok yanlış söylediği kelime ve harfler vardı. Artikülasyon bozukluk dendi. Yani kadına takılmadan önce doktora gitmediyseniz eğer lütfen bir an önce gidin.

Hayda.. 2 küçüğün sarılmasında ne var. İnsanlar iyice manyaklaştı cidden. Gelecek nesiller asosyal olacak sanırım. Neden bana baktın, neden yanımdan geçerken koluma değdin diye kan gövdeyi götürecek. Bizim zamanımızda çocuk çocukla karşılaşında bak bu abi, abla diye diyalog kurması için teşvik edilirdi. Anneler özellikle iyice uçmuş. Olur da yaparsam bir çocuk kesinlikle eskiye göre yetiştireceğim.

tanımadığı bir çocuğun sarılmasına izin vermemesini isteyebilir anne.

sizin çocuğunuz sarılmak isteyebilir ama belki onunki istemiyor o zaman tepki verebilir tabi ki çocuk.

bi de sürekli altının bezli olmasını yazmışsınız ne alaka anlamadım. bebeğinizin bebek olduğunun farkındayız yani bezli olmasa da bişey yapamaz başka bir kız bebeğe.

Insanlar buraya bi derdini paylasiyo ve bazı üyelerin derdi sadece açık aramak ve evet çocuklarımızı yabancılara karşı uyarmak iyi ve gerekli bişey ama daha 3 yaşında çocuğa sanki 10 yaşındaki gibi davranmak çok yalnis.iyi yapmışsınız ben olsam aynı tepkiyi verirdim.Daha bebek ya sonuçta sarılmış. Bu tip üyeler yüzünden benim konum kapandı.Benim çocuğum da canayakın diye konu açmıştım daha bana yazmadıklarını bırakmadılar.

Çok doğru yazmışsınız şimdi bazı üyelerimiz yazar.Ya o yaşta çocuk öyle sarilirmi cool olur .öyle mıç mıç çocuklara sarılmaz yanaşmaz .Ya ben bi konu açtım çocuğum canayakın her çocuğa yanasiyo diye daha benim çocuğuma anormal gözüyle baktılar. Çocuk canayakın diye denediklerini bırakmadılar.ben şimdi anlyrm.cocuklarin neden hırçın davrandıklarını hep böyle ebeveynler yüzünden yok çocuğum özgüvenli olsun yok böyle diye diye çocukları robot gibi yaptılar.tabi yabancılara yaklaşmaması gerektiği öğretilecek o ayrı konu

Bahsettiğim üye tipi kadın ne yazmış verdiği cana bak yok bezli olduğunu neden yaşanıyormuş.her konuda bu tip yorumlar yapmak zorundamisn

O kadar doğru yazmissinizki tebrik ederim.

O kadar doğru yazmissinizki tebrik ederim.
Gerçekten anneler uçmuş ben geçen konu açtım çocuğum 2.5 yasinda canayakın diye her çocukla oynamak istiyo ama karşı taraftaki çocuklar itekliyo sevmiyorum diye tepki veriyorlar.yok o yaşta bilmem ne sendromdaymış çocuklar zaten hırçın olurlarmış yok bilmem sizin çocuğunuz mıç mıç bi yapıdaymış.cocuguma anormalmis gibi yorum yazdılar.ben cok-da memnunum ve çocukları o hale getirende anneleri yok kimseye yanaşmayan çocuk cool oluyomuş ya bu çocuk ne cool ne bişey adı üstünde daha çocuk onlar çocukları rahat bırakın bi yok söyle olsun böyle olsun diye

Hakkaten ya bazen sirf konuyu acana nerden yuklensem diye yorum yapiliyor. Konu saptiriliyor hic alakasi olmayan seylere takiliyo insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…