- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Ruhu sapık bunların. Siz niye ruhunuzu incitiyorsunuz ağzının payımı vermişsiniz. İki bebeğin sevgi gösterisini bile sapıkça düşüncelere alet ediyor bir de anne olacak utanmaz!Sanki oğluma kötü niyetle sarılmış muamelesi yaptı.33 aylık bebek.konuş desen konuşamaz bile.gururum incindi
Dunyanin en masum sarilisi ,dengesiz kadin, cocugunu boyle egitirse ileride kendi ugrasir.Agresif , huysuz,kavgaci cocuklar boyle yetisiyor.Sanki oğluma kötü niyetle sarılmış muamelesi yaptı.33 aylık bebek.konuş desen konuşamaz bile.gururum incindi
BeniistiyoeSarıldı da o itti sanmıştır
Açıkçası sarılmasını da istemeyebilir hasta vs olabilir
Olay sapıklık vs değil
Var öyle yapışıp öpen çocuklar şahsen ben uzaktan bakarken bile tüylerim diken diken oluyor
Karşıdakinin tarzı çirkin çözüm uzaklaşıp muhatap olmamak
kadın benim kızıma kşmse sarılamaz diye bağırdı.art niyetli olduğunu anladım.yani sana sarılırsa biri it demek istiyor.hiç sarılmazdı böyle huyu yoktu ben de anlamadımBelli ki kadin sizin cocugun kizini ittigini sanmis ve sizin de bir anne olarak oglunuza tepki vermediginizi dusunmus. O da kendi capinda size tepkisini bu sekilde dile getirmis. Yani burda soyle bir baslik da acilabilirdi:
"Bugun parkta kizimla ayni yaslarda bir cocuk kizimi ittirdi ve annesi de yanindaydi, ogluna hic kizmadi, uyarmadi vs. Ben de cok sinirlendim, kizim seni iten olursa sen de onu it dedim. Kadin sonra bana manyak dedi" bu olayi bu sekilde okusak kadina hak veriyor olurduk. Yani biraz empati.
Ayrica cocugunuzun tanimadigi insanlara sarilmasina musaade etmeyin bence. Bin turlu hastalik var, sapik var, rahatsiz olan var. Kendi arkadaslarinizin cocuklarina sarilsin opsun ama yabancilar degil
Çok pişmanım böyle bir tartışmays dahil olsuğum içinNeden 3 yasına basacak cocugum var demiyorsunuz da
Hep ay hesabı
Ben de bunu merak ederim
Bu arada ben o hanımla muhatap olmaz uzaklasırdım
Sarıldı da o itti sanmıştır
Açıkçası sarılmasını da istemeyebilir hasta vs olabilir
Olay sapıklık vs değil
Var öyle yapışıp öpen çocuklar şahsen ben uzaktan bakarken bile tüylerim diken diken oluyor
Karşıdakinin tarzı çirkin çözüm uzaklaşıp muhatap olmamak
Biraz yavaş ilerliyo ama ırsi sorun yokKonunuzda haklısınız çeşit çeşit insan var kimseyi düzeltemezsiniz boşuna sinirlerinizi yıpratmayın.Yalnız takıldığım nokta şu 33 aylıkmış çocuğunuz ( bebeklik 24 ayda bitiyor) bezli olması ve konuşamaması konusunda doktora danıştınız mı ?
çocuğunuzun altı bezli olmasını 3 kez ısrarla neden vurguladiginizi anlayamadim ben?33 aylık oğlumla oyun parkına gittik.orada 33 aylık oğlum aşağı yukarı aynı yaşlarda bir kız çocuğa sarıldı.bizim oğlanın altı bezli ve hala konuşamıyor.sabah uyanınca ağlar mesela.kadın kızına dedi ki eğer biri seni iterse sen de onu it. Hanfendi benim oğlum çocuğunuzu itmedi ona sarıldı ve sizin kuzınızdan küçük ve sizin kızınıza küçükleri koruyun demeniz gerekirken benim oğlum üzerinsen nasıl örnek veriyorsunuz.yanımdaki arkadaşıma da ne manyaklar var ya dedim.hakikaten manyaklık hakaret değil geröek anlamlıydı.33 aylık altı bezli bebek kızına sarılırsa it demesi benim kızıma kimse sarılamaz demesi ki altı bezli bizim oğlanın ve benim çocuğumu eğitememiş olmamı söylemesi manyaklıktan başka bişi değil.çocuğumu eğitiyorum diyor ama benim çocuğum üzerinden böylw konuşamazsın dedim.siz olsanız ne yapardınız doğru davranış neydi.sussaydım ve cevap vermeseydim diyorum ama ne biliyim böyle bir insanın seviyesine düştüm ben.oysa sinirlerime yenilmemeye söz vermiştim nasıl böyle bir tartışmaya girfim bilmiyorum.yorumlarınız?
Doğru öfke kontrolü ile ilgiki çalışıyorum bayağı yol kat etmişken nasıl bu kadınla bu tartışmaya girdim bilmiyorum.sanırım ben de çocuğumu savunmak istedim.onur kırıcı geldi.yanlıştı bu tartışma biliyorymO bayan hatalı ama siz de bir çok konuda hatalısınız...3 yaşına girecek olan çocuğunuz altı bezli diye bebek değil....bebeğim de bebeğim altı bezli bebeğim diye elli dega yazmışsınız...gidip sarıldığında onun da tanımadıklarına sarılmaması gerektiği anlatılmalı...ayrıca resmen hakaret etmişsiniz,çocuğunuz bu manyak lafını duysa sizin de o kadından aşağı kalır haliniz yok
hatalı vurgulama yapmışum üzgünüm yeni fark ettimçocuğunuzun altı bezli olmasını 3 kez ısrarla neden vurguladiginizi anlayamadim ben?
Bahsettiğim üye tipi kadın ne yazmış verdiği cana bak yok bezli olduğunu neden yaşanıyormuş.her konuda bu tip yorumlar yapmak zorundamisn
Ben dersimi aldım aslunda temel soryn şu benzer başka bir olayda öfkeme hakim olabikecek miyim 35 yaşundayım.artık benim için bşrçok şey farklı olmaluSanırım altı bezli demesi ve ay hesabını vurgulaması bebek olarak gördüğü için.tamam küçük ama 3 yasinda cocuk bebek değil o bezden uygun zamanda kurtulması gerekiyor.kadının tavrı yanlış ama genel olarak ta yabancılardan korumak için bu yolu seçmiş olabilir.yinede çok yanlış ve gereksiz bir tepki vermiş.ama konu sahibi de hakaret ederek çok yanlış birşey yapmış.bir şey ifade ederken kendimizi sucsuzken suçlu durumuna dusuruyoruz.
Ben dersimi aldım aslunda temel soryn şu benzer başka bir olayda öfkeme hakim olabikecek miyim 35 yaşundayım.artık benim için bşrçok şey farklı olmalu
Herkonuda kendimi ifade ederken anlaşılmazsam işte o nokta sinirin başladığı nokta.kendimi daha iyş ifade etmeliyim.nefes terapisi farkındalık meditasyon çqlışıyırym en önemlisi de farkında olmak fark etmek çünkü farl ettiğimiz sorunları düzelyebiliriz sadeceSadece çocuk konusunda mi öfke kontrolü saglayamiyorsun yoksa her konuda mi bu şekilde ?
Ofkelenecegini hissettigin an ortamdan uzaklasmayi denesen ,nefes teknikleri filan var onları uygulasan
Herkonuda kendimi ifade ederken anlaşılmazsam işte o nokta sinirin başladığı nokta.kendimi daha iyş ifade etmeliyim.nefes terapisi farkındalık meditasyon çqlışıyırym en önemlisi de farkında olmak fark etmek çünkü farl ettiğimiz sorunları düzelyebiliriz sadece
Sen ona annelık dersı vermeye calısmıssın oda sana33 aylık oğlumla oyun parkına gittik.orada 33 aylık oğlum aşağı yukarı aynı yaşlarda bir kız çocuğa sarıldı.bizim oğlanın altı bezli ve hala konuşamıyor.sabah uyanınca ağlar mesela.kadın kızına dedi ki eğer biri seni iterse sen de onu it. Hanfendi benim oğlum çocuğunuzu itmedi ona sarıldı ve sizin kuzınızdan küçük ve sizin kızınıza küçükleri koruyun demeniz gerekirken benim oğlum üzerinsen nasıl örnek veriyorsunuz.yanımdaki arkadaşıma da ne manyaklar var ya dedim.hakikaten manyaklık hakaret değil geröek anlamlıydı.33 aylık altı bezli bebek kızına sarılırsa it demesi benim kızıma kimse sarılamaz demesi ki altı bezli bizim oğlanın ve benim çocuğumu eğitememiş olmamı söylemesi manyaklıktan başka bişi değil.çocuğumu eğitiyorum diyor ama benim çocuğum üzerinden böylw konuşamazsın dedim.siz olsanız ne yapardınız doğru davranış neydi.sussaydım ve cevap vermeseydim diyorum ama ne biliyim böyle bir insanın seviyesine düştüm ben.oysa sinirlerime yenilmemeye söz vermiştim nasıl böyle bir tartışmaya girfim bilmiyorum.yorumlarınız?
Yanlış yaptım hep böyle oluyor öfke anında söyledijlerimden pişman oluyorum ama bir. Dahakine yine aynı şey oluyorSen ona annelık dersı vermeye calısmıssın oda sana
Sen kendı cocuguna o anda sen arkadaslarına sarılmasınkn normal oldugunu zarar vermemesı gerektıgını, dogru olanın bu oldugunu anlatman yeterlıydı (zarar verdıgınden degıl kadının kızına soyledıklerını oglum duydugundan dolayı boyle dıyrm)
Kadınla muatap olmamalıydın
Oglunu uzaklastırmalıydın
Cunku her anne bır degıl
Bunu kabullenmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?