Senin oğlun benim kızıma sarılamaz tartışması

Sanki oğluma kötü niyetle sarılmış muamelesi yaptı.33 aylık bebek.konuş desen konuşamaz bile.gururum incindi
Ruhu sapık bunların. Siz niye ruhunuzu incitiyorsunuz ağzının payımı vermişsiniz. İki bebeğin sevgi gösterisini bile sapıkça düşüncelere alet ediyor bir de anne olacak utanmaz!

Sanki oğluma kötü niyetle sarılmış muamelesi yaptı.33 aylık bebek.konuş desen konuşamaz bile.gururum incindi
Dunyanin en masum sarilisi ,dengesiz kadin, cocugunu boyle egitirse ileride kendi ugrasir.Agresif , huysuz,kavgaci cocuklar boyle yetisiyor.

Konunuzda haklısınız çeşit çeşit insan var kimseyi düzeltemezsiniz boşuna sinirlerinizi yıpratmayın.Yalnız takıldığım nokta şu 33 aylıkmış çocuğunuz ( bebeklik 24 ayda bitiyor) bezli olması ve konuşamaması konusunda doktora danıştınız mı ?

Beniistiyoe
kadın benim kızıma kşmse sarılamaz diye bağırdı.art niyetli olduğunu anladım.yani sana sarılırsa biri it demek istiyor.hiç sarılmazdı böyle huyu yoktu ben de anlamadım

Biraz yavaş ilerliyo ama ırsi sorun yok

çocuğunuzun altı bezli olmasını 3 kez ısrarla neden vurguladiginizi anlayamadim ben?

O bayan hatalı ama siz de bir çok konuda hatalısınız...3 yaşına girecek olan çocuğunuz altı bezli diye bebek değil....bebeğim de bebeğim altı bezli bebeğim diye elli dega yazmışsınız...gidip sarıldığında onun da tanımadıklarına sarılmaması gerektiği anlatılmalı...ayrıca resmen hakaret etmişsiniz,çocuğunuz bu manyak lafını duysa sizin de o kadından aşağı kalır haliniz yok

Doğru öfke kontrolü ile ilgiki çalışıyorum bayağı yol kat etmişken nasıl bu kadınla bu tartışmaya girdim bilmiyorum.sanırım ben de çocuğumu savunmak istedim.onur kırıcı geldi.yanlıştı bu tartışma biliyorym

En çok kendime kızıyorum neden gereksiz tartışmalara giriyırum bilmiyorum

Sanırım altı bezli demesi ve ay hesabını vurgulaması bebek olarak gördüğü için.tamam küçük ama 3 yasinda cocuk bebek değil o bezden uygun zamanda kurtulması gerekiyor.kadının tavrı yanlış ama genel olarak ta yabancılardan korumak için bu yolu seçmiş olabilir.yinede çok yanlış ve gereksiz bir tepki vermiş.ama konu sahibi de hakaret ederek çok yanlış birşey yapmış.bir şey ifade ederken kendimizi sucsuzken suçlu durumuna dusuruyoruz.

Ben dersimi aldım aslunda temel soryn şu benzer başka bir olayda öfkeme hakim olabikecek miyim 35 yaşundayım.artık benim için bşrçok şey farklı olmalu

Ben dersimi aldım aslunda temel soryn şu benzer başka bir olayda öfkeme hakim olabikecek miyim 35 yaşundayım.artık benim için bşrçok şey farklı olmalu

Sadece çocuk konusunda mi öfke kontrolü saglayamiyorsun yoksa her konuda mi bu şekilde ?

Ofkelenecegini hissettigin an ortamdan uzaklasmayi denesen ,nefes teknikleri filan var onları uygulasan

Sadece çocuk konusunda mi öfke kontrolü saglayamiyorsun yoksa her konuda mi bu şekilde ?

Ofkelenecegini hissettigin an ortamdan uzaklasmayi denesen ,nefes teknikleri filan var onları uygulasan
Herkonuda kendimi ifade ederken anlaşılmazsam işte o nokta sinirin başladığı nokta.kendimi daha iyş ifade etmeliyim.nefes terapisi farkındalık meditasyon çqlışıyırym en önemlisi de farkında olmak fark etmek çünkü farl ettiğimiz sorunları düzelyebiliriz sadece

Kendini ifade için kitaplar okuyabilirsin hem kendine hem çocuğuna dil gelişiminide çok destekliyor ,henüz konuşmadığını yazmışsın her ne kadar genetik desende yine faydası olur

Sen ona annelık dersı vermeye calısmıssın oda sana
Sen kendı cocuguna o anda sen arkadaslarına sarılmasınkn normal oldugunu zarar vermemesı gerektıgını, dogru olanın bu oldugunu anlatman yeterlıydı (zarar verdıgınden degıl kadının kızına soyledıklerını oglum duydugundan dolayı boyle dıyrm)

Kadınla muatap olmamalıydın
Oglunu uzaklastırmalıydın
Cunku her anne bır degıl
Bunu kabullenmek lazım

Yanlış yaptım hep böyle oluyor öfke anında söyledijlerimden pişman oluyorum ama bir. Dahakine yine aynı şey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…