- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
anladım sizi haklısınız da...ama şu an ben kendime güvenmiyorum ayrı yaşamak.onra çocuk var.dün dişim ağrıyor dedi ve arabayla 45 dskiks yol gittik.otobüsle üç vesait.iki buçuku saat sürer.sadece dişim ağrıyo dedi.oysa dişi mi çıkıyormuş neymiş.daha geçen ay dolgu yaptırmaya gittik.aralık başı d vitamini için doktora gidecek.sürekli izin alamam.bu ay kaç kere izin aldım.biraz da baba götürecek.ki şu an çocuk hasta değil.hasta olsa düşünemiyorum.bakacak adam lazım vs vs...burası istanbul gibi değil.toplu taşıma çok da gelişmemiş.araba kullanmayı bilmiyorum.ve daha bir sürü şey var...diyelim boşandık rezilleri oynayacağım.şu an nispeten huzurum yerinde...offffffffffffffffffffffffffffffffffffffSanki yan yanayken çok mutlusunuz sevgi pıtırcığınız değil mi? Hiç etkilenmiyor çocuk sizden. Ben size anlatamıyorum,iyi günler.
Bende size diyorum ki.anladım sizi haklısınız da...ama şu an ben kendime güvenmiyorum ayrı yaşamak.onra çocuk var.dün dişim ağrıyor dedi ve arabayla 45 dskiks yol gittik.otobüsle üç vesait.iki buçuku saat sürer.sadece dişim ağrıyo dedi.oysa dişi mi çıkıyormuş neymiş.daha geçen ay dolgu yaptırmaya gittik.aralık başı d vitamini için doktora gidecek.sürekli izin alamam.bu ay kaç kere izin aldım.biraz da baba götürecek.ki şu an çocuk hasta değil.hasta olsa düşünemiyorum.bakacak adam lazım vs vs...burası istanbul gibi değil.toplu taşıma çok da gelişmemiş.araba kullanmayı bilmiyorum.ve daha bir sürü şey var...diyelim boşandık rezilleri oynayacağım.şu an nispeten huzurum yerinde...offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
aynı şeyleri ben de söylerdim yerinizde olsam hatta hak ettiğimi söylerdim vs vs.bu işler boşanma işleri arkanda kimse yoksa zor problem demek.benim kimsem yok...ahhh be bir anlaşılabilsem...
sebep?İlaç kullanımını doğru bulmuyorum.
İlaç kullanımını doğru bulmuyorum.
sizin konunuzu biliyorum. ben sizi yanlış bulanlardanım. benim oğlum kimi gün kendi gider sarılır kimi gün biri sarılınca uzaklaşır istemediğini belli eder. bazen birine iyi birine soğuk davranır. ve bunları ben öğretmiyorum. oda kendi seçimlerini yapıyor. her çocuğun mizacı farklıdır. ikiz tanıdıklarımın bile biri sarılırken biri soğuktur eee aynı anne baba yetiştiriyor. sizin bebeğinizde o çocuklarda anormal değiller.Gerçekten anneler uçmuş ben geçen konu açtım çocuğum 2.5 yasinda canayakın diye her çocukla oynamak istiyo ama karşı taraftaki çocuklar itekliyo sevmiyorum diye tepki veriyorlar.yok o yaşta bilmem ne sendromdaymış çocuklar zaten hırçın olurlarmış yok bilmem sizin çocuğunuz mıç mıç bi yapıdaymış.cocuguma anormalmis gibi yorum yazdılar.ben cok-da memnunum ve çocukları o hale getirende anneleri yok kimseye yanaşmayan çocuk cool oluyomuş ya bu çocuk ne cool ne bişey adı üstünde daha çocuk onlar çocukları rahat bırakın bi yok söyle olsun böyle olsun diye
Boşverin hadsiz, buldumcuk kadını resmen saçmalamış, arkadaşınız değil ailenizden biri değil bu kadar canınızı sıkmaya değmez.Sanki oğluma kötü niyetle sarılmış muamelesi yaptı.33 aylık bebek.konuş desen konuşamaz bile.gururum incindi
Niye? Siz psikiyatri uzmanı mısınız?İlaç kullanımını doğru bulmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?