Senin oğlun benim kızıma sarılamaz tartışması

Ne canınızı sıkıyorsunuz.
Alsın kızını labaratuvar da büyütsün.
Sanki koca adam kızına sarılmış.

Hiçte sosyal fobiniz yokmuş,gerektiğinde ne güzel hakkınızı savunuyormuşsunuz.
Sosyal fobi tür tür.bir psikolog demişti.yabancılarla sorunum yok.onlarla konulabiliyorum.sorunum yakın çevre ile arkadaşlık iletişimi sürdürmek...çok peşin hükümlüsünüz bu arda

Erken çocukluk uzmanıyım oğluma tuvalet eğitimini gece-gündüz aynı anda olmak üzere 34.ayda verdim çünkü o zaman hazır olduğunu düşündüm.İlk gün 2 defa altına kaçırdı,ertesi günden itibaren tamamen bezden kurtuldu.
36 aya kadar da özellikle erkek çocuklarında konuşma gecikmesini normal karşılıyoruz.
Bebeklik teorik olarak 24 ayda bitiyor olsa da her çoçuğun gelişimi farklıdır ve kendine özeldir.
Konuşma gecikmesi ve tuvalet eğitiminde sınırları 36 aya kadar esnetmekte bir mahsur olmadığını düşünenlerdenim.

Sosyal fobi tür tür.bir psikolog demişti.yabancılarla sorunum yok.onlarla konulabiliyorum.sorunum yakın çevre ile arkadaşlık iletişimi sürdürmek...çok peşin hükümlüsünüz bu arda
Yo peşin hükğmlülükten değil,sadece boşanın hayatınızı kurun diye uğraşıyoruz,tavsiyeler veriyoruz. Siz kurtulun diye.

Yo peşin hükğmlülükten değil,sadece boşanın hayatınızı kurun diye uğraşıyoruz,tavsiyeler veriyoruz. Siz kurtulun diye.
Ben sosyal fobiyim.tedavi olmaya gittim ama yol kat etmiyır.iyileşmiyor.yapılacak şeyler sınırlı arkadaşım.öyle bir konuşuyorsun ki sanki bir hikaye yazıyorum oynuyorum.herşey yalan.bugün öğle taatilinde hüngür hüngür ağladım buraya yazdım öğşe arasında.bir çay içtim.size yazıp ağlayınca şu an iyiyim.allah seni inandırsın.işyerinde herkes hasta mısın noldu diye soruyo.hastayım diyorum geçiyorum.ama üzgünüm yıkıldım öle işte

Peki ilaç kullanmıyor musunuz? Ya da hastaneye falan yatsanız? Çünkü bu böyle olmaz,çocuğunuza yazık.

Peki ilaç kullanmıyor musunuz? Ya da hastaneye falan yatsanız? Çünkü bu böyle olmaz,çocuğunuza yazık.
İlaçlar etkisiz.hastaneye yatmak mı.yapmayın allah aşkına.benim zararım kendime.çile çekiyorum.çocuğun mağduriyeti yok.eğitimini alıyor.ana okulunda.sadece sosyal fobi herşeye üzülen kırılan bir anası var.diş kontrollerine kadar herşey yapılıyor.çocukluğumu iyileştirecekler mi.müzmin hastalık yok mı

Onu demiyorum.
Herşey eğitimle mi bitiyor?
Annesi babası sürekli kavga ediyor,annesi şiddet görüyor. İatediğiniz kadar en güzek eğitimi verin,çocuk aile hayatında mutlu değilse daha büyük sorunların kaynağı bu olacak,o yüzden insanlar size boşanın diyor,ben size anlatamıyorum. Sizin yapınız değişmez,siz alışmışsınız böyle çekmeye. Herşeye yok diyorsunuz,iyi böyle devam o zaman. Süpersiniz.

Çocuğun yanında kavga etmedik.o kavgalarda çocuk istanbuldaydı

Yok artık ya pes diyorum. Benim kızımda parkta yaşıtların veya daha küçük bebeklere sarılır hiç böyle tepkiyle karşılaşmadım. Karşıkaşsaydım kesinlikle sizinle aynı tepkiyi verirdim.

Kızım 3 yaşında ve kreşe gitmeyi çok istiyor. Çok uyumlu bi çocuktur. Ancak böyle bilinçsiz ana babaların yetiştirdiği çocuklar heryerde var ve kreş konusunda çok tedirginim bu yüzden. Hamilelik döneminde anne babalara devlet tarafından çocuk nasıl yetiştirilir eğitimi verilsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…