- 15 Temmuz 2016
- 8.648
- 14.574
- 248
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Ne canınızı sıkıyorsunuz.33 aylık oğlumla oyun parkına gittik.orada 33 aylık oğlum aşağı yukarı aynı yaşlarda bir kız çocuğa sarıldı.bizim oğlanın altı bezli ve hala konuşamıyor.sabah uyanınca ağlar mesela.kadın kızına dedi ki eğer biri seni iterse sen de onu it. Hanfendi benim oğlum çocuğunuzu itmedi ona sarıldı ve sizin kuzınızdan küçük ve sizin kızınıza küçükleri koruyun demeniz gerekirken benim oğlum üzerinsen nasıl örnek veriyorsunuz.yanımdaki arkadaşıma da ne manyaklar var ya dedim.hakikaten manyaklık hakaret değil geröek anlamlıydı.33 aylık altı bezli bebek kızına sarılırsa it demesi benim kızıma kimse sarılamaz demesi ki altı bezli bizim oğlanın ve benim çocuğumu eğitememiş olmamı söylemesi manyaklıktan başka bişi değil.çocuğumu eğitiyorum diyor ama benim çocuğum üzerinden böylw konuşamazsın dedim.siz olsanız ne yapardınız doğru davranış neydi.sussaydım ve cevap vermeseydim diyorum ama ne biliyim böyle bir insanın seviyesine düştüm ben.oysa sinirlerime yenilmemeye söz vermiştim nasıl böyle bir tartışmaya girfim bilmiyorum.yorumlarınız?
Sosyal fobi tür tür.bir psikolog demişti.yabancılarla sorunum yok.onlarla konulabiliyorum.sorunum yakın çevre ile arkadaşlık iletişimi sürdürmek...çok peşin hükümlüsünüz bu ardaHiçte sosyal fobiniz yokmuş,gerektiğinde ne güzel hakkınızı savunuyormuşsunuz.
Mevzuyu çoktan kapadım arkadaşım sağ olNe canınızı sıkıyorsunuz.
Alsın kızını labaratuvar da büyütsün.
Sanki koca adam kızına sarılmış.
Erken çocukluk uzmanıyım oğluma tuvalet eğitimini gece-gündüz aynı anda olmak üzere 34.ayda verdim çünkü o zaman hazır olduğunu düşündüm.İlk gün 2 defa altına kaçırdı,ertesi günden itibaren tamamen bezden kurtuldu.Konunuzda haklısınız çeşit çeşit insan var kimseyi düzeltemezsiniz boşuna sinirlerinizi yıpratmayın.Yalnız takıldığım nokta şu 33 aylıkmış çocuğunuz ( bebeklik 24 ayda bitiyor) bezli olması ve konuşamaması konusunda doktora danıştınız mı ?
Yo peşin hükğmlülükten değil,sadece boşanın hayatınızı kurun diye uğraşıyoruz,tavsiyeler veriyoruz. Siz kurtulun diye.Sosyal fobi tür tür.bir psikolog demişti.yabancılarla sorunum yok.onlarla konulabiliyorum.sorunum yakın çevre ile arkadaşlık iletişimi sürdürmek...çok peşin hükümlüsünüz bu arda
Ay evet şimdi baktim. 2017 de konu açılmış.Mevzuyu çoktan kapadım arkadaşım sağ ol
Ben sosyal fobiyim.tedavi olmaya gittim ama yol kat etmiyır.iyileşmiyor.yapılacak şeyler sınırlı arkadaşım.öyle bir konuşuyorsun ki sanki bir hikaye yazıyorum oynuyorum.herşey yalan.bugün öğle taatilinde hüngür hüngür ağladım buraya yazdım öğşe arasında.bir çay içtim.size yazıp ağlayınca şu an iyiyim.allah seni inandırsın.işyerinde herkes hasta mısın noldu diye soruyo.hastayım diyorum geçiyorum.ama üzgünüm yıkıldım öle işteYo peşin hükğmlülükten değil,sadece boşanın hayatınızı kurun diye uğraşıyoruz,tavsiyeler veriyoruz. Siz kurtulun diye.
Peki ilaç kullanmıyor musunuz? Ya da hastaneye falan yatsanız? Çünkü bu böyle olmaz,çocuğunuza yazık.Ben sosyal fobiyim.tedavi olmaya gittim ama yol kat etmiyır.iyileşmiyor.yapılacak şeyler sınırlı arkadaşım.öyle bir konuşuyorsun ki sanki bir hikaye yazıyorum oynuyorum.herşey yalan.bugün öğle taatilinde hüngür hüngür ağladım buraya yazdım öğşe arasında.bir çay içtim.size yazıp ağlayınca şu an iyiyim.allah seni inandırsın.işyerinde herkes hasta mısın noldu diye soruyo.hastayım diyorum geçiyorum.ama üzgünüm yıkıldım öle işte
İlaçlar etkisiz.hastaneye yatmak mı.yapmayın allah aşkına.benim zararım kendime.çile çekiyorum.çocuğun mağduriyeti yok.eğitimini alıyor.ana okulunda.sadece sosyal fobi herşeye üzülen kırılan bir anası var.diş kontrollerine kadar herşey yapılıyor.çocukluğumu iyileştirecekler mi.müzmin hastalık yok mıPeki ilaç kullanmıyor musunuz? Ya da hastaneye falan yatsanız? Çünkü bu böyle olmaz,çocuğunuza yazık.
İlaç kullanımını doğru bulmuyorum.Peki ilaç kullanmıyor musunuz? Ya da hastaneye falan yatsanız? Çünkü bu böyle olmaz,çocuğunuza yazık.
Onu demiyorum.İlaçlar etkisiz.hastaneye yatmak mı.yapmayın allah aşkına.benim zararım kendime.çile çekiyorum.çocuğun mağduriyeti yok.eğitimini alıyor.ana okulunda.sadece sosyal fobi herşeye üzülen kırılan bir anası var.diş kontrollerine kadar herşey yapılıyor.çocukluğumu iyileştirecekler mi.müzmin hastalık yok mı
Peki o zaman,böyle devam edin,size mükemmel hayatınızda başarılar. :)İlaç kullanımını doğru bulmuyorum.
Çocuğun yanında kavga etmedik.o kavgalarda çocuk istanbuldaydıOnu demiyorum.
Herşey eğitimle mi bitiyor?
Annesi babası sürekli kavga ediyor,annesi şiddet görüyor. İatediğiniz kadar en güzek eğitimi verin,çocuk aile hayatında mutlu değilse daha büyük sorunların kaynağı bu olacak,o yüzden insanlar size boşanın diyor,ben size anlatamıyorum. Sizin yapınız değişmez,siz alışmışsınız böyle çekmeye. Herşeye yok diyorsunuz,iyi böyle devam o zaman. Süpersiniz.
Öffff öbür ay dört yaşı bitiyorOğlunuz şimdi 47 aylık sanırım
Sanki yan yanayken çok mutlusunuz sevgi pıtırcığınız değil mi? Hiç etkilenmiyor çocuk sizden. Ben size anlatamıyorum,iyi günler.Çocuğun yanında kavga etmedik.o kavgalarda çocuk istanbuldaydı
48. ayda öyle oluyor evetÖffff öbür ay dört yaşı bitiyor
Yok artık ya pes diyorum. Benim kızımda parkta yaşıtların veya daha küçük bebeklere sarılır hiç böyle tepkiyle karşılaşmadım. Karşıkaşsaydım kesinlikle sizinle aynı tepkiyi verirdim.33 aylık oğlumla oyun parkına gittik.orada 33 aylık oğlum aşağı yukarı aynı yaşlarda bir kız çocuğa sarıldı.bizim oğlanın altı bezli ve hala konuşamıyor.sabah uyanınca ağlar mesela.kadın kızına dedi ki eğer biri seni iterse sen de onu it. Hanfendi benim oğlum çocuğunuzu itmedi ona sarıldı ve sizin kuzınızdan küçük ve sizin kızınıza küçükleri koruyun demeniz gerekirken benim oğlum üzerinsen nasıl örnek veriyorsunuz.yanımdaki arkadaşıma da ne manyaklar var ya dedim.hakikaten manyaklık hakaret değil geröek anlamlıydı.33 aylık altı bezli bebek kızına sarılırsa it demesi benim kızıma kimse sarılamaz demesi ki altı bezli bizim oğlanın ve benim çocuğumu eğitememiş olmamı söylemesi manyaklıktan başka bişi değil.çocuğumu eğitiyorum diyor ama benim çocuğum üzerinden böylw konuşamazsın dedim.siz olsanız ne yapardınız doğru davranış neydi.sussaydım ve cevap vermeseydim diyorum ama ne biliyim böyle bir insanın seviyesine düştüm ben.oysa sinirlerime yenilmemeye söz vermiştim nasıl böyle bir tartışmaya girfim bilmiyorum.yorumlarınız?
sizz vajinismus musunuz? Bana eski bir üyeyi hatırlattiniz. O musunuz?İlaç kullanımını doğru bulmuyorum.
güldüm ya.gerçekten.rakamları çarpmaya üşenmiştim. :) bugün 47 ay 29 günlük kuzu48. ayda öyle oluyor evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?